Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Та така, клипчета на Камелия на живо колкото си искаш - хубаво, лошо, на живо пее жената.

А клипчета на Кръглата, пееща на живо кога? Стига сте се оправдавали, че нямало свободни сателити да я обхванат цялата .... И без това не държим да гледаме разплута и "прелест" ... .

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Скоро и двата и хита ще ги забравят и ще умре от глад тогава.Пълна нула е тая,хубу че има 2 ма платени фена тука ,че да я дъвчем.Иначе и тук-последната трибуна на Гарга ,ще е забравена !

Сподели в други сайтове

Камелия изпълнява "Лепи громе мой" на Цеца. Глория я пее по - хубаво..Имаше едно клипче на което Кама пееше Луда по тебе, ама на плейбек само да го намеря и да ти затворя устата Фоксовице. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Така. Снощи бях на участието на Десислава във Варна. Понеже тук са се изписали хиляди работи за нейните участия, да споделя как протече:

1) Започна с "В друг живот" - не се знаеше твърде. Веднага продължи с поредицата "Две сърца" - "Казваш, че ме обичаш" - "Бели нощи". Първите две се приеха страшно, може би най-много се пя на тях. Третата по-слабо, но пак доволно. След това продължи със "В твоите очи", "Нека да е тайно", "Смени паролата си", "Моето зайче" - на първите 2 естествено, се пя много. След това вече не се сещам всичко - "Мъжете всичко искат" уби с прием, "Пусни го пак" пя... А, да! Изпя "Стара каравана". :1000 (29): Реално това ѝ беше краят на участието, но след това завърши с "Не искам без теб" по желание на някакво момиче. Пя 50 минути.

2) На живо изпя старите песни, "В твоите очи" и "Стара каравана". Другото на плейбек, припявайки отгоре. Искам да кажа, че с това нейното пеене разваля всякакво настроение - много пъти съм го казвал, и сега ще го повторя - всяка песен си има мелодия, да пее по нея. Има си място за високи тонове (които бтв, не бяха много приятни за слуха, гласът ѝ е станал много груб и кръчмарски), шепнения и т.н. и дискотеката не е такова място. Как да се раздадеш на някоя песен, като тя пее половината текст 2 секунди по-късно, а през другото време прави някакви изпровизации? Направо бях доволен, като мина на плейбек.

3) Държеше се доста неадекватно. Ок, по-дървеничка е, в това няма лошо. :1000 (29): Има изобщо не знае как да се държи през останалото време - прави някакви опити за лафчета, но през повечето време хората се споглеждаха, вместо да се смеят.

4) Наистина е натрупала доста килограми и беше облечена много семпло, което я правеше да изглежда още по-едра. В лице не можах да я видя, освен като отивах към терасата към края. Изглеждаше много измъчена, докато пееше. :1000 (29):

Като цяло си беше ок участието, много се радвам, че пя много стари песни - естествено, можеше и още, но не се оплаквам. Не беше лошо участието, но съм си изкарвал много по-добре на други.

Сподели в други сайтове

Колкото и да ми търсиш обаче, клипче на което Фатмето пее на живо на участие няма да ми намериш. Щото няма - нито някой и ходи по участия на Кръглата, нито тя пее на живо.

Сподели в други сайтове

Ето въпросното клипче, на което Кама пее на плейбек. Кого ще замаяваш ти, че пеела на живо. :3fdb8960598fa63e:

Ето ви още едно уникално клипче на което Кама пее "Честит Рожден Ден" на Илиян в Калоянова крепост. И забележете най - вече, колко много хора има, опс колко души има. :hahaha: :drunk: :roll1: :1000 (6):

Петте фена изглейдате внимателно и вижте колко хора има на нейното участие в Калоянова крепост!!!

Сподели в други сайтове

Я да видим, кой пеел на плейбек? Това плейбек ли е бе? :1000 (6): ей, колко сте ми забавни петте фена на Кеймъл. :roll1: Да продължавам ли с поредицата лайф изпълнения на Деса по дискотеките? Еми, добре! :3fdb8960598fa63e:

Хората в дискотеката късат дрехи и се чува как припяват с Деса. :3fdb8960598fa63e:

Деса пее хитът на сръбската певица Стоя и нейният хит "Само" ей, страшна е!!! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

За последното абсолютно съм съгласен - страшно е. Особено за хора с уши. Как още има хора около Фатмето ми е чудно.

