Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Докога ще обикаляш всички теми да разпитваш за въпросния концерт? Не разбра ли, че Десовите се предадохме- победени сме, разгромени, липсата на обещания концерт разруши всичките ни мечти и очаквания... Сега можем само да гледаме Деси Слава като единствената ветеранка в ТОП 3 на актуалните в жанра и да си спомняме с носталгия за отминалите времена, когато тя не беше толкова затънала заради липсата на концерт...

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

В тази тема пак се раздърпват едни и същи 'истини', пречупени през призмата на личното пристрастие.

Истинската истина - 2002 Десислава и Камелия бяха наравно на върха, но по Десислава имаше нечувана истерия от страна на тези, които най-много гласуват по класации- децата и тийнейджърите. Беше първообраза на сензацията тип Гери-Никол. Също така тя чисто вокално беше по-добрата певица. Заради тези причини съвсем заслужено й дадоха най-голямата награда, но тъй като и Камелия заслужаваше голямо признание, й дадоха всичко останало. Тогава тя явно наистина се обиди и се оттегли за около година, а Десислава около победата си стана едноличен номер 1 за няколко месеца. После изведнъж скандализира всички с напускането си, за което тя не казваше нищо конкретно дълги години, но малко преди да се върне започна да разкрива, че е заради неразбирателството около правата на нейна авторска песен и подбутването от страна на нейна колежка. Пайнер веднага й направиха заместител за младежката аудитория- Гергана- и цялостен заместител за първото място изобщо- Ивана. По време на всичките тези събития, Глория също си беше на върха по традиция, но акцентът просто беше върху по-новите имена.

Това е историята такава, каквато всички я знаят. Останалото са непотвърдени теории и измислици!

Между другото, Пайнер издаваха доста време нейни бестове. Също така пробваха да правят клонинги периодично. Първият от тях беше Гуци, но Емилия също опитаха да я ребрандират. Например чуй "Няма да тъгувам", за която всички се чудиха как толкова си прилича пеенето, че и самият глас с този на Деса. После 2005-6та пък направиха нов клонинг на Деса - Димана. Абсолютно същата постановка. Спомням си, че на въпросния кастинг, тя имитираше добре и Гло. Но явно са преценили, че Димитричка е по-добре да копира ДЕса. И първият й албум се получи супер силен. Но тя забременя и нещата отидоха подяволите.

Сподели в други сайтове

Гуца и Емилия (откакто мина през Токича, иначе в началото определено копираше Фатмето, неуспешно) са клонинги на Камелия. Особено чисто визуални. Само болен мозък може да ги изкара клонинги на Кръглата.

Копие на Фатмата е Преса, а Димитричка нейно.

Иначе да, Фатмесови ся пеете нова песен, ама да за дълго няма да е. Щото награди по милост доникъде няма да стигне.

И не, не ми е омръзнало за концерта, както на вас не ви омръзна да ме убеждавате как било напълно сериозно.

Сподели в други сайтове

Това, че Камелия е една от спомогналите за налагането на този тип външен вид в чалгата не значи, че Гергана е била нейно копие. Гергана беше представена мигновенно след напускането на Десислава и бързо успя да й заеме нишата в компанията. Като звучене нямаше нищо общо с Камелия, а с Десислава. И не залагаше на горещ сексапил в стил Камелия, а на сладък кукленски имидж в стил Десислава.

За Преслава ще се съглася, за нея и аз неведнъж съм твърдял по чий модел беше направена в началото.

Ще добавя и Анелия- тя не беше точно копие, но 2004 Токича много стабилно се постара да я направи 'поп-рок певицата на Пайнер', а преди това знаем коя единствена можеше да претендира за подобно название.

То като цяло този имидж да имаш поп насоченост в чалгата си беше създаден именно от Десислава.

