Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

ОК, Деса е по-популярна... по-хитова... по-интересна... Но на каква цена обаче?! По какъв начин постигна настоящето си "цветущо" положение?! Като клекна на Пайнера, пречупи си егото и се върна там, където бе напуснала преди десетилетие и кусур. Защо?! Защото се е провалила... А нима любовните и драми с плиткоумни спортистчета не урониха също престижа й на голяма звезда... И постоянно да повтаря едни и същи грешки, да влиза в медийното полезрение като някаква несериозна майка, разгонена самотница, станала за посмешище на нацията. От както се върна в Пайнер има баш две по-открояващи се песни, които може дори и претенциозно да се набедят за стойностни и хитови - "В твоите очи" и "В друг живот". Толкоз. Още с дуета Пайнера й показа що за клечащо посмешище е, все едно Анелия и Емилия или Емилия и Преслава някога ще направят дуети. Абсурдност е!

Колкото до Камелия, да, в девета глуха е, пропаднала, забавена и т.н. Но сама си го причини, може би се е страхувала от този развой на събитията, може би не е била подготвена или пък умишлено се е отдала на такъв тип работа. Важното е, че освен забавлява пияните студенти всяка вечер, приписва си успеха на бенда като свой, прави смешни клипчета и тъпи песни, най-важното е, че Камелия за разлика от Деси Слава и Глория, няма какво да губи, и не клекна пред условията и претенциите на шефа си. Не е преглътнала егото, нито си е смачкала самочувствието, нито пък е забравила скандалите и разочарованията си от съвместната им работа с г-н Продуцента... Както се казва, по-добре сам, отколкото зле придружен, та и нейната работа е такава. Нека не забравяме, че Камелия не е първа младост, и през годините бая помия се е ляла по нейн адрес, доста неща е преживяла... Гледа си мъжа и родителите, прави си чат-пат някакви песни, колкото да поддържа някакъв имидж, има си достатъчно участия, без да се пъне и да става за смях на държавата. Не е тръгнала да доказва на когото и да е каквото и да било. Тя е мъжко момиче, стиска зъби и продължава напред... така, както сметне за добре.

Не виждам кому е нужно да съпоставяме несъпоставими неща...

Ти си сред малкото нормални Кама фенове. Личи си, че мисълта тече добре по принцип при теб, имаш собствено мнение... Но някак си тълкуваш в негативен аспект действията и, които в моите и в на друг очите може да изглеждат достойни и в тях да намираме друг смисъл.

Какво значи клекнала по дяволите... Къде го видяхте това клякане. Няма нищо по извисяващо духа и развиващо личността от това един човек да си смачка егото в името на една по висша цел - музиката и феновете. Да смачкаш собственото си его е достойно за уважение и трудно за постижение. Който го е правил, знае. Аз сега виждам една по-щастлива ДесиСлава във всеки един аспект. ДесиСлава не е виновна, че жълтите медии не я оставят. ДесиСлава има право на личен живот точно колкото всеки друг индивид. Въпрос на възпитание е дали ще коментираш проектите и (все пак всеки месец се случва нещо ново с нея) или сексуалните и предпочитания.

ДесиСлава е станала за посмешище само пред хората, които от години назад намират и търсят лошо във всяко нейно действие и дума.

ДесиСлава заслужава да бъде и да се конкурира на равно с изпълнителтие на Пайнер, които в много отношения са светлинни години зад нея - глас, авторски НЕЙНИ музики, хъс за работа, който Десови виждахме само лятото...

Да, като не беше толкова комерсиална, някак в очите на по наблюдателните беше наложила един авторитет, но защо цял живот да се лишава. 13 години сама малко ли са. 13 години, в които има успехи и падения. Живота и е предложил много изпитания и предизвикателства и малко хора днес биха били толкова добронамерени и позитивни след преживяното. Много е трудно човек да си признае, че е сгрешил или че се е провалил. А Деси се провали с телевизията, което се отрази на кариерата и... Като няма продуценти, които да и напомнят ангажиментите си позволяваше почти едногодишни паузи без продукция и с по 4-5 участия месечно в полупразни дискотеки...