Иначе, да, продължавай с поредицата. 2009 и аз съм ходил в Ларго на Фатмето и още пееше, не споря. Ама нещо от някоя по-прясна петилетка? Или откакто е пак в кокошарника?

Сподели в други сайтове

А бе аз не стига , че ти качих тука клипове да ти затворя устата, ами и продължаваш.. на това му се вика наглост. И защо не коментираш за клипа, където Кама пее пред 10 души в Калоянова крепост, защото с този клип ти зашлевих на теб и на другите хора на Камчия и ще ви го качвам всеки път, за да не знаете много!

Слушай и мълчи! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Някоя прясна петилетка казах! Стига с клипове от преди 100 години! Нали Кръглата беше актуална певица, в топ 3? Що никой не качва клипове от нейни участия от тази година? Няма такива или няма никой на тях?

И ми говори за това кой пред колко хора пее като качиш клипче, в което Фатмето пее пред повече от 10 човека. Щото снимките от варненската дискотека пак показват празен терен, на който Табуретката е разплула необятните си телеса ...

Сподели в други сайтове

И нещо тряяше се впечатля ли? Празна кръчмотека, вой като на пребит помияр ...

Що изобщо си губиш времето да ми линкваш клипчета, ми не идеш да се прегледаш? Почни от УНГ ....

Сподели в други сайтове

И нещо тряяше се впечатля ли? Празна кръчмотека, вой като на пребит помияр ...

Що изобщо си губиш времето да ми линкваш клипчета, ми не идеш да се прегледаш? Почни от УНГ ....

Мълчи и виж твоята Камчия, а под клипа коментара е следният: "ха ха, как е да пееш пред 20 човека ха ха"

:jump: :k046: :roll1: :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Аз кличета от преди 100 години не гледам.

Виждам обаче че явно те чегърка отвътре че Фатмето и пред 20 човека не са я вижали да пее тази година.

Междудругото, от всичките тия клипчета само си личи как Кръглата хитове няма - тя се пъне да пее, врячи или квото там, обаче никой не я брои за жива.

На Татяна повече пеят публиката на песните и.

Сподели в други сайтове

Ха, десет участия, а пък някои от същата генерация имат още десет отгоре включително и в чужбина. Боже, и това ако са много за теб.. :hahaha: :whistling:

13 участия има за юни ... Някой с по-нисък хонорар и уредени от Пайнер , пак нямат толкова .

Сподели в други сайтове

Как може да слушате Бездарната ,вие мазохисти ли сте.Музикални инвалиди ли сте?Как нормален човек ,ще се възхити на тая гарга!Потрес!!!

А ти шизофреник ли си ? Или искаш да ти намеря постове от преди година , където лижеш гъза на Камелия и и се възхищаваш на участията и концетите , не ме карай да ти го търся щото ще ги намеря и много ще се смееш сам на себе си

Хахахс нали Деса не пееше хитове на колежки ? Къде е Слави сега ? Че и баш на Галена ще пее , нали уж има хитове ? Цялото и завръщане го направи Галена , първо дует , после си изкарва участията с нейни песни . Цял живот трябва да и целува краката !

Сподели в други сайтове

Малеее, ужасно е. Тя наистина си е прецакала гласа.

Хахах ти погледни с къв парцал се е облякла . С такова нещо се бърше паркет . Толкова ли няма пари , че да си купи нещо с което няма да изглежда , като дойка.

Сподели в други сайтове

Тез пък.Вие за импровизации не сте ли чували хахах

Много ви се иска да не може да пее ама ноември на концерта пак ше ревете,фенчета на бездарнички ,при това злобни.