Но както и да е, дискусията трябва да е за Десислава и Камелия, въпреки че не виждам смисъл от завръщането на тази тема. Но чак днес си припомних, че така и не съм гласувал във вторият вариант на анкетата... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Гуца и Емилия (откакто мина през Токича, иначе в началото определено копираше Фатмето, неуспешно) са клонинги на Камелия. Особено чисто визуални. Само болен мозък може да ги изкара клонинги на Кръглата.

Копие на Фатмата е Преса, а Димитричка нейно.

Иначе да, Фатмесови ся пеете нова песен, ама да за дълго няма да е. Щото награди по милост доникъде няма да стигне.

И не, не ми е омръзнало за концерта, както на вас не ви омръзна да ме убеждавате как било напълно сериозно.

И какво копие е Емилия на Кама??? Или пък Гуца? Кама никога не е била тийн сензация. Винаги е била със сексапил за възрастни.

Все едно да ми кажеш, че Гуца е клонинг на Ивана, щото си е тунинговала циците и ги навира в бюстие дето едвам не се пръска.

А пък Преса - копие на Деса??? По-голяма простотия не бях чел. Те пък толкова да нямат нищо общо.

Димитричка беше направена като копие на Деса. Чуй постановката на пеене. Да не говорим и за излъчването. Даже в първия й клип прилича на Деса... визуално. :whistling:

Сподели в други сайтове

За Преслава ще се съглася, за нея и аз неведнъж съм твърдял по чий модел беше направена в началото.

За какъв модел говорим???

Защо смяташ, че Преса и била копие на Деса? :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Но чак днес си припомних, че така и не съм гласувал във вторият вариант на анкетата... :1000 (29):

И ти смееш да се наречеш войн на Ангелската армия? :gun_bandana: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

За какъв модел говорим???

Защо смяташ, че Преса и била копие на Деса? :baaasmiley:

За модела сладко и не особено манекенско момиче 'от народа' да бъде изтъкнато с големия си глас и способността си да пее различни стилове, а покрай това постепенно да стане и младежка сензация. Първите няколко години на Преслава сериозно наподобяваха периода на Десислава от 2000 до 2003, с това изключение, че не се изруси. Но после доста еволюира и си изгради свой си имидж, за което браво. Въпреки това и до ден днешен имат общи черти, като например амбицията да обиколят всички риалити предавания. :1000 (29):

И ти смееш да се наречеш войн на Ангелската армия? :gun_bandana: :1000 (29):

Недостоен съм... :1000 (29):

Аз в тази анкета поначало бях обявил, че няма да гласувам, защото за мен първата си беше онази, показваща реалното мнение на хората. Настоящата беше направена в момент, в който Десовите бяхме досадили на форума с твърденията си (които през 2016 се потвърдиха) и за 'наказание' Камелия временно печелеше в анкетите, в които се гласуваше за двете. Но както виждаме, времето рано или късно довежда нещата до техният истински вид и макар и преднината на ДС този път да не е толкова голяма, отново си я има.

Но аз самият промених възгледите си оттогава. За мен Десислава продължава да е най-добрата, но ми е достатъчно да си припомня и колко много съм се кефил на Камелия навремето, за да съм готов да подкрепям и нея понякога. Стига тя самата да си го заслужи, разбира се, защото в години като 2016 за пореден път бях разочарован от ниската й активност.

Сподели в други сайтове

Не знам кой извади тази тема пак, но прави много лоша услуга на форума. Какво да дискутираме тук, като няма матр`ял за дискусия?

Деса си е гюле от 100 кила, а Кама е станала като струна. Само това е достатъчно в следващитне 50 страници да размажа сам "десовите"....

Сподели в други сайтове

Не знам кой извади тази тема пак, но прави много лоша услуга на форума. Какво да дискутираме тук, като няма матр`ял за дискусия?

Деса си е гюле от 100 кила, а Кама е станала като струна. Само това е достатъчно в следващитне 50 страници да размажа сам "десовите"....