Не мисля, че един талант на такова ниво трябва цял живот да се бори сама и с всичко. Майка и отиде да си гледа живота, сина и щеше да учи в много скъпо училище в Солун. Това са 2 причини,, които не се котираха в пространството, но не са по малко значими от другите.

Трябваше дори с Пусни го пак още да се върне. ДесиСлава толкова години несе е отказала без значение че се е случвало проекта и да мине незабелязан - както с Май плежа, май пейн. Пробва с актуални композитори - Пашев и написа Мръсни поръчки и Най неправилния мъж и пак я вкара в играта. Даде 10 бона за кавъра Пусни го пак. Моето зайче звучеше навсякъде а хората не знаеха че има клип и на какво време е дори като песен. И защо да не си смачка егото и да не си оправи живота и кариерата...

При Деси 4-5 години от онези 12-13 ей така заминаха. Загубени години.

ДесиСлава е изпълнитл, който пее това, което иска - да и комерсиални неща вече прави повече, но никой не може да я накара да пее нещо, което не иска.

Мисля, че и двете страни са доволни, а най доволни сме феновете и и това си личи от активността ни в цялото пространство... туба, фб, форуми.

Вече името и не е табу за колегите и в Пайнер както беше дълги години.

Има толквоа хубави неща, за котио да се хванеш... Нз защо виждаш само кляканията...

В това отношение Кама е по безпринципна... Подписа договор с претенция за по голям процент и с ясно съзнание, че няма да бъде финансирана от тук на сетне. Последните 10 години ги изкара именно с такъв договор, а накрая се обърна и плю по условията, които е подписала и които са КОНФЕДЕНЦИАЛНИ !!!

Да напомням ли историите за Азис, Преслава, Оцко , а вече и Андреа. По добре човек да си трае, а не като цветарка да мени предпочитанията и мнението си...

Кама наистина се прояви като лицемер на няколко пъти и като злобар. Не можеш да плюеш, а после да си го ближеш.

Не можеш да омаловажаш чуждата продукция с ирония и изцепки, а после да пускаш тракова като Добре дошла...

Много безхарактерна ми идва, а привидно е точно обратното... АМа само привидно.

Вие виждате в действията на ДесиСлава това, което Фокси бичи 2 години... Не знам ако тези абсурдни термини не бяха сред обичайния му репертоар, за какво щяхте да се хванете камелотите... И шяхте ли да виждате нещата по такъв начин.

Да е жива и здрава Камата ви и да видим след 11 години на какъв акъл ще е. Мнопго е лесно да даваш прогнози преди напускането си за следващия етап от кариерата си, но иглежда е много трудно за Кама да ги покрие.

За ДесиСлава това не е просто бизнес. Вероятно и е останал някакъв комплекс с годините... И съвсем разбираемо. Тя нямаше желание да прави хубави клипове, защото знае, че много трудно достига над 500 к годишно... А в същото време измекярки и пишкоизтривалки да правят милиони без да си помръднат пръстта...

Всички виждаме, че това нейно решение преди 2 години е било само за нейно добро. Най-доброто си го отсял , но аз бих добавил и Не го прави. Да, не е някакъв хит, но е продукт, който тя не бе правила от Черен сняг - хубав клип, стойностна песен, новаторско звучене. Или както Деса я нарича - песен която да работи за имиджа и, а не за участията и. Само заради тези трите проекта, си е заслужавало, а като добавим и нещата и с устата и коцето, както и сезоннтие и булшитове - за всеки има по нещо.

Забравяте, че в този форум имахте сериозни съмнения дали Деса ще бъде в топа някога пак. С днешно време съмненията ги нямате, но се връщате към вече към неактуална тема - подписването и с Пайнер. Ако Кама се върне, това ще е клякане. Защото устата и 2 години не спря да бълва. Деси винаги си е гледала нейните неща. Бъдете сигурно,че по свидна от напусналите , Пайнер е нямал. Дори в деня на подписването е споделил на Деса, че допоследно не е вярвал, че ще подпише. Направо му е било маниа....

