Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Съжалявам ги "десовите". Такова унижение не са получавали, за 10 години в тези форуми. Вижте ги мишките, как се изпариха..... :1000 (29):

Трай си. Кама има къде по-долни и гнусни, вкл. и унизителни моменти

https://www.vbox7.com/play:9d5a8f79

Сподели в други сайтове

Трай си. Кама има къде по-долни и гнусни, вкл. и унизителни моменти

https://www.vbox7.com/play:9d5a8f79

Не, няма и никога не може да има. Жалка е Деса, обърна си към публиката дебелият гъз в ефир от мъка, защото знае, че се е провалила.

Време е да ги почвам "десовите". Май се събра мат`рял.... за мастията долна, която се е свила на кълбо злоба и моли за милост поредното жури.

Сподели в други сайтове

Време е да ги почвам "десовите". Май се събра мат`рял.... за мастията долна, която се е свила на кълбо злоба и моли за милост поредното жури.

Бахти омразата човек! Ще кажеш, че е набила дъщеря ти. А тя... отмъкнала една награда на Камелия преди 15 години...

Сподели в други сайтове

Геноцид бре, за това измислено Фатме! 20 години ми го хвалите това нищо, а накрая ви го наби четвъртит в ефир и вие сте "доволни".... :gun_bandana:

Най-хубавото е, че излагациите тепърва предстоят. И този път милост от журито няма да има. Вече си взе обещаната победа в една серия....

Сподели в други сайтове

Десислава като Риана....

К'во общо има с Риана... ОК гласа де, ама малко отслабни деееее....

Ми хубаво си певица, ама с това тяло какво правим...

Каква жена беше по времето на "Ще го направя сама " (или нещо подобно), как се освини, ония така я бил харесвал... тоя по MILF ли си пада, какво... като иска дебели лелки, по пазара за зеленчук ги има много...

Сподели в други сайтове

Деси все пак е поотслабнала, върнала се е във времето на Награди 2015... :D В последните месеци беше значително по-пълничка.

Фокси, ти явно не си гледал западни предавания и концерти, щом толкова се възмущаваш на този бъзик от страна на Деси Слава... :1000 (29): Самата Риана е доста отпусната и скандална на много места т.е в това отношение ДС влезе в ролята. :D

Сподели в други сайтове

Деси все пак е поотслабнала, върнала се е във времето на Награди 2015... :D В последните месеци беше значително по-пълничка.

Фокси, ти явно не си гледал западни предавания и концерти, щом толкова се възмущаваш на този бъзик от страна на Деси Слава... :1000 (29): Самата Риана е доста отпусната и скандална на много места т.е в това отношение ДС влезе в ролята. :D

Въобще не и личи да е свалила. Та на лесбо сцените с другата мацка, Деса изглеждаше четворна. Личеше и, че и беше яко сконфузно заради килата и не може да се отпусне. Ръцете и винаги са закрити, познай защо.

Доста има да сваля...

Сподели в други сайтове

Камелия извън Пайнер няма нито един хит

Това си е лично твое никому ненужно и неангажиращо мнение. Я виж как големият продуцент радикално, си е сменил назидателният тон и мърка, като котенце пред силата на фактите. А какъв наглец беше преди 2 години. Как само заклеймяваше и заплашваше. Е, оказа се, че Камелия си може и без него, а той започва да хвърля мостове и към нея и към Андра. И всичкото това е, защото той се провали в опитите си да гази, след като Фатмето му пристана без условия.

Иначе, трябва да отбележим огромната промяна в един димитровградски кандидат-пенсионер, който само 2 години, след като ревеше, като отвързан добитък във вестниците на Делян Пеевски: - Ще види тя какво е без мен и компанията ми!.... е безкрайно обран и лаконичен в интервю, по повод 64-годишнината си. Явно провалът на причината за реформите преди 2 години в "Като 2 капки простота" и неочакваният фурор, на "белязаната от 2002-ра" го накараха да се кротне и да е нормален бизнесмен, а не поскомунистическа охранена свиня, с всички негативи характерни за новобогаташите на прехода. Палец нагоре, когато има за какво.... :1000 (30):

Митко Пайнера: Камелия и Андреа едва ли скоро ще се върнат

Сподели в други сайтове

Че лъжа ли е?

