Jump to content

Деси Слава vs Камелия - част 2

Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Хейтът отново ще е предимно от хора като теб, Фокси, които по навик недолюбвате някоя и не признавате нищо хубаво при нея. При повечето други хора упреците при несполучливите имитации ще са на база това, че те знаят, че Деса може повече, но не го показва. Тоест те вече са я признали за изпълнител с потенциал, какъвто е, и затова очакванията им са завишени и те при някои представяния остават разочаровани като не ги е оправдала. А при други представяния (Ваня Костова) им иде да й станат на крака и да ръкопляскат. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Деса има невероятният шанс, винаги да и се разминава д`зверската критика, но този път няма да стане. Всяко нещо си има предел, след който всичко се разпада. Ако Кама беше на нейно място в тези образи в "Капките" мамицата и "чипровска" щяха да разгонят, гарантирам ви го. Но сега всички десови, са се покрили от страх, че горкото Фатме ще бъде размазвано. Деса бързо трябва да свиква да носи на хейт, защото не умее, не иска и не понася. Затова е такава мижитурка още след самата си изява, когато кокошката вече плаче, че се е провалила бетер Фънки и журито не я размажат, ама както си требва.

Сподели в други сайтове

Кажи ми хит след 2010.Напълно сериозно.Не се прави, че не разбра написаното.Ясно е, че има хитове около 2002-3.Та отново.Хит след 2010???

Бягаме ли като те замерят с факти :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кажи ми хит след 2010.Напълно сериозно.Не се прави, че не разбра написаното.Ясно е, че има хитове около 2002-3.Та отново.Хит след 2010???

"Щипни ме", "Неповторим", "Минута живот"..... а така ме подсети, за песен без клип какво прави... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

"Щипни ме", "Неповторим", "Минута живот"..... а така ме подсети, за песен без клип какво прави... :1000 (19):

"Минута живот" не я спирам и до днес. Бруталнта е! " Престъпно е", "Неповторим" също са много яки. Обаче "Минута живот" ми е в топа от последните години. Няма как да отречете,че е хит. Клипът също е невероятен.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Да направо забравиха значението на думите, за да защитят Кама.

Колко пъти са спечелили, която и да е класация тия песни и колко масово са въртяни в клубовете.Николко.

Сподели в други сайтове

Да направо забравиха значението на думите, за да защитят Кама.

Колко пъти са спечелили, която и да е класация тия песни и колко масово са въртяни в клубовете.Николко.

Моето зайче няма гледания, но е хит.

Не върви и тая ти теза.

А за Камелия не се притеснявайте, подготвила се е с песни, които да извади по време на шоуто.

Сподели в други сайтове

Аз от въпросните песни не съм чул нито веднъж никоя в дискотека.Това ми говори ,че са никакви хитове.А Неповторим е яка песен.Но сред нас само.

Ти поне си по адекватен и не вярвам да наредиш изброените песни до понятие Хит.

Сподели в други сайтове

Камелия няма хитове, защото дискотеките не я допускат, ен защото песните й са по - лоши. Деси Слава в началото също имаше този голям проблем. Чак с дуетите и "И на всички" изчисти това изцяло. Самата тя си е казвала, че песни като "Не го прави" са били трудно пускани по клубовете, "смени паролата си" също не се пускаше изобщо.

Сподели в други сайтове

Песните СЛЕД 2009

Два магнита

Мръсни поръчки

Пусни го пак

Моето зайче

В твоите очи

И на всички като тебе

и др

се ПУСКАХА ПО ДИСКОТЕКИТЕ.

На Кама последната песен чута там е Усещам те още./изключвам ретро хитовете и/

Това е реалната ситуация ,който може нека ме обори с факти!

Под пускана имам предвид редовно пускана,а не поръчана от Фокс в селската дискотека във Видин :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Песните СЛЕД 2009

Два магнита

Мръсни поръчки

Пусни го пак

Моето зайче

В твоите очи

И на всички като тебе

и др

се ПУСКАХА ПО ДИСКОТЕКИТЕ.

На Кама последната песен чута там е Усещам те още./изключвам ретро хитовете и/

Това е реалната ситуация ,който може нека ме обори с факти!

Под пускана имам предвид редовно пускана,а не поръчана от Фокс в селската дискотека във Видин :3fdb8960598fa63e:

Факт, тези и аз съм ги чувал!

Сподели в други сайтове

То не е само да я въртят, ами и да стане хит.

Мойто зайче я пускаха по дискотеките, студентите я знаеха. На сборките ходят същите.

Но аудиторията на песента е особено ограничена. Затова и остана с малко гледания.

Има разлика между дискотечен и изобщо хит. Има песни, които не са хитове в клубовете. Но са популярни сред други аудитории.

По мое мнение, песните на Кама не стават изобщо популярни. Има първоначален интерес, колкото да видят клипа и след това нещата замират.

Единствено "Неповторим" имаше някакъв шанс, но дали щеше да се превърне в нещо разпознаваемо никой не може да гарантира. Провалиха си я сами.

Всичко останало, което пусна не пожъна успех. Минута живот достигна тези гледания изцяло с платена реклама. Новата й песен също. И двата проекта не са хитове.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...