Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Добре, ако сменяме темата на Гло, аз лично не виждам каква файда има от стоенето в кокошарника - щото досега имаше никаква, а малко ме съмнява тая работа да се промени в обозримото бъдеще или изобщо. Тя така или иначе има там някви участия, колкото да не е без хич, концерта си го организира изцяло сама, включително спонсори и всичко, песни, албуми, клипове - също.

Междудругото, тя не си изкарваше мънгизите от някво студиото у тях, където ходят по-голямата част от кокошарника? Евентуално там има няква далавера, за да седи в покосения от ледена епоха монополист.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Цялата чалга ходи на концерт на Никос Вертис, а Никос Вертис взел, че отишъл на концерт на Камелия. Какво да кажа аз сега, за нашите чалгарки? :1000 (19):

opt1466323885i.jpg

Хахах точно заради нея отишъл.Човека отишъл да се забавлява и сигурно е съжалил като попаднал на тва грачещото.

Само ни срами тоя крокозъбел пред света.Ще си кажат в България гарги ли слушат :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Цялата чалга ходи на концерт на Никос Вертис, а Никос Вертис взел, че отишъл на концерт на Камелия. Какво да кажа аз сега, за нашите чалгарки? :1000 (19):

opt1466323885i.jpg

Чудна работа, как стават тия неща? :roll1:

Сподели в други сайтове

Ма тя и Деса го напусна преди , значи и нея са искали да гонят ... Желязна логика .

Да не говорим , че Пайнер е като една кофа са отпадъци . Прибират куцо и сакато , било то и напуснали ли ги преди години - Екстра Нина , Валя , Деса и не знам си кой . Толкова ли нямат достойнство тая фирма , че прибора певици , които те са искали да ги напуснат (по думите на селтака)

А за певиците , които са се молили и са клякали за фелацио , не ми се говори ...ме чак и му звъняли да ги връща ...

Ма нормално Деса беше на прага на фалита и бедността , сещам се че се разкарваше по едно време с една раздрънкана кошница Алфа Ромео , до като колежките и вадиха пари и си купуваха квото решат .. Ма така е , като си тупа путка .

• Like 1
Сподели в други сайтове

opt1466323885i.jpg

Хахахаха , аз като казах че Мегамито им се е сторило тясно при гостуването на Камелия , не лъжа .

Пръснала ги е отново , няма аналог тая певица . Да не вади толкова години песни , да няма тотален хит и пак където и да иде да пръска по шевовете заведенията .

Сподели в други сайтове

Чудна работа, как стават тия неща? :roll1:

Концертът му е съобразен месеци по-рано с участието на Камс :3fdb8960598fa63e:

Никос в Арена, а Камелия пак в дискотека. Как стават тия неща, чудна работа.

Сподели в други сайтове

Хахахаха , аз като казах че Мегамито им се е сторило тясно при гостуването на Камелия , не лъжа .

Пръснала ги е отново , няма аналог тая певица . Да не вади толкова години песни , да няма тотален хит и пак където и да иде да пръска по шевовете заведенията .

При все, че Мегами не е в студентски град, и на снимката не са пияни студенти, които уж не се вълнуват от това кой и какво им пее...

Да си представим джуджето Деса до Никос Вертис и ... ехидно да се присмеем на тъпите им опити за някакво съревнование между двете, ха-ха.

Сподели в други сайтове

Да си представим джуджето Деса до Никос Вертис и ... ехидно да се присмеем на тъпите им опити за някакво съревнование между двете, ха-ха.

:1000 (20): :1000 (29): :1000 (29):

Да си представим мъката ви ако бяха пуснали дуета и ехидно да се присмеем :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да си представим реакцията на гръцката звезда като е чул "пеенето" на гаргата :3fdb8960598fa63e:

П.п Разликата е ,че Деса като напусна, Пайнера никога не каза тези думи,че който искаме ни напуска. А защо ли при Кама....

Те самите не са я понасяли😀

Сподели в други сайтове

Тая русата забравих и името , една милионерска щерка .

Митът, че Камелия пълни само студентски град е нелеп . Снимки има от най-елитните клубове в страната , където е фраш . Тя за разлика от топчетата , не пее в Разград пред 20 човека , или по-клубовете на Планета - най-мизерните . Тя си подбира участията в гъзарски заведения .

И да , Никос в Арена е сам , а целия Пайнер , не можаха да я напълнят и на половина - срам .

Деса милата се върна и един концерт не улучи , където да е пълно . Разбирам , че 12 години не беше стъпвала на такива мероприятия , ни трябваше да клекне 5-6 години по-рано , когато имаше турнета и хора по-концертите . Сега си развява клитора напразно ...

Сподели в други сайтове

На мен много по интересно би ми били клипче на Фатмето в пълна дискотека, пък била тя и в Планета Полски Тръмбеш, ама няма, нали.

Или пък Фатмес пееща на живо :)

Но нека си говорим за нормални неща, не за научна фантастика или фентъзи.

Ама така е, някои пълнят големити клубове в цялата страна, а други не могат да напълнят и селската кръчмотека.

И междудругото, из последните материали, топчестата туркиня квичи толкова зле, колкото Камелия никога не е била.

Ангелски глас, ама на запис е лесно.