Покажи ми къде хората приемат Деса за посмешище, защото тук вече хвърли атомната бомба... Освен вашата агитка и някой др хейтър в раманиа.... никъде името на Деса не се говори с лошо. Дори като даде повод за приказки и коментари, никой не я плюе така както плюят колежките и. Приема се по сериозно от повечето. Всички, които не харесаха В друг живот заради вокала, не пропуснаха да споменят колко харесват гласа и по принцип и за

о го хабяла за тъпотии... Тоест това и е максимума като поемане на храна. Докато Кама оше не е пуснала снимката и вече и броят колко това лайна е изкендзала и колко ... е изяла... Да, може да не е така, но таква са впечатленията на масата въпреки че Деса ги сменя а Кама не - някак си втората е е приемана по лековато и несериозно...

НАистина не мисля, че тази тема трябва да продължава. За нас Десови, Деса беше над Кама и преди 2014 (не само за нас). Така че пайнер не е разковничето в случая...

Всяка една певица може да си мечтае за коментарите, коиото се пишат за ДесиСлава. Дори и с тъпотиите които е вършила през годините, народа я обича. Вече има и фенове 12-18. Такива и липсваха.

Нека не коментираме неща, които познаваме само отвън и за да можем да разберем точно коя какво решение е взела и защо го е взела, трябва да влезем в техните дрехи и обувки.

Много хора си мислят, че Кама се е отказала. Само вие знаете че има по 10 участия месечно. Масата последно помни Усещам те още. Изпий ме цялата е песен, която не подхожда на възрастта и. Да хит е, но не трябва да ви е гордост... Цял живот с лековатите текстчета изкарахме... И кво значи поне не си е смачкала самочувстеито... Последните 2 години реалността малко ли я стъпка... Нали Пайнера и казваше, че едва след първата год ще разбере какво е да си самостоятелен изпълнител...

Кама изнагля - не може 70% и финансиране на клипове... Тя Глория дори не си мисли подобни абсурди дето като първата в Пайнер е най ценна...

ОМГ, засрамих се от дължината на поста ми... Много се развълнувах. Вероятно вие сте прави за себе си, ние за нас си. Няма смисъл да продължаваме в тона на чичо ти и леля ти. Да, ти си класи над тях като речник и изказ, но основното в написаното от теб са думи на Фокси. Толкова ли ви е трудно да повярвате, че ДесиСлава е проумяла, че само с талант ще си стои отстрани... Нали 13 години е трупала опит и знае по добре как би бла по успешна. Докато Кама сгреши в прогнозите си за развитието си след Пайнер... 2 интервюта има и двете са посветени на колежките и...бившите... Това ли е начина???

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Слави... :1000 (33):

Само за Камелия ще добавя, че макар и да е тотално изпаднала откъм актуалност, пак й правя Евала, че с няколко стари и наложени хита продължава да печели луди пари и до ден днешен. Тези дни се уверих с очите си колко е добре тя финансово след Пайнер, жалко че не си дава много зор за кариерата и феновете...

А сега и обещания в Скандалите поздрав... :3fdb8960598fa63e: Специално за всички разбирачи за фалшивото пеене на ДесиСлава и нулевия интерес към нея по участията...

Чак и аз се изумих откъде го извади този глас след почти два часа 80%-ов лайф. Но който си го може, си го може. Десислава е една! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Слави... :1000 (33):

Само за Камелия ще добавя, че макар и да е тотално изпаднала откъм актуалност, пак й правя Евала, че с няколко стари и наложени хита продължава да печели луди пари и до ден днешен. Тези дни се уверих с очите си колко е добре тя финансово след Пайнер, жалко че не си дава много зор за кариерата и феновете...

А сега и обещания в Скандалите поздрав... :3fdb8960598fa63e: Специално за всички разбирачи за фалшивото пеене на ДесиСлава и нулевия интерес към нея по участията...

