Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Къде са бановете модераторчетаааааааааааааа? Налагайте ги или ще гледате Камелия до второ пришествие.....

:roll1: :roll1: :roll1:

Къде си в този чааааааас, къде си в този мииииииииииг :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Цветко не се хаби, няма смисъл, пий хапчетата и лягай да спиш. Искаш ли да чуеш Бони и Глория как пеят Ти си мой грех, а Кама писка....искаш ли? Еми, добре...заповядвай! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Е реално погледнато, активно модерира напоследък май само heartless, ама да кажем че момичето има и личен живот, за разлика от разни хора наоколо, и не може да грее дебне тука няколко човека нон стоп, а те са си нон стоп с развалените грамофони за Камчията, въпреки че, видиме ли ние, те никак не в харесват, щото била стара неактуална залязла и тамквотощебеше гарга. Евентуално Христина, ама тя се вясва все по от дъжд на вятър наоколо май.

Така че модераторска намеса ще има, когато има, за съжаление, това е положението в тая насока.

Сподели в други сайтове

Много ми е смешно в момента .Само си го представям фокса пред компа как чатка истеричен.Камелия незнам колко му плаща...ама нервите не се връщат.

Сподели в други сайтове

Цветан сам си вкара автогол и за това после хората ще плюят Кама, защото той умее да говори измишльотини и да пуска измислени интриги, ама нормално е, каквато му е певицата, оп приятелката му, такива и са като Цветан. За мен последният голям хит на Кама е "Целувай ме" , което значи е 2006 - 10 години прави..смятай от 10 години няма хит... :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Ето, тази песен пък какъв провал е.. :mf_surrender: "Кажи ми как" никак не е забелязана, даже тогава излезе "Думите не стигат" на Райна и е по - голям хит, отколкото тази претоплена манджа. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...