Камелия след Пайнер и още и в Пайнер от последните години няма хит.

Кое не е вярно.

Деси Слава мачка в класации, където е мястото на всяка певица .Това,че в едно шоу едната седмица не била на топ място,няма да промени мястото и в музикалния бизнес през 2017.А то се видя в последната класация на сигнал -В ТОП 3.

Опс Кама я няма и в топ 10 и с нова песен е на 66 място-ТОВА СА ФАКТИ,КОИТО АКО ИСКАШ КОМЕНТИРАЙ,НО НЯМА КАК ДА ПРОМЕНИШ.ЗАГИНА ТВОЯТА И С ГЛАСА И БЕЗ НЕГО ,ПАК НЯМА ИНТЕРЕС.ЗАТОВА СИ КАТО ОБЕЗУМЯЛ ВСЕКИ ДЕН ТУК ДА ХЕЙТВАШ ДЕСИ СЛАВА :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Фокси, нали се сещаш, че е много по-лесно да се представяш добре като просто седиш на един стол и без кой знае какви усилия подбираш таланти, от това да ти се налага да имитираш максимално образа на отличаващи се големи звезди? Деси като беше в Гласът се представяше чудесно и нейното момиче дори победи. Това трябва да се сравнява, а не участията на двете в предавания с напълно различни концепции и излъчвани по напълно различно време. А всъщност най-основното, което трябва да се сравнява в една музикална кариера, е успеха на продукцията на изпълнителите- в това отношение Десислава я знаем къде е. На мен ми е интересно да видя дали и Камелия ще успее покрай Гласът да се измъкне от дупката и най-накрая да направи хит. Трябваше да запази Мечето за по време на шоуто, можеше да е по-забелязано.

А и нали ти самият през годините налагаше мнението, че участието в риалити предавания е просто един отчаян опит дадено име да си напомпа имиджа? Как така изведнъж едната започна да мачка друга чрез риалити?

Сподели в други сайтове

Сещам се, за всичко аз. Никой не се сеща, за повече неща от мен. Най-често се сещам, за тоталната помия, която ВИЕ ("десовите") изляхте тук в последните 2-3 години по цялата чалга, за да доказвате колко ви е велико Фатмето. Сега ще стоите в ъгъла и ще гледате как ви го размазват хората. Сами си го търсехте, сами....

Сподели в други сайтове

Сещам се, за всичко аз. Никой не се сеща, за повече неща от мен. Най-често се сещам, за тоталната помия, която ВИЕ ("десовите") изляхте тук в последните 2-3 години по цялата чалга, за да доказвате колко ви е велико Фатмето. Сега ще стоите в ъгъла и ще гледате как ви го размазват хората. Сами си го търсехте, сами....

Все едно пък Деси Слава за пръв път е на двата полюса в ТВ ефир (излагация-успех)... :D Тя от точно 10 години участва в риалити предавания, които я показват както от добра, така и от лоша страна. Това не е нищо ново за нея, ще го преживее- имиджа й на голямо име вече е достатъчно затвърден за тези над 20 години, за да си остане тя такава дори и като се орезили в риалити. А и ние още почти нищо не сме видяли от Капките, така че нека да не говорим предварително. Всъщност за момента видяхме два средно добри образа и един идеален- двата полюса, както казах.

