SG Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Особено се радвам, че пак докара криза на някои хора, а фейсът се пръска 😁 Само Фокси може да тръгне да разправя такива неща за хит като този... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Аз те разбирам добре, но не знам дали ти схвана моята идея. Аз години наред бях така към моята любима певица. Критичен - точно с идеята за максимален резултат, но някои нейни фенове не ме разбираха правилно и казваха: "Тоя па все няма угодия"... и се замислих, че са прави и че трябва да променя нагласата си. Музиката е създадена, за да ти носи усещане, не за да я подлагаш на анализи. Каквото е издадено, вече е издадено и е само твой избор дали ще намериш хубавото за теб в него... или ще го плюеш. Ако не ти харесва, просто не се насилвай и кажи, че не ти харесва и спри до там. На фона на други песни тази е доста добра. Обожавам баладите. Харесаха ми и новите песни на Галин, Димана, Борис Дали, Райна точно защото си личи, че не са направени случайно. Да, винаги може по-добре. Сега ако върнем лентата към стари мегахитове, сигурно пък ще открием пропуски я в текст, я в аранжимент. И все пак си остават хитове. Друго е вече дали ти въздействат. Тази песен ми е приятна. Нещата не са черно-бели, ние ги правим такива. Но виж, има други наистина безумни неща, дето с нищо не мога да ги оправдая - при тях не просто не е добре развита идеята, ами и няма такава. Тук не виждам нещо недопустимо или прекалено. Разбирам какво имаш предвид, но според мен е важно да се дават мненията, да могат изпълнителите да имат feedback, за да се ориентират как да предлагат неща, които още повече да се харесат на аудиторията. И затова по принцип гледам да маркирам основните неща, не съм от тези, които ще се забавляват като изгрубяват да обиждат и така нататък, ако се е случвало по-груби изрази, значи наистина много трябва да ме е изнервило нещо как са го направили, не, че ми е приятно да се захващам да критикувам. Само че сред феновете на много изпълнители, има такива, които не разбират, че може това да е мнението на човека, който критикува градивно, за тях всичко е плод на хейтърство, вероятно има и изпълнители, които го приемат така, и като нагласата им е "я бягай ги тия хейтъри, те щото не ме харесват, затова, я да си слушам мойте фенове, те разбират" и се тъпче на едно място. Иначе поздравления за нея, че не залага само на тупалки, в дългосрочен план според мен това се отплаща, защото на мястото на един дискотечен хит идва друг, но по-сериозните песни се открояват. Пожелавам ѝ все по-успешни такива, хубаво и за нея, и за жанра, и надявам се, все по-изпипани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 И песента. и клипът са страхотни! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Евтинджос клипче. То ако това е евтино, не знам... Толкова си се озлобил, че си способен да говориш такива абсурди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Наистина голяма истерия покрай проекта. Учудващо дори и за мен... 340 000 за 48 4аса... Имах над 20 споделяния във фейса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Харесва ми доста песента! Наистина не е толкова ударна като други балади, но има нещо много грабващо в нея. Изпята е страхотно, и си личи че е вложено много чувство. Френският рап е много яко вмъкнат. Това "мангава" наистина ти звучи леко странно в първия момент за такъв тип песен, но веднага ти се забива и искаш да си пуснеш песента отново. Видеото е страхотно направено, браво! Малко фейса на Десито е странен, но това да е кусура Радвам се, че има такъв интерес, дори се изненадох. Хубаво е че започват да се оценяват малко по-качествените песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Страхотен проект! Администрации! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 След няколко слушания припева зарибява яко,според мен рапирането в тази песен е излишно.Много добро видео,макар да сме го гледали вече при Галка и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Администрации! ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 ВЪЛНУВАЩА ИСТОРИЯ ЗА НЕВЪЗМОЖНАТА ЛЮБОВ http://famousbg.com/news/music/valnuvashta...ozhnata-lyubov/ Стефимир Гроздев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Страхотна песен, поздравления за Деси !!! Няма ли да излиза мастера към песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Деси Слава е страхотна, пее много емоционално и актьорската й игра е много сполучлива. Но партньорът й е много бездарен, безизразен, без грам чар и неандералско излъчване. Не може такава жена да има такива чувства към толкова невзрачен мъж. Иначе клипът е много як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Няма такава яка песен от дуета с Галена.Това е.Изби ги.А фенчетата на бездарията да мълчат, че виждаме колко е на дъното . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Прекрасна песен, видеото е най-доброто в поп фолка от началото на годината... Първият път като я чух припевът не ми допадна много, но сега така ме зариби, да не говорим за бруталния текст на куплетите. Браво на Деси! Пичът много артистичен, супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много е готина песента, идеята, френския рап, видеото ... НО тоя цигански... Тотално вече ме отвръщава ... Циганизираха целия попфолк - толкова много песни с мангалски припеви. ... Само това е минус/// НО като песен не мисля,че ще стане някакъв мега хит. Годината до момента има само едно име - California. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 600 ХИЛКИ за 4 дни. Нека не стане мегахит... Калифорния хем е комерсиална песен и не гръмна 4ак така... Нека да е тайно е хита на годината до момента. 7 000 лайка и 222 000 гледания на премиерата си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 600 ХИЛКИ за 4 дни. Нека не стане мегахит... Калифорния хем е комерсиална песен и не гръмна 4ак така... Нека да е тайно е хита на годината до момента. 7 000 лайка и 222 000 гледания на премиерата си И за протокола- втория най-добър дебют тази година също е на Десислава именно с "В друг живот"- над 170 000 първото денонощие. Дори и "В твоите очи" дебютира с по-малко миналата година. Деса отвсякъде доказа, че все още може да прави самостоятелни хитове и че дуетните такива не са само заради партньорите. Просто ти трябва подходящата песен, представена по подходящия начин. И актуалност, де... Радвам се, че проектът й се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента яко ме беше зарибила. Но влезнах да чета коментарите тука и вече дори не искам да си я пусна. Десислава има най-гадните фенове евър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента яко ме беше зарибила. Но влезнах да чета коментарите тука и вече дори не искам да си я пусна. Десислава има най-гадните фенове евър. Въпрос на гледна точка. Откакто Десислава е в Пайнер не спряхте да повтаряте колко е залязла, как се лепвала за актуалните, как старите й хитове не важали, как не можела сама да прави много гледания и хитове... А с всеки изминал ден тя опровергава почти всичко- не можем ли феновете й да се кефим на това без някой да започне да се оплаква, че сме ставали досадни? Все пак други сте тези, които не спирахте да я плюете, а в ситуации като тези не знаете какво да кажете освен да си измисляте нов вид заяждане към нея или към феновете й. Тотално изкривени разбирания в този форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента яко ме беше зарибила. Но влезнах да чета коментарите тука и вече дори не искам да си я пусна. Десислава има най-гадните фенове евър. нормално да ти е гадно ЯНИ4КА и до 100 000 не може да ги докара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента е върхът! Над 50 пъти вече я слушам откакто е излезнала с качество. Страшно много харесвам баладите на Деси Слава, както бях написал с изключение на дуетите с Галена и Галин от "Най-неправилният мъж" не се беше случвало да ми хареса чак толкова много, ама супер много нейна песен. Имала е попадения, но не чак такива... Пет години по-късно отново имам нейна любима песен и то пак балада! Искаше ми се да се казва "Невъзможно щастие" тази песен, просто е великолепна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Деса добре ви го сложи Само не разбирам защо пищите след като толкова обичате да клечите Мангаваааааааа туу :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мангааавааа тууут!! Продължава да се споделя яко във фейса! Толкова положителни коментари! Мачкай Десооо!! Само преди 2 години си мислех, че е много трудно Деса да влезе в ТОП 3, а в момента е с най-харесваната балада и хит до момента с Галин! И дует на годината за 2015! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мангааавааа тууут!! Продължава да се споделя яко във фейса! Толкова положителни коментари! Мачкай Десооо!! Само преди 2 години си мислех, че е много трудно Деса да влезе в ТОП 3, а в момента е с най-харесваната балада и хит до момента с Галин! И дует на годината за 2015! Така е, но злобарите тук харесвали песента, но като отбележим успеха и, изведнъж я намразвали... 180 000 е направила втория ден от излизането си. Нима не е най-силната премиера на самостоятелно парче... А засега Балада, Дует и най-гледана песен в тубата за 2016 не и мърдат. Само Галена и Янева и Джордан с Теди Александрова са потенциална конкуренция.... Но да видим дали ще гръмнат с 220 000 гледания и 7 000 лайка както Нека да е тайно. И аз не съм очаквал чак такъв интерес. В най смелите си мечти съм я виждал със 100 000 на ден, но не с балада... Но ние с теб от миналата година се опитаме да ги светнем, че Деса ще ходи в . Сега са насрани некомпетентните потребители... Който слуша чалга от повече от 10 години, би знаел, че ДесиСлава е вечна и спада при нея се дължеше на липса на популяризиране и рядка продукция... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Приятна песен и нищо повече... не успя да ме грабне.Липсва ми припев, това "мангава тут" не ми пречи, но ми е излишно.Френският рап е скучен.Клипа е много красив, но факта, че напомня на други 100... ммм някак ме отблъсква и ми пречи да го взема прекалено сериозно.Не виждам защо се превъзнасяте толкова, но както и да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.