Е, как кой е извадил темата..лелята, кой може друг да е..той, че няма какво да се говори е факт, но е тъпо да се дъвче едно и също и на мен ми омръзна да чета глупост след глупост..Деса не знам какво гюле е, но бъди спокоен това, което си видял в Черешката, няма да бъде същата.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кое е глупост? Че цялата преса е залята с подигравки към Деса? Хората се възмущават, а тя с някакви фотошопирани снимчици иска да ги мотае....

Деси Слава, спри се! Блондинката доближава 100 кг!

Сподели в други сайтове

Кое е глупост? Че цялата преса е залята с подигравки към Деса? Хората се възмущават, а тя с някакви фотошопирани снимчици иска да ги мотае....

Деси Слава, спри се! Блондинката доближава 100 кг!

Фокс, до там ли я докарах да четеш тези жълтини..моля ти се.. хора без работа, които се чудят с какво да си напълнят страницата и да си губят времето...да не мислиш, че само за Деса пишат..а за Камелия, Ивана или Преслава колко статии има.. защо само изтъкваш с това за Деса не мога да те разбера...да не би Деса да го иска да е така, ако не дай си Боже има здравословни причини..човешко е.. ти нима имаш фигурата на модел? Глупости говориш..

Сподели в други сайтове

Не е нужно да чета никакви медии, за да знам, че Деса е станала валаме. Гледах я по телевизията на промоцията на Кокаинчо...

За да е така, може да има здравословни причини пак ти казвам, не дай си Боже..а пък и самата тя спомена, че до месец ще има промяна.. :1000 (19):

А пък най - интересното е, че се говори, че ще участва в капките...а пък това предаване е точно, като за нея, защото не веднъж е имитирала световни звезди, нейни колеги... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За да е така, може да има здравословни причини пак ти казвам, не дай си Боже..а пък и самата тя спомена, че до месец ще има промяна.. :1000 (19):

А пък най - интересното е, че се говори, че ще участва в капките...а пък това предаване е точно, като за нея, защото не веднъж е имитирала световни звезди, нейни колеги... :3fdb8960598fa63e:

Аз съм казал тук, че има вероятност, да участва в "Капките". 2 минути след моя пост поне 3 "десови" създания се направихте, че знаете за това. :1000 (29):

Аз съм абсолютно ЗА, Деса да е в този формат. Тъкмо ще ви троля за рейтинг и килограми, ама не от жълти сайтове, а от телевизията директно. :happyppl:

Сподели в други сайтове

2000 и 2002 още ли не можеШ да Я прежалиШ?

Тежко е, знам!

Колкото и каквито измислици да говориш, няма да промениш нещата.

Или Камелия на турне или без такова? Сериозно? Факти?! Веднага!

Вярно е ... Само не помня къде го казах. М Тел били казали на Митьо или Камелия ще пее на Планета Прима или няма да има турне. Лично тя го каза, но не си спомням интервюто кое беше

Сподели в други сайтове

Аз съм казал тук, че има вероятност, да участва в "Капките". 2 минути след моя пост поне 3 "десови" създания се направихте, че знаете за това. :1000 (29):

Аз съм абсолютно ЗА, Деса да е в този формат. Тъкмо ще ви троля за рейтинг и килограми, ама не от жълти сайтове, а от телевизията директно. :happyppl:

Знам, че ти е трудно да възприемеш истината, че пак ще я гласят за победител, но и никой не е гледал от теб какво си казал..това беше пределно ясно.... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сигурно ша се наложи да я направят победител, ама наградата ша си я вземе под формата на ремонт на сцената, която ще тормози с тия си габарити.

За мелето - Ема и Гуца са визуални копия на Камелия.

Междудругото на Ема и тръгна точно когато изкопира визията на Камчия - изруси се, наля цици и си оправи гърбицата. Преди това, докато се чудеше как да имитира Фатмето, определено не и се получаваше, особено впредвид сходните гласови данни.

А Гуца ако тряя сме най-точни почна като руса Анелия, щото е правена точно по същия Токичов калъп. Сичко останало са глупости, особено че била копие на табуретката. Няма нищо общо м/у двете, освен че са високи по метър и четиресе.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...