Сподели в други сайтове

Извинявайте, но Никос Вертис беше отседнал в Кемпински-Маринела. И Милица и Траяна да бяха пяли в Мегами, пак щеше да отиде. Но не е изключено да е знаел предварително за Камелия и да му е било интересно да я види и чуе, макар че не помня дали я беше изредил и нея сред изпълнителите в онова интервю преди време.

Другите ви работи въобще няма и да ги обсъждам, някои не съм ги и чел, просто ми направи впечатление, че Фокси отново съвсем предвидимо е изтъкнал присъствието на Никос на участието на Камелия като сензацията на годината, която едва ли не доказва, че тя е номер 1...

Сподели в други сайтове

Извинявайте, но Никос Вертис беше отседнал в Кемпински-Маринела. И Милица и Траяна да бяха пяли в Мегами, пак щеше да отиде. Но не е изключено да е знаел предварително за Камелия и да му е било интересно да я види и чуе, макар че не помня дали я беше изредил и нея сред изпълнителите в онова интервю преди време.

Другите ви работи въобще няма и да ги обсъждам, някои не съм ги и чел, просто ми направи впечатление, че Фокси отново съвсем предвидимо е изтъкнал присъствието на Никос на участието на Камелия като сензацията на годината, която едва ли не доказва, че тя е номер 1...

Не, не изтъквам нищо. Само ще подчертая, че организаторите на концерта на този Никос, вероятно са искали да го почерпят, с посещение в лачен български клуб, за парите, които им е докарал като промоутъри. Е, била там на участие Камелия? - голям праз. Какво като е била? Всяка друга може да е на нейно място. Ама.... не организаторите на концертите му казват, с кой да се снима. И ако натягането зад кулисите на неговия концерт от Преса и Емилия (само тях видях) е очевидно натягане, то когато Никоос иска да се снима с Кама, е точно обратното. И не Кама се бута да се хвали със снимки с него, а Преса и Емилия.

Това, за да уточним за натягането. :ad:

Сподели в други сайтове

Ама май си се изял от яд , че на концерта не ги е бръснал за сливи , а уж дует с Деса :Д Колкото и концерта през февруари ....

Сподели в други сайтове

Ама май си се изял от яд , че на концерта не ги е бръснал за сливи , а уж дует с Деса :Д Колкото и концерта през февруари ....

Даам много ме е яд, че на концерта не е тръгнал да обикаля и да търси Деса сред препълнената Арена Армеец и да я 'бръсне за слива'... За дуета Слави обясни възможната причина да няма такъв... който чел- чел.

Друго си е Никос да е отишъл да си купонясва в най-близката дискотека и Камелия да го е издирила да го поздрави сред масите, нали? :whistling: Жалко, че Преслава не направи същото с Рамщайн, а Поли Генова- със Селена Гомез.

Както и да е, кеф ми е все пак, че Никос е послушал една от най-големите ни звезди. Но нали знаете, че ако идеята за дуета с Десислава се беше реализирала, вие хич нямаше да се кефите? Каква жлъч щеше да бъде...

Сподели в други сайтове

Като гледам във фейса Деса е пръскала в Мегами вчера..така че тихо лелче.

Мен ме е срам, че чужди изпълнители са били на тая гарга...само да ни срами!!!

Сподели в други сайтове

Но нали знаете, че ако идеята за дуета с Десислава се беше реализирала, вие хич нямаше да се кефите? Каква жлъч щеше да бъде...

Те до вчера не знаеха кой е Никос или поне не го отразяваха :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Хаха Фатмето пръскала ... Единственото нещо, което пръска слоницата са шевовете на поличката. Много ясно че като самата тя заема половината клуб, ще изглежда пълно.

И за протокола, има разлика м/у да напълниш клуба през седмицата и в петък вечер.

Сподели в други сайтове

Те до вчера не знаеха кой е Никос или поне не го отразяваха :3fdb8960598fa63e:

Кофти, нали? Тъкмо стана голяма звезда и в България и хоп.... право на участие на Кама, да се снима с нея, за спомен. Как звучи, а?! :whistling:

Сподели в други сайтове

Фокс, не се излагай. Ако Никос се беше снимал с нея, щеше да се е качил на сцената. А в случая се вижда, че Камелия му е отишла до масата и той си се е снимал с чашката и пурата. Вие сериозно ли си мислите, че една от най-големите гръцки звезди е чула, че Камелия ще има участие и специално е отишла да се снима с нея като фенче? :helpsmilie: Колкото Селена Гомез отиде на Поли Генова заради фенство, или Рамщайн на Преслава. Между другото, участията на Поли и Пресли бяха много по-далеч от хотелите на въпросните световни звезди... :whistling:

Както и да е, не ми се занимава повече с тези глупости, защото наистина се кефя, че Никос е послушал Камелия. Хайде обаче като ще правим сравнения и ще се доказваме с пълни дискотеки... :whistling:

Деси Слава препълни Мегами с хитовете си

Кралица! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Хаха Фатмето пръскала ... Единственото нещо, което пръска слоницата са шевовете на поличката. Много ясно че като самата тя заема половината клуб, ще изглежда пълно.

И за протокола, има разлика м/у да напълниш клуба през седмицата и в петък вечер.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...