Чак и аз се изумих откъде го извади този глас след почти два часа 80%-ов лайф. Но който си го може, си го може. Десислава е една! :Vishenka_05:

Мерси за този клип. Виждам, че е от последния месец. Време беше да изясним на мъпетите, че Деса няма как да си загуби гласа, защото НЕ ДРУСА, не прекалява с пиенето, а и най накрая спря и цигарите.

Гласа си била загубила, техниката и не била ок.... Ахахаха

Защо да си размърдате 2те гънки и съвсем логично да се досетите, че ако не ви е харесало нейни изпълнение, е заради акустиката и кофти записа. А в Автограф си изпя страхотно парчето, но е нормално без микрофон и добра акустика да не стига до нашето ухо най-доброто. Едно да е пееш на микрофон, а друго е акапел дори и мез микрофон...

Истинско национално съкровище, а вие на муз. педаког ст щели да я пращате... Да ви се смее педагока... Такава овладяна текника имат само Гло и Софка. Деса обича да сменя постановката си на пеене и да си пее всеки път различно песните. Ние си я тачим затова. Музикантлък!!!@

image.png

Сподели в други сайтове

Мерси за този клип. Виждам, че е от последния месец. Време беше да изясним на мъпетите, че Деса няма как да си загуби гласа, защото НЕ ДРУСА, не прекалява с пиенето, а и най накрая спря и цигарите.

Гласа си била загубила, техниката и не била ок.... Ахахаха

Защо да си размърдате 2те гънки и съвсем логично да се досетите, че ако не ви е харесало нейни изпълнение, е заради акустиката и кофти записа. А в Автограф си изпя страхотно парчето, но е нормално без микрофон и добра акустика да не стига до нашето ухо най-доброто. Едно да е пееш на микрофон, а друго е акапел дори и мез микрофон...

Истинско национално съкровище, а вие на муз. педаког ст щели да я пращате... Да ви се смее педагока... Такава овладяна текника имат само Гло и Софка. Деса обича да сменя постановката си на пеене и да си пее всеки път различно песните. Ние си я тачим затова. Музикантлък!!!@

Слави, Десислава напоследък наистина имаше парчета, в които не звучеше ок на живо. Онова на Птица скитница примерно. Онзи ден ENJOY ми прати актуално клипче от участие, не си спомням на коя песен, където не се лигавеше и не импровизираше и звучеше добре. Значи можело - да си пееш по мелодията. :)

Има къде са си показва соул извивките, нека да не е върху всяка песен.

Сподели в други сайтове

Слави, Десислава напоследък наистина имаше парчета, в които не звучеше ок на живо. Онова на Птица скитница примерно. Онзи ден ENJOY ми прати актуално клипче от участие, не си спомням на коя песен, където не се лигавеше и не импровизираше и звучеше добре. Значи можело - да си пееш по мелодията. :)

Има къде са си показва соул извивките, нека да не е върху всяка песен.

Ами да имала е, но не напоследък. Винаги е имало такива. Тя се лигави и си прави експерименти върху синбека. Вкарва малко оперна и гръцка техника и става манджа с грозде... Все пак Птица скитница излезе когато беше на малко над 20 - дете... Ако реши да я пее на концерт ще видите, че няма проблем с пеенето. Просто на момента и хрумват някви неща и по участия е малко по лигава. Просто не е решила да я изпее както трябва, а не че не може... Като фен съм го забелязвал още преди години. Много се гавреше с 2 сърца. Ама на концерта, кгоато подписа с Пайнер направи поне за мен най--добрия лайв на тази песен. И от турнето на ФЕН може да се посочи кофти изпълнения, кофти за тези, които сме свикнали по един начин да е песента, а на момента Деса ен знае пее ли, рецетира ли, лигави ли се и т.н. Вероятно знаеш, че човек не може да се чуе така както го чуват хората около него. Затова после на запис ни етрудно да възприемем гласовете си. Все пак 14 години я слушам и съм я чувал как ли не... За мен и изпълненията в Армеец не бяха най-добрите, но тогава пушеше и се усещаше , че не пее на пълен потенциал, макар, че не е пяла и фалшиво. Дори си беше с най-силния лайв. А две сърца през годините както казах и по горе как ли не я е пяла. КАто имам време ще направя един клип с Две сърца, пята в различнтие години. Тогава и най големия музикален инвалид да си, разбираш, че няма проблем, има неадекватница зад микрофона :1000 (29):

