Wild_Style Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не знам защо смятате, че щом Галена направи нещо е нейна запазена марка. Всеки втори летен клип е с такъв сюжет. Именно, едно 90% от летните клипове изглеждат по този начин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Анелия откри сезона с мегахит! Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нищо особено, клипа направо е зле. Очаквах нещо слабо, мисля, че държи по-силни козове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Музиката е готина, текстът обаче не е особено як, даже тъпее с изтърканата фраза там "много други преди теб", която освен всичко е и в началото, вторият куплет е интересен, изпълнението е добро. Видеото е яко, но наистина още в началото се сещаш за "Стара каравана", за края не можаха ли да измислят нещо по-интересно. Като цяло сигурно ще стане популярна, но се надявам баш за лятото да пусне нещо по-добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипът пък няма нищо общо със "Стара каравана". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Айде отворете сега клипа и погледнете коментарите - 14 от първите 20 възхваляват не само песента, но самата Анелия И следващия път преди да напишете, че Ана била забравена, намразена или не знам си какво там - пак си помислете. Велика! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Приятна песен. Гили-то е зарибяващо, ритъмът е готин, тук-таме надъхващ. Анелия подготвя по-ударни и хубави песни, обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Клипът пък няма нищо общо със "Стара каравана". Е то бива да сте заблудени, ама чак пък "Нищо общо" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Готина е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента доста ме зарибява след няколко слушания, особено това "Гили-гили". Клипа наистина е много слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Отдавна не ми беше харесвала песен на Ана, но тук нацели. Заряд има, потенциал също ..виждам я стабилна.Клипа е зле, но това са били и очакванията според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Брутална песен и клип. Много свежо е всичко - Анелия изглежда по-добре от всякога Започнах да я харесвам още повече с този проект Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 На първо слушане ми допадна, но не е нещо кой знае какво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 много свежо, приятно и готино парче и видео! Успя да ми оправи скапания ден, както винаги! Ще се слуша много това лято (от мен).. сега чакаме дуетите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Разбирам, че е искала приятна, ненатоварваща лятна песничка, ама твърде лековата ми идва, не ми е на ниво Ана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нямах очаквания, но определено ми харесва. Добър старт за лятото. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Еееее претоплена манджа значи... "Гот ми е на мен сегааааа" го изпяха отдавна....Джони - 1998 година https://www.youtube.com/watch?v=LtcBQxotvmc Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ана ги пръсна. Най-сетне от 2013 да пусне нещо, което да ми хареса. Това е сигурен мегахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Хубава е. Впрочем най-вече припевът. Някак си ми напомня за това, дето беше "едно време". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Стара Каравана 2?? значи не спряха да копират ГАЛЕНА !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 171 хиляди гледания за няма 24 часа. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много е добра, зариби ме. Припевът е ударен... Браво, това си е хит. Кой е авторът на песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Размаза, от първо слушане ме изкефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 За мен това е хита на лятото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много е добра, зариби ме. Припевът е ударен... Браво, това си е хит. Кой е авторът на песента? Музика на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.