Jouey Публикувано на Май 4 Report Share Публикувано на Май 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Фокси сигурно в момента е в Спешното! Деса ги утрепааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Не ми харесва. Всичко е много хаотично и няма нито един елемент, който да те грабне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Уникално! Макар че песента прилича на "Stupid Love" на Jason Derulo и на "Without U" на Sergio всичко е перфектно. Песен, музика, клип - световно ниво! Браво Деси, голяма си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Фокси сигурно в момента е в Спешното! Деса ги утрепааа! Пхахаххахахахахаххаахххаххаххахахххахах, мангавааааааа, мангаваааааа..... :1000 (6): Щом това е ударната част в песента, пиши я бегала.... п.п. И все пак, да ме споменавате във всяко изречение, в което присъства Деса и като наркоманска зависимост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Сериозно ли тая бозава песен? В целия припев 2 думи. Язък за хубавия клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Сериозно ли тая бозава песен? В целия припев 2 думи. Язък за хубавия клип. Мангавааааааа, мангаваааааааа.... тут мангаваааааааа..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Клипа е невероятен! Песента още нямам мнение, но ми харесва. Браво, Деси! *Наистина прилича на Stupid in love Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Боже, простиииии... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Невероятна балада! Всичко е прекрасно! 6+!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Да направиш балада с френски рап и поп извивки и да пльоснеш "Мангава, мангава тут..." Както винаги при Деса - манджа с грозде. Клипът включително. My all + Боже, прости + промоция на новото гадже. Вече сме го гледали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Айде да видим сега капацитетите калко кръв ще пикаете... Мангава, мангава тут.... :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Доста красива Деса, много хубаво видео, макар и повлияно от "Боже, прости". Песента можеше да има потенциал, ако не беше толкова глупавия припев... В една песен с Азис пак пееха същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 На мен ми харесва всичко и песента, и клипа, текста също. Браво, първата песен на Десислава в Пайнер, която ме грабна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Песента е тъпа, клипа е добър разбира се. Това й написах преди два дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Страшно много ми харесва. Очаквах стандартна балада в обичания поп стил на Десислава, а получих нещо още по-различно и новаторско- някои може и да не схванат за какво говоря, но други ще го направят. Песента е страхотен експеримент- точно каквото всичките й фенове искаме от нея! Клипът е най-добрият, излизал тази година! Десислава е ослепителна и с двете визии... А Благой е най-хубавото й гадже досега... :1000 (29): Той ли пее в припева и френската част, някой знае ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Страхотнаааа песен! Много ми харесва. Клипа е най-добрия за 2016, въпреки че много прилича на "Боже прости". Десислава изглежда много добре. 6+ от мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Евала за старанието и! Но нужно ли беше това циганското, не може ли без това ? Не мога да кажа че не ми харесва, клипа е хубав и песента не е лоша но малко безлична ми е Но пак казвам оценявам това че се старае а не е като Преслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Веднага се набива на очи и на уши, откъде се е инспирирала за проекта си.... но пък много ми въздейства на мен, което е най-важното! Ще я слушам много песента - обожавам гласът ѝ .... макар, че със сигурност е способна на още по-разтърсващо изпяване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Клипът изглежда класно, а гласът ѝ е магнетичен както винаги, но песента е супер мудна и без припев, никакви шансове да стане хит. Мангава тут не го коментирам изобщо - преди 10 години го изпя, беше ли нужно пак и то в такава песен? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Евала за старанието и! Но нужно ли беше това циганското, не може ли без това ? Не мога да кажа че не ми харесва, клипа е хубав и песента не е лоша но малко безлична ми е Но пак казвам оценявам това че се старае а не е като Преслава! Представя официално в клипа новото си гадже на 19 години от ромски произход и предполагам затова е сложила и "Мангава тут" в песента. Щеше да е по- интересно да беше изпято нещо друго, но то по принцип в циганския език няма богата терминология. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 На песента й трябваше свестен припев и щеше да е жестока, в този си вариант е боза. Клипа е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Във всяка песен ли трябва да слушаме цигански??? До 0:48 - страхотна песен, класическата ДесиСлава... и изведнъж цигански, след което френско "рапиране" и за капак - "драматична пауза". И тя песента изведнъж свършила... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Деса ги утрепа! Много ми харесва, личи си, че е вложила много чувства в тази песен. Клипът е най–добрия илзлизал до сега. Малко припева ми идва слаб, но нищо.. останалото компенсира. Успех на проекта! П.С. "Проектите" на Камелия са смешка пред този Няма място за сравнение. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Брутална балада! Това ли трябваше да е "Поискай от мен"? Тя има една такава подобна песен в предишния албум "Кажи ми" в която също има цигански вокали Напомня ми за нея и разбира се "Мангава тут мангава" от дуета с Азис. От завръщането в Пайнер това е най-добрата й самостоятелна песен, видеото е страшно яко и на мен ми напомня за "Боже, прости". Доста добър проект, баладата е в нейн стил и също така тия вокали са с цел да е нещо комерсиално за да се получи хит. Дано наистина се оцени. Успех на проекта. Страхотен е!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.