Най големите световни гласове имат не едно или две фалшиви изпълнения - Селин Дион, Марая Кери, Уитни и т.н. Хора са. Не са роботи... Аз наистина се кефя на живо когато песните и са различно поднесени от оригинала. Ако трябва да припокрие 1:1 записа, то тогава защо изобщо да пее на живо... Идеята не е да припокриеш записа. Никой не ни е обещавал подобно нещо.... Но е хубаво все пак на по сериозни представяния с репетиции преди това, за да няма излишни импровизации. На концертите се старае. Изчиства се малко от импровизации. Няма как да звучи 1:1, но ме изумява как докарва и Нека да е тайно и В твоите очи.

Много дразни като запее на ритъма на Думи две - черно море, мнгоо е добре. Язък за голямата песен.... :1000 (29):

А на мръсната чалга Мъжете всичко искат в куплетите много се лендзи и не знае и тя какво пеее :1000 (29):

Птица скитница ми харесва Емилия как я пее. Да и я подарява. :D

image.png

Сподели в други сайтове

Клипчето е съвсем актуално- от снощи. Десислава беше страхотна, това е едно от най-доброто й участия, на които съм бил. Пя на живо през повечето време, а дори и над плейбека припяваше отвреме-навреме. Хората много й се радваха. Да не говорим за дължината на участието- без почивката се получиха около час и половина пеене. А накрая хората я извикаха на БИС и затова ги пя тези фолклорни китки.

Споменахте "Птица-скитница"- с нея започна и я изпя добре, но не съм сигурен дали я записах и нея. По-късно може да ви кача и още клипчета, на нейните си песни.

Слави много добре ги изреди- Десислава, Глория и Софи. Това са най-големите гласове и трябва да си ги ценим.

Сподели в други сайтове

Клипчето е съвсем актуално- от снощи. Десислава беше страхотна, това е едно от най-доброто й участия, на които съм бил. Пя на живо през повечето време, а дори и над плейбека припяваше отвреме-навреме. Хората много й се радваха. Да не говорим за дължината на участието- без почивката се получиха около час и половина пеене. А накрая хората я извикаха на БИС и затова ги пя тези фолклорни китки.

Споменахте "Птица-скитница"- с нея започна и я изпя добре, но не съм сигурен дали я записах и нея. По-късно може да ви кача и още клипчета, на нейните си песни.

Слави много добре ги изреди- Десислава, Глория и Софи. Това са най-големите гласове и трябва да си ги ценим.

ООоо кога ще качиш всички клипчетааа... Деси катоо има добра публика, много се раздава, но като има само мангаля по някви събори и като я видя как гледа потресено, изобщо не и се занимава. Редовно бичшляпа я за това, че ако не се спре с пушенето, ще спре да пее на живо, я за нещо друго. Често мрънка ако публиката е кофти. Но в крайна сметка човек, който знае възможностите си, трябва да има и изисквания ;)

image.png

Сподели в други сайтове

Ето я Птицата:

На куплета нещо върви по-слабо, но при припева се засилва... Ама тя тъкмо се беше качила на сцената, де, и явно просто е загрявала за финалните фолклорни изпълнения, с които разби всички. :1000 (29):

И от миналата седмица в Биад- Мъжете и Нощите- тях вече си ги пее почти като оригинала:

Да се стяга вече и да прави концерт. Няма да я чакам до бенефиса й послучай 50 години на сцена... :1000 (29):

Тя каза, че няма да пее всичките си хитове, де, но предполагам, че поне тези най-големите ще участват.

Сподели в други сайтове

Да се стяга вече и да прави концерт. Няма да я чакам до бенефиса й послучай 50 години на сцена... :1000 (29):

Тя каза, че няма да пее всичките си хитове, де, но предполагам, че поне тези най-големите ще участват.

