Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Синът на Деси Слава й нанесе мощен удар! Младокът си пусна голо селфи :1000 (29):

http://www.blitz.bg/news/article/417424

Всеки ден по 2-3 новини за ДесиСлава. Имам чувството, че е най важната личност в цялата държава :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Оф, и продължавате да се оливате...

Айде, Десовите, покажете ми един пост, само един пост, на Сашо, Минчо, Фокса и останалите, в който да се казва, че Десислава не може да пее или, че Камелия пее по-добре от Десислава.. Айде де, нали сте много отворени?! Искам да видя доказателства, не само празни простотии... Къде някой от тях е изявил такова мнение по въпроса, че тука да ми се оливате с някакви си смешни клипове за не знам си кой път?!

Да, Камелия може да няма глас пет октави, да не пее испанско, португалско, новозеландско, гласът й звучи по-специфично и особено и определено не е за всеки вкус, да... Но като артист-изпълнител си има своите неопровержими и тотални предимства, и като визия, и като поведение, и като музикална биография, има си своите постижения, така че спрете да я дъвчете... няма коя е по-по, защото Камелия е най!

Сподели в други сайтове

Оф, и продължавате да се оливате...

Айде, Десовите, покажете ми един пост, само един пост, на Сашо, Минчо, Фокса и останалите, в който да се казва, че Десислава не може да пее или, че Камелия пее по-добре от Десислава.. Айде де, нали сте много отворени?! Искам да видя доказателства, не само празни простотии... Къде някой от тях е изявил такова мнение по въпроса, че тука да ми се оливате с някакви си смешни клипове за не знам си кой път?!

Да, Камелия може да няма глас пет октави, да не пее испанско, португалско, новозеландско, гласът й звучи по-специфично и особено и определено не е за всеки вкус, да... Но като артист-изпълнител си има своите неопровержими и тотални предимства, и като визия, и като поведение, и като музикална биография, има си своите постижения, така че спрете да я дъвчете... няма коя е по-по, защото Камелия е най!

Минчо и Фокса са го писали. Че е студийна певица и не можела повече от 10 минути. Какво ли не сте писали. Айде стига ми се прави на умиротворител. Колкото лъжи и гнусотия сте избълвали, цял живот не можем да ви стигнем и да ви гоним...

image.png

Сподели в други сайтове

къде е Камелия а ? Деса пуска хитове има милионни гледания

а Камейсъна в 489753904832094 глуха !

Ама тя Деса и без Пайнер, докато Кама си беше в Пайнер, си я мачкаше за добро утро. Ама сега униженията са OUT OF CONTROL :1000 (29):

ДесиСлава има 10 участия в интервала 15 - 30 юни, а Камс засега е с едно обявено. Митко Пайнера и каза миналта година януари - тепъва ще страдаш и ще разбираш какво е без гърба на Пайнер.

Тя не е ДесиСлава, за да си позволи 13 години да пусне Пайнер в отпуска. Тя е често срещано бездарие, но с много хитрост и ъкъл успяда се задържи дори много повече от това, което се предполагаше навремето. Време е за пенсия. Според мен до 2-3 години ще иска да се прибере в Пайнер като мишка, а медиите няма да разберат , така както не разбраха, че е напуснала :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Голяма мъка беше, че никой не отрази напускането на Камелия...е това вече е резил...А когато Деса напусна над половин година гърмеше по медиите хахаха

Сподели в други сайтове

Голяма мъка беше, че никой не отрази напускането на Камелия...е това вече е резил...А когато Деса напусна над половин година гърмеше по медиите хахаха

Поне 5 години след напускането и периодично през 2-3 месеца се пишеше за връщане. Плейбой публикуваха, че една от най големите загуби на Митко Пайнер евър е ДесиСлава. Дори и за връщането и доста се изписа.

За кама пишат още сякаш е в пайнер. Ако не пусне някой злобно интервю и толкоа няма да я отразят. Е за наказание - да седи и да чете храната която поема денонощно в рамания. И без това си няма друга работа следващите 2 седмици :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

БТВ, Деса винаги си оставяше вратичка да се върне и никога не плюеше по ПАЙНЕР, докато Кама затвори всички врати... Освен всичко, ако Пайнер считаха КАма за толкова златна кокошка, никога нямаше да я изпуснат, но те не си мръднаха пръста. Докато продаваха на Деса години наред някакви компилации със стари неща и винаги се купуваха. Всъщност, Кама направи една генерална грешка... избяга, когато вече нямаше потенциал и не й се получаваха нещата. Реално не носи никаква стойност. А аз 100 пъти съм казвал, че тия участия дето Жени Димова ги преразпределя, може да ги даде на Деса или Преса, или Яница. Все тая е. Ако не се справя добре някоя, ще ги даде на друга. Така и стана. Ето, че Деса има за юни месец 10 участия. :whistling:

Сподели в други сайтове

Женя Димова я видяхме колко успешно преразпределя участия - докато Жалка беше на обиколка в Щатско, толкова ги разпредели, че чак се наложи участията да ги вземе Камелия.

