Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Както винаги, мненията тук са супер крайни и писани от хора, които явно не са ходили на участия на Глория, Деси Слава или Камелия. При Камелия наистина е 100% на живо, но тя самата без Виво Монтана пее 35 минути, което не е супер много. Аз като бях на нейно участие пя два пъти "Защо повярва" и "Луда по тебе" и още 5 - 6 песни.

На Деси Слава и Глория участията минават понякога час и половина и има някои песни на плейбек. Стигат от 40% на плейбек до 10%, останалото е на живо, което за два часа си е прити дисънт. Не виждам къде е драмата в случая. Освен това и двете пеят акапелно и това един вид компенсира.

Този път сме на едно мнение. И аз тъкмо се канех да напиша, че Камелия не пее чак толкова много, колкото го изкарват феновете й. 30-40 минути най-големите хитове по един или два пъти, после почивка и във втората част още няколко песни и после си подскача до Виво Монтана. Това сравнимо ли е въобще по някакъв начин с някой от четирите концерта на Глория в Зала 1 или пък MAD Secret Concert на Деса?

Камелиевите се опитвате да си пробутват любимката в сфера, в която просто не е най и няма как да е. Дори и утре Глория и Десислава да си съсипят гласовете и да решат да спрат да пеят, тяхната следа в тази област пак ще си остане по-голяма от онази на Камелия.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не че е по темата, но... ти сериозно ли? :mf_surrender: Не я знам Глория как е по клубовете, но знам, че миналата година жената си направи железен 3-часов концерт с живо пеене пред пълна зала. Събитие на много по-високо ниво от всичките 'големи' изяви на Кама пред пияните студенти в кръчмотеките. Някои фенове на Камелия вече наистина прекалявате в опитите си да я изкарате най-великата във времена, в които е тотално изпаднала и дори тя самата не си дава никакъв зор да е интересна отново!

А аз иначе чакам клипчетата от участието на Десислава снощи. Не изключвам възможността наистина да не е пяла добре, напоследък гласът й често не е в кондиция. А и преди това имаше и друго участие, все пак. Аз бих я посъветвал да спре цигарите и да си вземе по-дълга почивка от задимените клубове, а после да се завърне освежена.

Внимавай да не се стреснеш . Снимките от профила на екстра не минават през Фотошоп . Толкова разплута , целулитеста и късокрака с бричове , не е била никога . Пълна лелка, иначе Деса я признавам за царица на фотошопа . На всичките и снимки по-опъната от Андреа , а на живо го гледаш просто едно ниско-пърдящо лелче .

Сподели в други сайтове

Връщам се от участие на ДесиСлава във Варна. Не знам какво се случва с тази певица..... Първо супер е напълняла. Изглежда в лице супер застарена. Другото което ме учуди беше че и гласът и го няма вече... Какъв глас какво нещо имаше. Не знам дали Пайнер е причина за това но е просо ужасно това което и се случва. Не знам дали Камелиа грачи но Деси направо разби всичко в мен. От десет песни на осем от тях пееше над плейбека и то ужасно фалшиво. Язък за таланта кокто претебаваше.... :mf_surrender:

Оууу, ама тук има изненадани от "представленията" на Деса? :whistling: Колко години да ви питам, защо няма никакви клипчета от нейни изяви? Едно и също нещо си дъвчем и никога не стигаме до съществото на въпроса. На нейни участия ходят само "десовите" и понеже е зле, ги е срам да качат клипчета. Ето това е нещото, от което толкова много се страхуват и "десовите" и почти всички останали. Затова и хейтят всеки божи ден Кама - защото в сравнение с нейните представления, тези на любимите им чалгарки направо не струват. Затова я мразят така искрено бе човек. Точно, заради ей това по участията. Там лъсва цялата им измислена пропаганда и ако могат да покрият тези провали, а да говорят само за трафик и гледания, снимки, фотосесии и клипове им е дюшеш. Всичкото е, защото не очакваха точно Кама да си подреди така нещата, че да е певица, а не позьорка като тяхната стока.

Гарга и Фатмагюл всъщност са приятелки:

3a_xnrr17.jpg

3a_1qs1x8.jpg

Да не говорим, че в края на 90-те двете са живеели заедно на квартира в Димитровград.