Аз лично не съм изливал 'помия' за някой, просто съм критикувал дадени изпълнители там, където се е налагало- предимно Камелия и Преслава. За втората с теб споделяме на 50% общо мнение, също като по-голямата част от форума, така че няма нужда да ти се обяснявам там. А за Камелия основният ми упрек беше, че не е трябвало да напуска Пайнер и мисля, че вече и вие, феновете, трябва да видите, че е имало някаква логика в това. Тя все още не е добре откъм успех на продукцията, но се надявам Гласът все пак да й даде някакъв тласък. А и дано поне продуцирането на млади таланти да стигне до по-голям успех от това на Десислава.

Сподели в други сайтове

Ей, ще се пръснете от злоба, че Кама размазва Деса в национален ефир и като поведение и като изява и като рейтинг и по всичко, всичкоооооооооо..... :roll1:

То си личи,кой е озверял и озлобен.Не можа и Гласът да измъкне Кама от дупката на забвението.Личи ти... :3fdb8960598fa63e:

Къде е хита на Камелия след националния ефир и уж голямата реклама...къде е-пак седи 66 та.

Хаха пълен провал е тая ,без Пайнер вече издиша като спукан балон и се мъчи с предавание да го надуе ,ама не става :roll1:

Какви са и ползите от някакво предаване като нито участия има повече,нито хонорара е мръднал от 2500 ,нито хитове има-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО :whistling:

Сподели в други сайтове

Не, Деса не е за първи път в ефир с формулата (излагация+излагация). В първият ВИП Брадър я видяхме каква е лицемерка, а във втория го затвърдихме. За нея знаем вече всичко и най-вече, че ще продаде каквото има, за да я бутат, промотират, показват и дори да се гаврят. Целта оправдава средствата е кредо до време. След това хората махат с ръка и отсичат: - Не става! Да, дойде това време, Деса да си плаща, за злоупотребата с благосклонността на хората.

Сподели в други сайтове

Къде е хита на Камелия след националния ефир и уж голямата реклама?

факт 1-Камелия няма хит след Пайнер

факт 2-Камелия пее за хонорар 2500лв

факт 3-Камелия няма никаква полза от Гласът-нищо не е мръднало при нея

факт 4-Камелия не може да пее

факт 5-Камелия злобее и налива на колегите от злоба

факт 6-Новата песен не предизвика грам интерес и седи 66 та

факт 7-Камелия няма гледания на песни последните години ,поради липса на интерес към нея

и още и още

коментирай фактите-оборвай-да видя!

Сподели в други сайтове

Уважаеми "десови", с огромно удоволствие ви повтарям, че Кама е най-капитализираната чалгарка от 2 години и днес само, се надсмива над жалкото съществуване в Пайнер, на лицемерка като Деса. Разберете го веднъж завинаги. Деса никога не може да е преди Камелия в нищо. Просто е жалка и некъдърна, за да успее да го направи. Колкото и да вилнеете, Кама сгази Деса и този път. Това ще се помни, дерзайте! :happyppl:

На кое място бе Деса снощи? На коеееееееее..... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Така си и мислех,винаги когато някой те залее с факти,които самия знаеш,че са истина-бягаш и почваш вечните си мисли да пишеш.

Нищо ново

Но фактите си седят....

Сподели в други сайтове

И днес, когато Кама пак пее, на по-висок реален хонорар от Деса, както винаги е било и въпреки, че Деса намазва повечко участия тази пролет само, защото Галена и Джена са по майчинство, "чипровската" я следва плътно, а до лятото ще я мине. И днес Кама можеше да има повече заетост, но тя е мултимилионерка от много години и може да си позволи, да работи колкото иска, а Деса трябва да е на нивата "пайнерска", за да бъхти, че фалита и преди 2 години я докара до просешка тояга. Не се безпокойте "десовите". Камелия пак ще е далеч напред пред вашето измислено и както е видно от снощи.... фалшиво Фатме. Хубавото в цялата работа е, че "Като 2 капки десова простота" ще върви още месеци, за да се насладим на пропадането и още дълго време. Хейтът няма да ви подмине, гарантирам ви го...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...