Иначе е факт, Постещото Фатме точно е студийна певица, и ако трябва да сме най-точни, е студийната щатна беквокалистка на Кокошарника. На запис е супер, но на живо повече от 2-3 песни и вече няма въздух. Никва техника, пък после нямали нужда от вокален педагог.

Тая забележка обаче не е конкретно за табуретката, тоя проблем не е само при нея, а в целия курник.

Кама никой никога не е твърдял, че е някъф връх с 10 октави, но успява да изкара повече от 10 минути на живо, и каквото трябва - нейните си песни - си ги владее от до.

Сподели в други сайтове

Женя Димова я видяхме колко успешно преразпределя участия - докато Жалка беше на обиколка в Щатско, толкова ги разпредели, че чак се наложи участията да ги вземе Камелия.

Иначе е факт, Постещото Фатме точно е студийна певица, и ако трябва да сме най-точни, е студийната щатна беквокалистка на Кокошарника. На запис е супер, но на живо повече от 2-3 песни и вече няма въздух. Никва техника, пък после нямали нужда от вокален педагог.

Тая забележка обаче не е конкретно за табуретката, тоя проблем не е само при нея, а в целия курник.

Кама никой никога не е твърдял, че е някъф връх с 10 октави, но успява да изкара повече от 10 минути на живо, и каквото трябва - нейните си песни - си ги владее от до.

За съжаление, Кама и на запис не звучи добре, пък на живо съвсем. Чували сме я как "пее"... нейното си е грачене по участия. Ама на пияните студенти не им пука особено. Затова и никога няма да направи самостоятелен концерт.

А Женя ДИмова няма проблем с преразпределянето. Като не е една, ще е друга. Кама нищо не е взела, просто щото тя си има там по 5-10 участия по 2500 лв и това е. Като я устройва, нека си ги прави нещата така.

Сподели в други сайтове

Минчо и Фокса са го писали. Че е студийна певица и не можела повече от 10 минути. Какво ли не сте писали. Айде стига ми се прави на умиротворител. Колкото лъжи и гнусотия сте избълвали, цял живот не можем да ви стигнем и да ви гоним...

Студийна, не студийна, певица е... Никой не отрича, че има глас. Друг е въпросът как, за какво и колко време го използва. И пак не видях нито един техен коментар, в който да отричат гласовите качества на Десислава или да твърдят, че Камелия е по-талантлива певица от нея. Според тях Десислава е студийна певица, според вас е космическа певица, но това какво общо с Камелия, която си пее от до песните по участия и концерти съвсем наживо. Предполагам че и тя може да изпраска някаква по-сложна песен, обработена или не, която наживо трудно би могла да изпълни, както всяка една средностатистическа певица. Но Камелия предпочита да пее песни на нейното си ниво, не особено сложни, какъв е проблемът?! Грачи, не грачи, явно има кой да я слуша.

И, не, не съм умиротворител, просто е жалко да четеш комплексарски постове, изпълнени с простотия, злоба и завист, насочени както към певицата, така и персонално към нейните почитатели. Нямам нищо против да си ги мерите, дреме ми, лично аз съм далеч от подобни прости свади. Но е адски грозно да видиш как 20/30-годишни, предимно момчета, се плюят като махленски клюкарки... То не са клетви, заплахи, мани, мани. И това енджойтче и то, милото, не може да остане по-назад и бърза да захапва с обратната си захапка...

Сподели в други сайтове

Абсолютни глупости, на поредният десов лумпен. През 2002 година нямаше нет, нямаше сайтове, намаше нищо. Един "Нов фолк" и до там. Явно светът ти е бил само "Нов фолк". Как имаш наглостта, да сравняваш несравними неща? И то при положение, че последваха турнетата и Деса всички я забравиха... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Абсолютни глупости, на поредният десов лумпен. През 2002 година нямаше нет, нямаше сайтове, намаше нищо. Един "Нов фолк" и до там. Явно светът ти е бил само "Нов фолк". Как имаш наглостта, да сравняваш несравними неща? И то при положение, че последваха турнетата и Деса всички я забравиха... :gun_bandana:

Два или три незнайни жълти сайта отразиха "събитието".

2003 НФ писа точно в два броя за напускането. След това първия брой на Мистерия + свърши за отрицателно време. "Кой" пишеха през два броя за Деса, имаше и 3 корици. Гостуване в Горещо, Открит микрофон с удължено време. Жълтата преса откачи. Деса вдигна рейтинга на Веселина и Фен ТВ.

Цялата държава гледаше Горещо тогава, а сайтчетата, които писаха за Камелия даже и тя не ги чете.

Знам, че ти е мъка, но и завръщането на Деса го отразиха и същите незнайни сайтчета, които пуснаха и новината за Кама ама далеч с повече редове. Сега да плачем ли?