Разбира се, че са приятелки. Разбира се, че от мен знаете за квартирата им в Димитровград. Разбира се, че аз съм ви казал кога и защо Деса искаше да напуска Пайнер, поради факта, че година след като подписа лош за себе си договор, само за да взима награди вече ни е се работеше за малкото трохи, които и оставаха. Разбира се, че почти 20 години Кама постоянно хвалеше Деса, а мършавото Фатме една добра дума не каза за нея и в интервюта винаги е отклонявала въпроси свързани с Кама. И всичкото това е заради срам от това, което Кама и Цветко знаят за нейният успех, а Деса би си продала и душата, за да остане тайна.

п.п. Кама пее две части по 30 минути и пуска "Виво" - Монтана по следата, за 15-20 минути. Горе-долу това е схемата по участия. Това, за да не се опитват "десовите" да се хващат, за случайно изпуснати думи от Гламандринг, който не уточни колко точно пее Кама, а нахвърля приблизителни и ориентировъчни цифри.

Сподели в други сайтове

Фокси, имам чувството, че като се събудиш и още не си отворил очите и започваш да мислиш за Деса.. знам, че си нейн фен, ама не обичаш да си признаеш, защото не можеш да повярваш, че тя е в Пайнер и е в топ 3, а Кама в десета глуха. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Ако гласът на Деса влезе във форма и я пришпорват да направи концерт, ще се получи нещо добро, защото ще смеси стиловете.

На концерт хората не идват пияни или за да се напият, а за да те слушат, и трябва да си имаш и твой репертоар, и да им предложиш и нещо народно примерно.

Камелия - Луда по тебе, Ти си, Залеза, Защо повярвах, Огън момиче, Къде си ти, Искаш да се върна, Истински мъж, Стрелките спират, Няма шега.

След това какво ще пее - Разбери ме, мили и Забранена зона ли?

Стефи фешън , това че си запознат само с тея песни на Кама , не значи че няма такива които може да изпее за концерт . Глория да не пее всичко , което е издала ? От 2006 насам Камелия може да изпее всичко , което е пуснала . Нима Черна кръв , Някой ден , Оставяш петна , Изпий ме цялата , Манастир , Никотин и Фалшива кожа , не стават за концерт ?

Сподели в други сайтове

Разбира се, че от мен знаете за квартирата им в Димитровград.

Мне, аз това го знам лично от Десислава, говорил съм с нея и каза само добри думи за Камелия.

Сподели в други сайтове

Мне, аз това го знам лично от Десислава, говорил съм с нея и каза само добри думи за Камелия.

Щом казваш, значи няма как да се съмнявам в думите ти..... ама нещо не ти вярвам, че Деса въобще е коментирала Кама. Но това последното си е мой проблем...

Сподели в други сайтове

Чичо Митко е много прав, Кама ще затъне в десета глуха и ще и бъде много трудно. И се оказа прав, за което адмирации за думите му. По Радио Веселина една нейна песен не чух да пуснат, а Деса я късат от въртене дали била нова или от старите. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Щом казваш, значи няма как да се съмнявам в думите ти..... ама нещо не ти вярвам, че Деса въобще е коментирала Кама. Но това последното си е мой проблем...

Ами след като директно й зададох въпрос какво мисли за Камелия и какви са й взаимоотношенията с нея - какво да прави, да мълчи като пукал ли? Не знам дълбоко в душата си какви чувства таи към Камелия, но на мен лично ми каза, че я смята за готина, че са живели заедно и че има добри впечатления от нея. Няма да конкретизирам кога точно се е случило това.

Сподели в други сайтове

Чичо Митко е много прав, Кама ще затъне в десета глуха и ще и бъде много трудно. И се оказа прав, за което адмирации за думите му. По Радио Веселина една нейна песен не чух да пуснат, а Деса я късат от въртене дали била нова или от старите. :3fdb8960598fa63e:

Той чичо ти Митко затова клекна на Глория и извади от архива Екстра Нина. :roll1: Щото никак не му е вътре от сеирите с Кама, които той предизвика. :hahaha: Сигурно затова се чуди какво да прави със старата генерация, от която само Кама може да работи и днес по системата, която носи най-големи доходи. Ние ли не виждаме как избива комплрекси сега, за да каже накрая.... "Ето, дадох им шанс, не съм толкова гаден, колкото ме изкара оная..... мамка и мръсна "чипровска"...."?

