Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Ау, само ни ми говори толкоз смело!

Точно пък Емилия да копира от Кама хахахахахаха това ме уби от смях, а Гергана беше копието на Деса, както и Емилия..много искаха на Деса да приличат... :hahaha: А Кама...не отразена дори..

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Гуца била Фатмесово копие, алоу, Митьо вече си имаше неин клонинг по онова време, набиращ скорост - Преса. Само малоумници биха тръгнали да си подливат вода със втори вариант на същия оригинал.

За Ема няма какво да каже повече, освен че влезе в топа в момента в който спря да се прави на ефтино копие на Кръглата.

Сподели в други сайтове

Точно пък Емилия да копира от Кама хахахахахаха това ме уби от смях, а Гергана беше копието на Деса, както и Емилия..много искаха на Деса да приличат... :hahaha: А Кама...не отразена дори..

Копието на Десислава и опита за заместител беше Димана.

Сподели в други сайтове

Не знам кой извади тази тема пак, но прави много лоша услуга на форума. Какво да дискутираме тук, като няма матр`ял за дискусия?

Деса си е гюле от 100 кила, а Кама е станала като струна. Само това е достатъчно в следващитне 50 страници да размажа сам "десовите"....

Аз я извадих...Много се радвам като Десовите са заети с Кама и не чоплят Преси!

Сподели в други сайтове

При Емилия започна бутане от страна на шефа в момента, в който Деса напусна. "Ангелски глас", Токича, кукленска визия и т.н. До 2003 си беше актуална, имаше хитове, но вече с турнетата и Планета започна да се налага като нещо повече. Но и при нея отне много време, докато започна да се възприема за нещо повече от just there - аз лично започвах да усещам променящото се мнение за нея около периода със "Смелите си имат всичко".

Сподели в други сайтове

Гергана копираше и от двете, даже Камелия го беше казала в интервю за "Кой".

А Емилия в онзи период си беше Деса 1:1 - първо с визията й от 2002 в Легенда за любовта и Няма да тъгувам, същите погледи, пози...след това "Целувай ме" си беше копие на "Думи две" и "Няма те до мен" от към визия. Емилия отнасяше яко хейт по онова време във форума на Планета заради това. Така или иначе в онзи период направи едни от най-хубавите си песни.

Постановката на пеене на Димана напомняше Деси Слава, но не й се получи определено.

Сподели в други сайтове

Точно пък Емилия ли намерихте да захапвате. В периода 2002-2003 косата й дори не е перхидролено руса. Какво общо има Емилия в "Не виждам, "Нежни устни", "Мечтата ми вземи" с Деса? Просто блендите им звучат сходно, когато пеят балади. На самата Ема й беше обидно тогава това сравнение. Че харесва Деса - харесва я, ама чак търсена прилика. Та ако е искала да е така, е щяло да бъде от самото начало, а вижте ги 2000-2002 дали изобщо имат нещо общо и в какво. Всяка руса следва да е копирала от Кама или Деса. Значи по тази логика те трябва да са копирали Лепа Брена например. А да, на първата със сигурност тя е идол и си го е признавала. Така че по едно време всички бяха станали неразличими.

Сподели в други сайтове

В "Мечтата ми вземи" също прилича на Деса, бях забравил :D

Те по принцип си приличат и в лице и по гласовете, но след напускането на Деса, много взе да се спекулира с пустото Ангелски глас и го преписваха на Емилия, а специално за "Целувай ме" помня колко хейт имаше по Ема.

Сподели в други сайтове

Те по принцип си приличат и в лице и по гласовете, но след напускането на Деса, много взе да се спекулира с пустото Ангелски глас и го преписваха на Емилия, а специално за "Целувай ме" помня колко хейт имаше по Ема.

Там приликата наистина бе... 1 към 1 и Десовите тогава не можахме да си замълчим, а и бяхме много, фактор във форума на Планета, в който папката на Деси се казваше "Други изпълнители". :3fdb8960598fa63e: Ех, тийн години... А и откачихме като Пайнер се опитваха да я оприличат като Ангелския глас, и по някакъв начин не го допуснахме, нямаше как да го допуснем впрочем.

