Роско Публикувано на Май 1 Report Share Публикувано на Май 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много е якаа тая Цвета.Визия,глас ,всичко има.Ако беше в пайнера щеше да ги рути наред. Песента на Оци ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Текст : Цветина Музика : Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Това момиче е жестоко! Кефи ме с каква сила си пее песните. Песента е много яка! Успех, дано и се получи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Бива, ама това с "кавала" звучи тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Огън е! Пайнера да не спи и да не наема някакви псевдо-певици като Пресила ами да взема тая к*чка. Огън е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Размаза ги с тая песен. Много здраво парче, отдавна Оцко не е предлагал чак толкова силни неща, може би "Вуду", но тук със сигурност уцели. Аз баладата й не я харесвам чак толкова, това е нейното парче! Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Тая изкърти бе!!! Откъде се появи не знам, ама баладата й беше голямо попадение, а това си е десетка отвсякъде, изкефи ме! Много power, много енергия лъха, не знам откъде има кинти за два проекта за няма и два месеца, един от които на Оцко, обаче ще мачка яко, има голям потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Личи, че като маниер на пеене и излъчване е повлияна от гърците и за това много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Тая изкърти бе!!! Откъде се появи не знам, ама баладата й беше голямо попадение, а това си е десетка отвсякъде, изкефи ме! Много power, много енергия лъха, не знам откъде има кинти за два проекта за няма и два месеца, един от които на Оцко, обаче ще мачка яко, има голям потенциал. Бизнес имала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Готино е парчето, но много крещи и текста трудно се разбира, затова няма как да стане хит според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Идеална е. Точно по-мой вкус! Браво на момичето да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Идеална е. Точно по-мой вкус! Браво на момичето да продължава в същия дух! Е, да. Като видиш подпис и аватар, много ясно, че ти е по вкуса. Поредната боза. Поредната грозотия. Няма да стане нищо от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Е, да. Като видиш подпис и аватар, много ясно, че ти е по вкуса. Поредната боза. Поредната грозотия. Няма да стане нищо от нея. Само това ли успя да измислиш? По темата: Момичето има потенциал и го доказва и показва с всяка следваща песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Само това ли успя да измислиш? Да, нямам творческия гений на онази с лампата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 НЕ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 ДА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Идеална е. Точно по-мой вкус! Браво на момичето да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Има нещо яко, но текстът е под всякаква критика - т'Ва с “кавала“ е гняс отвсякъде...Като цяло изтъркана тема - моети, руси пички и прочие кифленска сган... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Ей, кавал? :1000 (27): Има ужасна дикция на моменти, която не знам от наблъскания текст ли идва или от обработката, но не звучи като българка.Има потенциал по линията за наранените кифли и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Само това ли успя да измислиш? По темата: Момичето има потенциал и го доказва и показва с всяка следваща песен. Принципно може да добави и тирето ти след ПО и картинката е завършена. П.п. Не ми харесва визуално певицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много е хубава! Браво на момичето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Малко не ми харесва гласът й или по-точно начина на изпяването, което пък в същото време е много нахъсано. Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Малко не ми харесва гласът й или по-точно начина на изпяването, което пък в същото време е много нахъсано. Яка е. Има power, но текстът прецаква на места нещата - много е наблъскан и наистина не се разбира на места какво пее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.