Сподели в други сайтове

Напротив, Глория и тя като видя, че Кама затъха в миша дупка реши най - добре да се преподпише договора, защото видя какво стана с Кама..... :3fdb8960598fa63e: А пък на Нина мястото и е в Пайнер!!! Чичо Митко дори и да прибере всички от първата генерация съм сигурен, че само Кама няма да е вземе втори път!!! :whistling: Гледай Кама след някоя друга година да стане тип Сашка Васева две да си показва зърната за ПР, ама не минава номера не е интересна вече! :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Какво задъхване бре? :1000 (29): Вие полудете ли тук или не можете да четете? Я гледайте тук за 10 дни какво става, па тогава за задъхване ми говорете. :gun_bandana:

Въобще не е интересна нито на масовия, нито на бутиковият зрител. Направо е пропаднала като старите пари.... :roll1:

8809994M.jpg

Сподели в други сайтове

Ха, десет участия, а пък някои от същата генерация имат още десет отгоре включително и в чужбина. Боже, и това ако са много за теб.. :hahaha: :whistling:

Ами не са малко, щото Деса и толкова няма. А Кама го кара без ведомствени "Планети" и без чужбина, защото не и се пътува. Иначе нали знаеш колко щеше да има? И не ти сложих банера, за да показвам колко много ги има. Направих го, за да затворя плювалниците на теб и Лукас, които бясно ревете, че затъвала. Знаеш ли 90% от Пайнер, че банкети щяха да дават, ако имаха този график на Кама, с нейния хонорар и 0% за фирмата? Някои изкарват толкова за цяла година.

Сподели в други сайтове

Точно за Деса говорих, че тя има с десет отгоре :3fdb8960598fa63e: А бе кога ще пуска книгата Кама, а нова песен? Не е нормално, я виж колко месеца изминаха от последната претоплена манджа, която беше освен евтина, ами и клипа много зле.. тя Екстра Нина има по - хубави клипове и песни когато беше без Пайнер. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Не знаех че плюскането на Фатмето у тях си вече и го броите за участие, ама е хубаво човек да се образова.

Никой от тая генерация няма повече участия от Камелия.

Нещо много си повярва ми се струваш.. че ти ходил ли си на участие на Кама, че знаеш.. :roll1: лелче или там фоксовице. Деса сега е в топ 3, а вашата е в Монтанският ресторант и пее "Казни ме", като пинчер! :mf_surrender: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Единствения топ 3 в който е Фатмето в момента е по килограми живо тегло, но ако продължава в същия дух, има 100% шанс да стигне и върха в категорията.

Иначе кво да си приказваме за нейните участия - празни помещения щото не остава място от нейната необятност да влезнат и хора да я чуят как грачи в/у плейбека. Те не че са се наредили наопашка точно за нея, де.

Сподели в други сайтове

Фоковица тотално изпростява в тая тема.

Стига сте ни занимавали с тоя гаргамел.

Хит няма от столетие,а ние още я дъвчим заради Фокс и нейната фоксовица!

Сподели в други сайтове

Ама защо в бъдеще време? Тя Фатмето съм сигурен че вече е 150 кг, догодина цял тон.

Но се радвам, че се обявяваш за пълен музикален инвалид, щом нямаш собствено ухо и мнение по въпроса, ами се вслушваш в някви рандъм "капацитети" с измислени коментари.

Сподели в други сайтове

Ако гласът на Деса влезе във форма и я пришпорват да направи концерт, ще се получи нещо добро, защото ще смеси стиловете.

На концерт хората не идват пияни или за да се напият, а за да те слушат, и трябва да си имаш и твой репертоар, и да им предложиш и нещо народно примерно.

Уважаеми, имах честта и гордостта да бъда на концерта на Глория. И видях що за селяндури бяха в публиката - и отпред, и отзад, и горе... Е, най-големите гъзолизачи с букетите бяха най-отпред, тях не коментирам... Но точно на фолклорната част повече от половината зала се беше разпръснала - кой да пуше, кой да пикае, кой да оправя клюки или други работи... Което беше доста грозно всъщност, но защо ли го казвам... За да ви кажа, че феновете на чалгата не уважават народната музика, не уважат и Глория като народна певица, уви... Само най-върлите й почитатели...