Сподели в други сайтове

За модела сладко и не особено манекенско момиче 'от народа' да бъде изтъкнато с големия си глас и способността си да пее различни стилове, а покрай това постепенно да стане и младежка сензация. Първите няколко години на Преслава сериозно наподобяваха периода на Десислава от 2000 до 2003, с това изключение, че не се изруси. Но после доста еволюира и си изгради свой си имидж, за което браво. Въпреки това и до ден днешен имат общи черти, като например амбицията да обиколят всички риалити предавания. :1000 (29):

Недостоен съм... :1000 (29):

Аз в тази анкета поначало бях обявил, че няма да гласувам, защото за мен първата си беше онази, показваща реалното мнение на хората. Настоящата беше направена в момент, в който Десовите бяхме досадили на форума с твърденията си (които през 2016 се потвърдиха) и за 'наказание' Камелия временно печелеше в анкетите, в които се гласуваше за двете. Но както виждаме, времето рано или късно довежда нещата до техният истински вид и макар и преднината на ДС този път да не е толкова голяма, отново си я има.

Но аз самият промених възгледите си оттогава. За мен Десислава продължава да е най-добрата, но ми е достатъчно да си припомня и колко много съм се кефил на Камелия навремето, за да съм готов да подкрепям и нея понякога. Стига тя самата да си го заслужи, разбира се, защото в години като 2016 за пореден път бях разочарован от ниската й активност.

- Деса никога не е била момиче от народа

- Преса никога не е била еталон за пеене на различни стилове, дори и след Лъжа е, която се приемаше за прилична чалга по онова време

Изобщо не намирам прилика. Всъщност, методологията на Преса е образът на бедната Ивана + лигавщината на Деса, но Преса беше по-скоро по модела на Ивана, отколкото на Деса.

Сподели в други сайтове

Сигурно ша се наложи да я направят победител, ама наградата ша си я вземе под формата на ремонт на сцената, която ще тормози с тия си габарити.

За мелето - Ема и Гуца са визуални копия на Камелия.

Междудругото на Ема и тръгна точно когато изкопира визията на Камчия - изруси се, наля цици и си оправи гърбицата. Преди това, докато се чудеше как да имитира Фатмето, определено не и се получаваше, особено впредвид сходните гласови данни.

А Гуца ако тряя сме най-точни почна като руса Анелия, щото е правена точно по същия Токичов калъп. Сичко останало са глупости, особено че била копие на табуретката. Няма нищо общо м/у двете, освен че са високи по метър и четиресе.

Ема си беше популярна и без силикон. Нито е копирала Кама. Ако има нещо вярно, то е в периода, когато работеше с Токича. МИсля беше 2005та.

А Гуца не е никаква версия на Анелия. Анелия беше семпла, без нищо съществено по себе си. Доста стрийт визия.

Сподели в други сайтове

- Деса никога не е била момиче от народа

- Преса никога не е била еталон за пеене на различни стилове, дори и след Лъжа е, която се приемаше за прилична чалга по онова време

Изобщо не намирам прилика. Всъщност, методологията на Преса е образът на бедната Ивана + лигавщината на Деса, но Преса беше по-скоро по модела на Ивана, отколкото на Деса.

Това за Преслава абсолютно не е вярно, абсолютно! Поне според повечето композитори които познавам, Преслава и Деси Слава са единствените изпълнителки които могат да пеят всичко. Преслава е голям глас, който може да изпее много неща. Невероятен талант!

ПП: Извинявайте ако е объркано мнението, просто правя няколко неща.

Сподели в други сайтове

Това за Преслава абсолютно не е вярно, абсолютно! Поне според повечето композитори които познавам, Преслава и Деси Слава са единствените изпълнителки които могат да пеят всичко. Преслава е голям глас, който може да изпее много неща. Невероятен талант!

ПП: Извинявайте ако е объркано мнението, просто правя няколко неща.

Говоря как се е приемала от масите, а не от композитори.

Сподели в други сайтове

Емица беше в 10та глуха докато подражаваше на Деса, да имаше и хубави песни, ама си ги е слушала самичка у тях. По онова време не е била платинено руса, ама тя и Деса се изруси след заминаването от кокошарника. 2005 с минаването в отбора на Токича, освен че си махна гърбицата, смени визията с такава ала Камелия - руса сексбомба - и изкърти всички мифки и друг фаянс със Ела ме вземи.

Гуца - отново казвам - ако изключим визията пак ала Камелия - руса сексбомба - другото е Токичовия калъп и няма нищо общо с Фатмето.