Концерта не го ли отписахме вече, или някое ново обещание съм изпуснал?! :sp_ike:

Сподели в други сайтове

Концерта не го ли отписахме вече, или някое ново обещание съм изпуснал?! :sp_ike:

А не, това си е старото обещание- че концерта щял да бъде по-различен, хората да не очаквали просто да си изпее всичките хитове. Според мен ако някой ден има такъв концерт, ще отбере само най-големите за едната част, а в останалата ще е фолклорно и разни други неща. Такава идея, между другото, тя има от няколко години, но явно все още й е трудно да я реализира.

Много яко я пее Бели нощи !

И на мен тя ми харесва най-много, след фолклорната китка, де... :P

От къде разбрахте, че е спряла цигарите?

Просто се надяваме да ги е спряла... :1000 (29): Така де, вижте колко яко пее, не си струва заради някакви цигари да съсипва такъв глас. Дано и тя да го е проумяла.

Сподели в други сайтове

Птица скитница отново е обезобразена... Не ми харесва тази постановка на гласа и, с която я поднася на живо. И вече е заучИла така песента... Верно да я подари на Емилия. По ми харесва как я пее...

Но на Мъжете и Нощите останах много приятно изненадан. Не дрънка, че е ранена в главата, а ги пее сериозно като за концертна сцена. Декември пак ще е в топа по прием. Време е за Бели нощи в Арена/НДКА :whistling:

А за цигарите - то се чува в живото и пеене, че не пуши. Иначе още преди няколко месеца във фенската фб група на Дес за фанатици, някой от приближените и фенове поясни. Тя не е била и заклет и редовен пушач. Да не е луда да си дрезга ангелските гласни струни. :phpgrin2:

image.png

Сподели в други сайтове

Разбрахте се, да си направите клипчета предварително или случайно е изпяла 3 песни на живо? Всъщност, без значение е. Деса не е мръднала и на йота от 2002-ра.

Сподели в други сайтове

Разбрахте се, да си направите клипчета предварително или случайно е изпяла 3 песни на живо? Всъщност, без значение е. Деса не е мръднала и на йота от 2002-ра.

Ами не, просто й отидох на две участия и се сетих, че ти беше казал да снимаме клипчета... :whistling: Много добри доказателства за някои твърдения на ДС фенс, особено клипчето с желязното фолклорно пеене и истерията на всички хора около нея, затова качих първо него.

Както и да е, хайде един поздрав и с нещо на Камелия, дано предстоящата балада да е такава...

Този клип имаше ли го с хубаво качество в PlanetaOfficial преди Митака да я заличи от историята на компанията си? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Стига се до едно заключение че всички Камови са фенови на Деса и всички Десови са всъщност фенови и на Кама. :1000 (29):

Мир и слога.

Войната свърши! :Vishenka_05:

3a_1qs1x8.jpg

Много са сладки тук :Vishenka_05: :1000 (29): :1000 (29):

Значи не съм изпуснал нищо от непрочетените от мен 41 страници, хванах финала. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Стига се до едно заключение че всички Камови са фенови на Деса и всички Десови са всъщност фенови и на Кама. :1000 (29):

Мир и слога.

Войната свърши! :Vishenka_05:

3a_1qs1x8.jpg

Ако Кама беше останала в Пайнер щяхме да ги натиснем за дует :Vishenka_05:

Бабоците, марш към студиото :3fdb8960598fa63e:

Хем Камсито да остане в историята на чалгата с нешо различно от лековатите си песнички ала Луда по тебе и Изпий ме цялата :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

DesiSlava (official)

5 mins ·

Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани!

Ramazan Bayramıniz kutlu olsun!

:1000 (29): Фатмееееееееесссс :Vishenka_05:

Дори не знам какво да мисля за това... Няма, без коментар.

Сподели в други сайтове

Леле това сериозно ли ??? :о

хахахаа повече от сериозно........ама тя винаги честити празници и поводи...но ние сега ще го тълкуваме по друг начин ахах

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...