Ако Камелия някога се реши да направи концерт, повярвайте ми, при добър мениджмънт, тя ще напълни и зала 1 на НДК, и Зала Арена Армеец. Не за друго, а защото тя е истински шоу мен, артист-изпълнител, който буди интерес у почитателите с тоалетите си, с прическите си, с поведението си, с контакта с публиката и т.н., и т.н. От любопитство и ти би отишъл, да не останеш по-назад, както много други нейни антифенове.

Но, както вече казах, с народното не важиш... С испанските, португалските песни също не вървите, нито с песните на суахили, иврит, руски, патагонски.

Камелия винаги е знаела колко и как го може, за това никога не е избивала комплекси да се изявява в друга сфера на музиката, дори и да се е изкушавала. Тя е олицетворението на поп-фолка, поради което пее предимно и основно поп-фолк парчета... И експериментира именно в поп-фолк индустрията, без да доказва на когото и да било колко езика знае, колко октави има и т.н., и т.н. Нито пък се е опитвала да пробута на публиката бездарната си майка/дъщеря/леля/комшийка, както правят много други ;)

Този път сме на едно мнение. И аз тъкмо се канех да напиша, че Камелия не пее чак толкова много, колкото го изкарват феновете й. 30-40 минути най-големите хитове по един или два пъти, после почивка и във втората част още няколко песни и после си подскача до Виво Монтана. Това сравнимо ли е въобще по някакъв начин с някой от четирите концерта на Глория в Зала 1 или пък MAD Secret Concert на Деса?

Камелиевите се опитвате да си пробутват любимката в сфера, в която просто не е най и няма как да е. Дори и утре Глория и Десислава да си съсипят гласовете и да решат да спрат да пеят, тяхната следа в тази област пак ще си остане по-голяма от онази на Камелия.

Камелия не подскача до Виво Монтана, а пее заедно с оркестъра. Ти тъп ли си, къв си?! Сборната им част преминава в дуетни изпълнения между нея и Пламен, ако така се казваше озвучителя й. И това е адски интересно за хората, забавно, различно, нетрадиционно и емоционално. Превъзнасят се само префинените госпожици като вас, чийто звук "не гали" чувствителните им ушенца. За добро или за зло, Камелия е оставила дълготрайна следа в историята на поп-фолк музиката, погледни що копия се пръкнаха след нея и продължават да се мултиплицират... Което идва да покаже, че тя е най-успешният продукт, най-успешният модел за поп-фолк звезда. Точка!

И, не че разбирам от математика, ама понеже виждам че си доста невеж... Ако Глория пее един път в годината 3 часа на живо, а Камелия през вечер по час, час и нещо... то... простата аритметика показва, че резултатите са отново в полза на Камелия. И Камелия не го прави, заради феновете си, заради камерите, а заради работата си, защото именно сериозността и отношението към професията й я отличава от всички останали. Мдам ;)

Ти някакъв ПР ли го играеш на тая радиостанция, че във всеки втори пост пишеш само за това какво са излъчвали по "Веселина". С или без котирането по радио станциите, телевизиите, интернет платформите и диджейските полюции, Камелия продължава да пълни клубовете, мениджърите да я канят, тя да си прибира паричките и да дразни хейтърите във фейсбук със снимки по кенефите, с черните корени в косите и т.н., и т.н. Малко го могат, но още по-малко успяват с минимални усилия да постигнат такива максимални резултати, уви...

ПС. Ало, модераторчетата, хайде вземете озаптете тоя нено ли е, Немо ли е, къв е... Едно и също клипче го публикува на всяка страница минимум по два, три пъти. Това спам ли е, офтопик ли е, психическо разстройство ли е, циклофилия ли е, проста форма на чист дебилизъм, какво е?

Сподели в други сайтове

Сега се сетих, беше на скоро, когато пътувах и слушах Веселина, ама поздравителният блок и водещ нали е онзи Методи ли беше не го знам, и един по телефона прави поздрав, но с песента на Кама, не разбрах с коя и онзи вика, ами нямаме я в листа, така, че ще ви поздравим със следващата, която ще пуснем! Е, това говори много, че Кама е изтрита отвсякъде, тъжно но факт! :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...