Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Ти освен себе си, никой не си наврял в последните 3 години.

И да призоваваш божества, няма проблем. Атеист съм.

Колко пък да смятам като първолак - 9 души по 100 лева и още 20-50 лева за нощувка, колко е мислиш? Клонящо към 1500 лева. Това е положението.

Свърши се, никой няма да убедиш, че Кама таксува някой за 6000лв. :mf_surrender:

Топ имената не получават толкова. :1000 (29):

Ахаха какви 100 лв на човек за 15 минути ? Спирай наркотиците ..

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ахаха какви 100 лв на човек за 15 минути ? Спирай наркотиците ..

Това е информация на Фокса!

И никак не е учудващо... все пак това са хора с добавена стойност като повечето публични личности.

Сподели в други сайтове

Кама пее за 2500.Аре стига с тия фантазии 4-5 6000лв

хахаха нека си фантазира, счетоводителя :3fdb8960598fa63e:

За едно участие със сигурност знам, че е била на 2500, уж промоция ххахаха

Сподели в други сайтове

Лумпените много обичат да лъжат и да фантазират, като тяхната Кама. Разберете, че няма кой луд човек да даде на тази, която не пее, а се дере като магаре 6000 лева, тя пее на 2500 лева и това е факт. Камелия за пореден път се осра, като е започнала пак да говори за Преслава и Пайнер и да дъвче едно и също. Вместо да направи нова песен, тя излива злоба, като нейните лумпени, които са адски задръстени и я изкарват за много велика, а всъщност Кама е един балон, който вече се спука и хората започнаха да я плюят и тя самата да получава голям хейт. Да си пее там по съборите около Видинско и да праща нейният пратеник Цветан чичака от Видин да плюе другите и да изкарва нея колко е велика. Смях! :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Като човек иде на участие на Кама и на визираните тук сребролюбки, снасящи по минимум 50% на Митака и с промоциите заплащани на около 4000 лева, какво въобще се бутате да сравнявате някакви анонимки с класика като Камелия? Ето, минаха си 2 години, нещата си вървят със същия ритъм като в последните 10, а Кама не снася и онези 25% на Митака. Нито липсата на Планета и попречи да си държи позициите, нито прехваленият канал на Пайнер в тубата. И с 2 песни на кръст за 2 години пак постига това, което Преслава примерно с нови песни на всеки 2 месеца. В крайна сметка едно е сигурното в тази тема като извод:

Деса напусна Пайнер в най-неподходящият момент, за напускане и се върна в най-неподходящият, за връщане. Е това е да се прецакаш 2 пъти за 15 години. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Кама пее за 2500 лева и вече не е интересна! Хората я забравиха, сама си е виновна, вкара си автогол. Една Рени е сто пъти по-добре! :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Безсилието у фенчетата, на 2 пъти прецакалата се Деса, вече взима застрашителни размери. Пич, Кама няма да излезе от "Банишора" за 2500, камо ли да пее за толкова. Можеш много да мечтаеш, че Деса е направила правилен избор, но тя се прецака втори път, след 2003-та. Та днес въпросът е един и аз ще го задам пръв:

- Деса ще пее ли някога на пайнерско турне и в кой век ще стане това? :hahaha:

Сподели в други сайтове

Фокси толкова ли те боли корема за това, дали Деса ще пее на турнето? Еми да, ще пее.. а Кама кога ще пусне нова песен, кога, кога, когаааа???? Никога, защото никой не я отразява и е скучна изстеричка една набръчкана от злоба и плюене по колегите си. :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Кога, кога, кога Деса ще пее на пайнерско турне? :hahaha: Кога да го ева..... минаха 2 години и нищо? :whistling:

И аз това се питам бе, Фокс, кога Кама ще пусне нова песен, кога, кога, кога вече сме в разгара на лятото , а от нея ни вест, ни кост. Деса ще пее, не се притеснявай за нея лумпен такъв, болен мозък! Кама се заби сама за 2500 лева да пее по съборите.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Незнаех че обикалянето на фирмените кръчмотеки Планета Кокошарник му се казвало турне.

