Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много свежа песен и клип. Ще стане хит. Кои са авторите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента ми харесва, видеото е много постно. Ще се наложи 100%.. успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 От първо слушане много монотонно и скучно ми звучи. И изпълнението на Анелия ми е някакво вяло. Ще й дам шанс, но надали ще ми хареса особено и занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ебаси яката песен. Тоя път изкърти. ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :ba: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не е лоша. Мегахит няма да е, един от хитавете на лятото - да. Интрото ми е супер познато, мисля, че го имаше и в друга чалга. Клипът ми прилича на Бонбона на Ера като концепция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не е лоша. Мегахит няма да е, един от хитавете на лятото - да. Интрото ми е супер познато, мисля, че го имаше и в друга чалга. Клипът ми прилича на Бонбона на Ера като концепция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много е яка! Клипа не ми харесва. Дано стане хит. Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 41.77mb ..Добра е ДА ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Айде откриваме сезонаа Много готина песничка, идеална за лятото, импровизацията накрая се е получила много яко. Така не ми е харесвала песен на Анелия от 2013 година, най-сетне да ме грабне нещо нейно. Клипчето е приятно за гледане, лятно, доста напомня на Стара каравана, да не кажа, че има моменти 1:1. Но като цяло съм много доволен, в крайна сметка искаме хитови и силни песни, клиповете са на второ място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Страхотна лятна и свежа песен! Браво на Ани! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипа не е откраднат от Галена, а от Кейти Пери. И двете - Анка и Галка обичат да си боцкат идейки от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипа хич не ме вълнува. Песента е трепач! Мноооооого ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много хитова песен и приятен клип, който напомня на други, но песента е лека и не изисква повече. Много ми харесва работата на Анелия последните 2 години, разчупи онова звучене на песните, в което беше забила преди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Силноо! Най-накрая нещо силно и с потенциал за хит, много добре!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Май слушаме различни песни - аз не можах да я изтърпя до края. Адски монотонна, никакъв заряд, много прост текст, едно никакво изпяване.... Най-слабото парче на Анелия от години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ана е силаааааааааа Тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Харесва ми! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Май слушаме различни песни - аз не можах да я изтърпя до края. Адски монотонна, никакъв заряд, много прост текст, едно никакво изпяване.... Най-слабото парче на Анелия от години. +1 не ми харесва грам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Анелия е много яка в клипа, но песента започна да ме кефи от "Гот ми е на мен сега" до "Гили, гили" включително. Там трябваше да е по-ударно, но като цяло много ме кефи проекта. Анелия много ме дразнеше, но определено ми направо добро впечатление с този проект, харесва ми. Браво. Клипа на мен повече ми прилича на "Come Back" на Даяна и на "Хайде на морето" на Азис. И пак да кажа, че Анелия е мнооооого яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Май слушаме различни песни - аз не можах да я изтърпя до края. Адски монотонна, никакъв заряд, много прост текст, едно никакво изпяване.... Най-слабото парче на Анелия от години. +1 не ми харесва грам. Ставаме трима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е приятна, но е доста монотонна и не вярвам да стане голям хит. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипа е 1:1 с Караваната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е приятна, но е доста монотонна и не вярвам да стане голям хит. Не че нещо, но това го пишеш за абсолютно всяка нова песен, която се пусне ...(с едно изключение) ! Приятна песен, но нещо припевът не ми е особено мелодичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипа е 1:1 с Караваната. Не знам защо смятате, че щом Галена направи нещо е нейна запазена марка. Всеки втори летен клип е с такъв сюжет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Галенови пък къде виждат Караваната в клипа на Анелия? Че то и Азис е в каравана в "Хайде на морето", нали? Нито има сцени на плажа, като на Караваната, нито Анелия кара АТВ нито нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.