Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

На предната страница Христина каза, че няма да се затвори тази тема..така, че не се хаби! :1000 (19):

Няма лошо, тогава ще станем колеги с Христина....

Сподели в други сайтове

Няма лошо, тогава ще станем колеги с Христина....

Не може заради теб и още някой да бъде затворена темата, щом е казано веднъж..повече няма нужда да говорим! Ще седи, точка по - въпроса! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Не може заради теб и още някой да бъде затворена темата, щом е казано веднъж..повече няма нужда да говорим! Ще седи, точка по - въпроса! :1000 (19):

Може заради мен и ще я затворят само заради мен....

Сподели в други сайтове

Може заради мен и ще я затворят само заради мен....

Нещо ти е нервно ми се струва...да не би от толкова възхваляне по Кама, сега да гледаме резилите по епизодите и да си толкова изнервен :whistling:

Деса утре ще бъде и е избрала добър образ, който ще изимитира прекрасно! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Затваряйте темата! Писна ми от мързеливи модератори, сдобили се с права, за да се правят на отворени тук и да ми пишат на ЛС.....

Темата остава отворена, Деса бие Кама по - анкета, по - глас, по участия, хитове и по - рейтинг! :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Тази анкета трябва да се провери основно, за дублиращи профили и това ще се направи, като стана модератор....

Всичко си е реално, но просто ти е трудно да приемеш истината :hahaha:

Сподели в други сайтове

Нещо ти е нервно ми се струва...да не би от толкова възхваляне по Кама, сега да гледаме резилите по епизодите и да си толкова изнервен :whistling:

Деса утре ще бъде и е избрала добър образ, който ще изимитира прекрасно! :1000 (19):

Деса утре ще влиза в кожата на Камзи?!

Сподели в други сайтове

Както се смее в началото Кама, така сигурно се е смяла като е видяла Фатмес снощи да се излага. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Както се смее в началото Кама, така сигурно се е смяла като е видяла Фатмес снощи да се излага. :3fdb8960598fa63e:

Няма по-противен и дразнещ смях, от този на Кама. Може да накара хората да се побъркат от яд.... :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Не знам какво обсъждате тука, но се замислих вече колко музикални формата имаше и колко фолкаджийки минаха - Глория, Ивана, Преслава, Есил, Мария, Десислава - и чак сега някой се сети за Камелия. Просто констатация. Защо 2009-2012 например никой не се сещаше за Камелия.

Личи си, че много й костваше да си доизгради името, за което умело използва боса си - Митко. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да тя все е последна дупка на кавала .Последна и в класациите.Пък Фокса обяснява как с топ проучване са докарали Кама.Просто да не се повтарят са я поканили.

Сподели в други сайтове

Вечен хит! Дебелозъгото Фатменце, което единствено се сещат за съществуването му и го канят да изпразва Планета Пайнер клуб срешу жълти стотинки няма такива!

Сподели в други сайтове

Не знам какво обсъждате тука, но се замислих вече колко музикални формата имаше и колко фолкаджийки минаха - Глория, Ивана, Преслава, Есил, Мария, Десислава - и чак сега някой се сети за Камелия. Просто констатация. Защо 2009-2012 например никой не се сещаше за Камелия.

Личи си, че много й костваше да си доизгради името, за което умело използва боса си - Митко. :1000 (29):

Преди да поканят Преслава, опосумите бяха поканили Камелия. Тя тогава бе в конфликт в Пайнера и им препоръча Преслава, защото пенсионера няма да пусне никоя друга, освен нея. Кама просто им спести време, за да не си губят времето с други свои колежки, защото Митака бе предвидил Преса тогава. Сам си го сметни кога е...

Сподели в други сайтове

Последна, ама никой няма платинен албум, освен тя. Дори в поп и рок музиката нямат. Всичко е една пайнерска простота, защото пенсионера не очакваше и на сън, да изкара от Кама това, което му е в джоба. Винаги е грешал за нея и винаги я е подценявал. Тя му вървеше перфектно и такива формати не и трябваха. След като се скараха през 2010 година бе ясно, че Кама никога няма да бъде пусната в такъв формат, в който той може да предлага само, защото е личен приятел със Слави. И ето, Слави се махна, Кама приключи с Пайнер и да видиш тиииииииии.... веднага е в някакъв такъв формат. Случайност? - това само за наивници....

Сподели в други сайтове

Тя ли не се поддава.Милата за един рейтинг само намиса Пайнер за популярност.Така е при забравените .Злобеят.Като няма хитове с панаири.

Нова песен ...66 по гледания.Факт пореден ,който ще мажеш и лъжеш като другите факти.Факт е, че никой не се вълнува от тая.

Сподели в други сайтове

Няма бе, нема живот за вас. Криви ще ви направя с тия два формата, докато не затворят темата.... :happyppl:

Кама отиде, показа се и уби Деса на място и повтори с контролен в главата. Нема вече мърдане, смачкана е Деса и те това е..... :happyppl:

Сподели в други сайтове

Няма бе, нема живот за вас. Криви ще ви направя с тия два формата, докато не затворят темата.... :happyppl:

Кама отиде, показа се и уби Деса на място и повтори с контролен в главата. Нема вече мърдане, смачкана е Деса и те това е..... :happyppl:

Не забравяй, че ти до вчера, като малко дете подскачаше за бонбони, как така темата не била затворена, а сега.. ха ха

Кама в нищо не може да убие Деса, поради простата причина, че Кама нищо няма да покаже, ама нищо от страх..А Деса печели в Капките :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...