Щото Фатмата никъде не я искат, или пък да се е чуло да пее, добре че митьо поне там успява да я пласира все още, за да не умрат от глад Фатмесс и две и дяца.

И пак да питам, алтернативния буквеник що не е баниран с лумпените?

Сподели в други сайтове

Мен пък особено това дали Деса ще пее ми е все едно. Мен ме радва, че има рекламата, записва си песни, върна се в топ 3 и колегите я уважават, докато Кама е в десета глуха и стана една ретро певица, това е тя, тип Кати балон изкуствен, който вече гръмна!
Сподели в други сайтове

Мен пък особено това дали Деса ще пее ми е все едно. Мен ме радва, че има рекламата, записва си песни, върна се в топ 3 и колегите я уважават, докато Кама е в десета глуха и стана една ретро певица, това е тя, тип Кати балон изкуствен, който вече гръмна!

По скоро е клоун и евтинджос от ранга на Сашка Васева последната година. Кати поне излъчваше класа в сравенние с чипровксата богомолка. Никой не е твърдял прз годините, че си е лягал с Кати за пари, а неведнъж се надигаха хора и заставаха с лицата си и имената си зад подобни твърдения за Кама.

Кама е на ниво Валдес. Да ходи като него да гори кабели злобния старчок. Или да излиза вече от критическата и да се вразуми...

image.png

Сподели в други сайтове

Видно "десовите" се побъркаха, че втора година няма турне. Това е есенцията в Рамания. Никой не е по-нещастен в момента от наглите "десови", да знаете.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Видно "десовите" се побъркаха, че втора година няма турне. Това е есенцията в Рамания. Никой не е по-нещастен в момента от наглите "десови", да знаете.... :1000 (29):

Толкова самия т виждаш успеха на Джесата, че само за това турне можеш да се хванеш. Все ни е едно дали ще има турне. Все някой ден отново ще има. И Слави през годините е имал по слаб интерес от чалга турнето на Пайнер, така че музикалната индустрия е като колело. Днес си високо, утре не. Целия живот е е устроен така. На Деса персонално не знам дали и липсва турне. Но на Камелия и липсват хитове, милиони гледания, позиции в класациите, клипове и фотосесии...

На коя и е по гадно според теб?

image.png

Сподели в други сайтове

Камелия има следните липси,водещи до краха на нейната кариера:

1. Големи концерти,където да изпее 2 та хита втръснали до болка

2. Вече 5-та година без турне, от последните 6 където да пее 2 та си хита милата

3.Оборотите стигат да не умре от глад Гарга

4. Изтерзаните постчета за уникалните прехвалени участия на Гарга-пълен шит са.

5. Сривът на Камелия

6. Липсата на актуални хитове при Камелия от 10 години

7. Новият имидж на фейсбук кифла и чекнеж за малко внимание на Гарга

8. Клишираните изказвания за всички в Пайнер с типичната и злоба

9. Мъката, че монополът не доведе до нищо добро в бизнеса особено за Кама

10. Напълно смешните закани на Гарга от 2 години ,че ще покори сама големи върхове с албуми и концерти ,а е едно нищо ,голямо при това

Сподели в други сайтове

Кога ще излиза книгата, която отдавна чакаме?

Аз подозирам, че се е отказала от нея. За тая книга се говори откакто се помня и досега - НИЩО.

Сподели в други сайтове

• 6 months later...
Кога ще излиза книгата, която отдавна чакаме?

Не знам.за книгата на Камелия, ама никой не повдига въпроса за обещания за преди една година концерт от Десислава..

Сподели в други сайтове

Ми явно да. Пък и бездруго е голяма скука наоколо.

Та така, щом не спряхте да хапете къде са и били на Кама концерта, книгата, хита и прочее ...

Веднага включвайте обяснителния режим защо трябва да си затваряме очите за опашатите на Лъжливото Фатме.

Особено след като тука Фатмесови бяхте особено убедени че концерт щяло да има.

Да не я е хванал страх, че ша земе да свали малко килца, ако се захване с такъв, нещо.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...