Сподели в други сайтове

Емица беше в 10та глуха докато подражаваше на Деса, да имаше и хубави песни, ама си ги е слушала самичка у тях. По онова време не е била платинено руса, ама тя и Деса се изруси след заминаването от кокошарника. 2005 с минаването в отбора на Токича, освен че си махна гърбицата, смени визията с такава ала Камелия - руса сексбомба - и изкърти всички мифки и друг фаянс със Ела ме вземи.

Гуца - отново казвам - ако изключим визията пак ала Камелия - руса сексбомба - другото е Токичовия калъп и няма нищо общо с Фатмето.

Eмилия е била в десета глуха с "Нежни устни", "Не виждам", "Няма да тъгувам", "Легенда за любовта?

Деса беше перхидрол още в "Думи две".

Емилия беше страхотна и променена още на Тракия фолк 2003 - супер нежна. Гърбицата иначе и сега си я има - просто в началото беше буквално по-свита и скромна и се забелязваше повече. Но никога не е била някаква груба, мощна или трътлеста.

Сподели в други сайтове

Eмилия е била в десета глуха с "Нежни устни", "Не виждам", "Няма да тъгувам", "Легенда за любовта?

Деса беше перхидрол още в "Думи две".

Емилия беше страхотна и променена още на Тракия фолк 2003 - супер нежна. Гърбицата иначе и сега си я има - просто в началото беше буквално по-свита и скромна и се забелязваше повече. Но никога не е била някаква груба, мощна или трътлеста.

Глупости, Емилия в момента няма нищо гърбаво. Мисля,че към 2008/2009 нАпълно си оправи стойката.

Иначе по темата- Гергана първите години страшно много приличаше на смеска между Деса и Кама. А Емилия някъде около 2006. Тогава с тея букли неможеш да разбереш коя гледаш - Емилия,Камелия или Гергана.

Но нито една не е била някакво голямо колие на Камелия, каквато беше Андреа.

Сподели в други сайтове

Но нито една не е била някакво голямо колие на Камелия, каквато беше Андреа.

Аз като малък когато се появи Андреа си мислех, че всичките фенове на Камелия се кефят на Андри щото са много сходни, ама тогава не знаех колко е злобен един чалгар и как ще я изяде жива за това че са толкова сходни. :D

Сподели в други сайтове

Емилия до такава степен приличаше Деси Слава, че през 2000 ги мислеха за сестри. Фактът, че са живели под един покрив и са били приятелки (и това че Деса беше по-успешна) очевидно беше изиграл роля в попиването на маниери и стил на пеене от страна на Ема.

След като Деса напусна Пайнер, Димитров окончателно реши да й създаде клонинг в лицето на Вълева. Бруталната прилика си пролича най-вече в "Ти замина". Те Деса и Емилия точно заради това се скараха по онова време, щото Ема й взимаше хляба така да се каже.

Преди няколко години, малко преди да се сдобрят, Деса дори беше направила коментар във Фейсбук страницата си повод копирането от страна на колежката й.

Иначе Камелия по онова време си мислеше, че всяка руса в Пайнер я копира и се опитва да я измести.

Сподели в други сайтове

Емилия до такава степен приличаше Деси Слава, че през 2000 ги мислеха за сестри. Фактът, че са живели под един покрив и са били приятелки (и това че Деса беше по-успешна) очевидно беше изграл роля в попиването на маниери и стил на пеене от страна на Ема.

След като Деса напусна Пайнер, Димитров окончателно реши да й създаде клонинг в лицето на Вълева. Бруталната прилика си пролича най-вече в "Ти замина". Те Деса и Емилия точно заради това се скараха по онова време, щото Ема й взимаше хляба така да се каже.

Преди няколко години, малко преди да се сдобрят, Деса дори беше направила коментар във Фейсбук страницата си повод копирането от страна на колежката й.

Иначе Камелия по онова време си мислеше, че всяка руса в Пайнер я копира и се опитва да я измести.

Само забележи, понеже спомена 2000, колко повече си приличат тук Деса и Мара...

Сподели в други сайтове

Аз като малък когато се появи Андреа си мислех, че всичките фенове на Камелия се кефят на Андри щото са много сходни, ама тогава не знаех колко е злобен един чалгар и как ще я изяде жива за това че са толкова сходни. :D

Е тя беше много нагла, има 1:1 кражби. Сега ме кефи, вече има нейн стил. Но преди години беше нещо страшно. То нямаше поза, клип, облекла и не знам си какво, което да не беше чиста кражба от Камелия.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...