Сподели в други сайтове

А ти шизофреник ли си ? Или искаш да ти намеря постове от преди година , където лижеш гъза на Камелия и и се възхищаваш на участията и концетите , не ме карай да ти го търся щото ще ги намеря и много ще се смееш сам на себе си

Хахахс нали Деса не пееше хитове на колежки ? Къде е Слави сега ? Че и баш на Галена ще пее , нали уж има хитове ? Цялото и завръщане го направи Галена , първо дует , после си изкарва участията с нейни песни . Цял живот трябва да и целува краката !

Хахах сега и фен на Бездарието ще ме изкара.Абе вие големи лъжци сте бе фенчета на бездарнички.Като нея лъжете и злобеете.

Чак съм се кефил и възхищавал на участията и хахахаахях не могаааа

За 10 години никога не съм лизал гъза на бездарницата.Ти явно си се побъркал.Никога не съм се кефил на това подобие на певица.Под нивото ми е :gun_bandana:

Кефих се на една песен-Неповторим.

П.п намери ми постове мои от 2008 до днес .2008 ми е регистрацията.

Сподели в други сайтове

:ar: :jump: :k046:

Не знам какво й става на гласа на тази жена. Това клипче с не особено добро пеене е само две седмици след концерта в Арена, където се представи прекрасно...

Хейтърите обаче пак пропускат да признаят поне колко пълен е клуба... :whistling:

И защо толкова ме наплашихте колко зле е изглеждала на участието във Варна? :D Не е била толкова ужасна, просто трябва да започне да си подбира дрехи, които да не й подчертават толкова... някои части. :D

Още чакам клипчета, да видим там как е пяла.

https://www.facebook.com/XtravaganzzaClub/p...028573337179036

Сподели в други сайтове

Ама Десовите наистина сте абсурдни. Ами като е зле Камелия - нека да е зле, оставете я да си мре като Сашка Васева, какво ви бърка толкова.

Нали Десислава върви по червените килими в Пайнер, какъв е проблемът? Изглеждате някак си безсилни и недоволни. Интересно защо, след като Десислава щр ходи на "турнето" тази година. :1000 (29):

А де, наистина да им се чуди човек! :whistling: В тази връзка, правят го, защото Деса ги разочарова. Очакваха много повече от нея, но просто не знаеха, че пазарът тотално я е изхвърлил и затова се е върнала в Пайнер, а не защото можела сама и била минимум гениална. Всички тези вицове се разбиха на пух и прах в последната година. Всички виждат колко трудно и намират работа и как, ако не са ведомствените клубове, няма как да и намерят повече от 5 участия месечно. Дори и държат хонорара на такова ниво, че да има търсене, но пак не става. И понеже точно тази работа върви с лекота при Кама, затова са толкова първично агресивни.

Сподели в други сайтове

А де, наистина да им се чуди човек! :whistling: В тази връзка, правят го, защото Деса ги разочарова. Очакваха много повече от нея, но просто не знаеха, че пазарът тотално я е изхвърлил и затова се е върнала в Пайнер, а не защото можела сама и била минимум гениална. Всички тези вицове се разбиха на пух и прах в последната година. Всички виждат колко трудно и намират работа и как, ако не са ведомствените клубове, няма как да и намерят повече от 5 участия месечно. Дори и държат хонорара на такова ниво, че да има търсене, но пак не става. И понеже точно тази работа върви с лекота при Кама, затова са толкова първично агресивни.

хаха Деса откакто е в Пайнер си има всичко-реклама,ротация по ТВ,хубави песни/с 1-2 изключения/,така ,че не виждам за какво разочарование намекваш.Знам какво е да си от другата страна ,без Пайнер ,да се чудиш къде да гледаш клиповете на Гарга,да липсва стабилна реклама и ротация,така че разбирам твоята мъка.Но пък не можем да оспорим факта,че Кама се опитва да покрие липсата на тотален интерес с потресаващи снимки на кенефи,зъбене и днес това:

13495157_10155059215544546_4128475739648233519_ny7p28uW.jpg

Сподели в други сайтове

Е как какво разочарование - с ротация, реклама и цигании като си седи да прави талия у тях как няма да е разочарована Фатмето и целокупната фенска маса изпълзяла от мишите дупки, където се крихте 10на години

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...