Деса така беше заличена от турнетата, че Фен почна да се гледа два пъти повече, по Веселина всеки втори се обаждаше за поздрав с нейна песен, реализира супер продажби на два от албумите си. Направи най-гледания чалга клип във вибокс и останалите, които не се вълнуваха от чалга разбраха коя е Деси Слава ;-)

Сподели в други сайтове

2003 НФ писа точно в два броя за напускането. След това първия брой на Мистерия + свърши за отрицателно време. "Кой" пишеха през два броя за Деса, имаше и 3 корици. Гостуване в Горещо, Открит микрофон с удължено време. Жълтата преса откачи. Деса вдигна рейтинга на Веселина и Фен ТВ.

Цялата държава гледаше Горещо тогава, а сайтчетата, които писаха за Камелия даже и тя не ги чете.

Знам, че ти е мъка, но и завръщането на Деса го отразиха и същите незнайни сайтчета, които пуснаха и новината за Кама ама далеч с повече редове. Сега да плачем ли?

Заставам зад написаното и аз. ДесиСлава до 2006 си беше сензация. Не напразно е сред първите фолк звезди влизала в биг брадър, има над 10 участия при Слави и над 5 при Венета

Звезда, грееща със собствена светлина

image.png

Сподели в други сайтове

Заставам зад написаното и аз. ДесиСлава до 2006 си беше сензация. Не напразно е сред първите фолк звезди влизала в биг брадър, има над 10 участия при Слави и над 5 при Венета

Звезда, грееща със собствена светлина

Деса била забравена покрай турнетата, затова и във форума на Планета имаше най-мн фенове хи хи Чичи страда

Сподели в други сайтове

Деса така беше заличена от турнетата, че Фен почна да се гледа два пъти повече, по Веселина всеки втори се обаждаше за поздрав с нейна песен, реализира супер продажби на два от албумите си. Направи най-гледания чалга клип във вибокс и останалите, които не се вълнуваха от чалга разбраха коя е Деси Слава ;-)

И пак да добавя, че след напускането й... ПАйнер преиздадоха 20 хиляди пъти нейни албуми и правеха всевъзможни компилации с нея...

Не мога да повярвам, че Фокса се опитва да наложи тезата, че едва ли не никой не е отразил Деса като напуснала... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И пак да добавя, че след напускането й... ПАйнер преиздадоха 20 хиляди пъти нейни албуми и правеха всевъзможни компилации с нея...

Не мога да повярвам, че Фокса се опитва да наложи тезата, че едва ли не никой не е отразил Деса като напуснала... :mf_surrender:

Направиха The Best of и го пуснаха заедно с нейния албум. Махнаха "Черни сълзи" от Пайнер хит сезони есен и "Няма те до мен" от Фолк хит маратон при ретиража им. Патентоваха името ДесиСлава/Деси Слава. Но въпреки всички спънки, в мрежата на Пайнер се продаваха всички албуми на Деса наравно с Дъ беста им хах

Пък Фокси нека обяснява на децата, ние знаем как умира от мъка и не знае и какво да съчини.

Да отбележим и факта, че Деса пусна албума си без име на обложката и със снимка, на която няма как да я разпознаеш в първия момент и пак успя.

Митака беше наредил и на Лозанова минимално да пише за нея, но нямаше как, отделяха й по една колонка, включваха я в класациите им. Не й дадоха никаква награда за 2003, но пък Деса беше най-чаканата и аплодирана в номинациите през март 2004.

Разбирам мъката му. Със супер успешна 2002 год, Кама нито бе най-аплодорана, нито най-чакана година по-рано. Деса тогава дори не пя актуален хит, а "Следи от сълзи".

Сподели в други сайтове

Само 3 поста, са написани1 след моя Меле и вече си правиш твоите традиционно измислени коментари. ЧЕТИ, МИСЛИ, и на смятай хората, за идиоти! :bo:

Ето ми поста, че явно е много нагоре, в същата тази страница. Или имаш нужда от посещение при очен лекар? :1000 (19):

От друга страна пък всички виждат, защо е тази изненадваща ваша активност тук точно, на най-заблудените лумпени. Да, заради това клипче от Lloret de Mar, Spain е очевидно. Сега, когато тук и децата го видят, ще ми е много интересно да ми говорите, за това кой и колко пъти са го пуснали някъд,е без да споменавате има ли ефект от това или и след 16 години хитовете на Кама срутват дискотеки не само в България, а и в чужбина.... без тя да знае за това.

Яко, нали? Вътре ви е, нали? Ами, а честито! :roll1:

А иначе, така малко, за опресняване на "десовите" главици, кое и колко струва в нашата чалга.... от Испания. :1000 (19):

DISCO TROPICS - Бар · Lloret de Mar, Spain

Сподели в други сайтове

А иначе, така малко, за опресняване на "десовите" главици, кое и колко струва в нашата чалга.... от Испания. :1000 (19):

DISCO TROPICS - Бар · Lloret de Mar, Spain

Видинска мъка

Страдам по 2002

Soon by Kams

Хай де и на теб спамерче, че да ти стане готино рано сутрин. Щото много ги яде предните 10-12 години. А сега як фистинг от Испания, с "Луда по тебе", а? :1000 (29):

Ей, никой няма такъв хит. Нито Азис, нито който и да е от тая чалга. Дрънкайте си колкото щете, ама това на клипчето не може да го промените. Дерзайте! :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...