Georgi92 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е зле, а Мария запее ли, по-зле неможе да стане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Download Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Страхотна песен, хубав текст яка рок балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Трябваше да се постараят за клипа, иначе е добра песента, особено в последния припев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да ви имам и критериите за прекрасен просто Тая музика яко копае надолу! Ти кой текст си писал/а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ти кой текст си писал/а? Неповторил на твоята любимка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нищо не усетих от иначе интересната песен. Не е за Мария, определено, но браво за различността на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KaLiN Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ще слушам оригинала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тази песен трябваше да бъде за някой, който може да я изнесе! В моите очи, това бяха други имена, начело с Галена, Преслава и Камелия. На тях им лежат такива песни, те имат такъв стил и тогава нямаше да го има това усещане, че нещо му липсва на проекта, което в момента някой, включително и аз, изпитват... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не знам,ама Мара осъзнава ли какво мрънкане прави в песните си? Абе тази жена уши няма ли? Пффф егати излагацията е тази жена! Музиката е брутална,частта където пее Стан е невероятна,но Мария разваля всичко всичкооооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ми оригинала на Стан е в пъти по-силен . Мария убива всичко с това слабо и монотонно пеене . Никакъв живец , на иначе мега силната балада . Стан прави песента , но то така или иначе аз мога да си пусна и оригинала и да слушам него , защото той наистина е брутален . Клипа също е зле , една картинка и до там . Мария е потрес от към визия . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Бях решил, че само аз чувам мънкането на Мара... Не можах да я изтрая просто. Пълна пародия ми е .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 По-добрата песен от двете, излезли днес - Мария пее като едно време...Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е брутална. Обожавам такива ударни гръцки песни. Не я пее толкова зле Мара, малко прекалявате. Знаем й възможностите все пак, тук поне се е постарала да вкара чувство. Много повече ще я слушам от Анелия със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много добро парче. Мария не показва кой знае какви вокални възможности, но се е получило ОК. Стан пее много яко, главно той прави песента, която всъщност си е негова в оригинал хах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Можело значи Марче да изкара слушаема песен... харесва ми. Успех й пожелавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Страхотно парче! Много емоция има в него! Браво. Имам малко забележки в изпяването от Мария, особено в началото, но не е крайно зле. Стан пее доста добре на български? Да не е учил тук нещо? Мария е красива. Видеото е интересно. Хареса ми. Две страхотни премиери днес, но тази бие Анче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Евала на Мара че вкара Стан...но партията й е ужасна... Тина проваля вс проекти къде пише на Мара с тъпотии. Ще си слушам оригинала с двата официални ремикса. Клипа на самостоятелната версия е в пъти по як и въздействащ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да ви имам и критериите за прекрасен просто Тая музика яко копае надолу! Да ти имам самочувствието. И странно как тоя дето те направи текстописец на форума тогава сега се обръща срещу теб. П.п. Видеото е доста слабо. С толкова пари дето е налапала можеше да се постарае повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Брутален проект! Много по-стойностен и хубав от всички боклуци по които се прехласвате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Мария кога ще излезе от света, в който живее и разбере, че до Stan може да изглежда единствено като Джорджано до ШабанШаулич? :mf_surrender: Жестока песен, лишена от всякакво чувство, емоция и адекватно изпяване.В момента, в който почва партията на Stan започва и песента. Амбиция, която води до загуба на време, пари, идеи и една хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да ти имам самочувствието. И странно как тоя дето те направи текстописец на форума тогава сега се обръща срещу теб. За какво самочувствие изобщо ми говориш? Аз си изказах мнението, че много по-добър текст можеше да бъде измислен за тази мелодия, да не говорим за изпяването. Не знам кой мен ме е правил текстописец тук изобщо, аз се записах в конкурс, правен в този форум, предавах си нещата когато трябва и се гласуваше след това, недей мене да хапеш за това, че в Рамания са гласували така, че накрая аз да спечеля. Аз не познавам никого оттук, запознах се преди време на живо с двама съфорумци, тъй, че изобщо не си мисли, че можеш да удариш някъде точно мен с такива изказвания. Какво, за кого, по колко и как пиша си е мой проблем, не ме вкарвайте във вашите скандали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ми на мен ми идва супер слаба, няма шанс да стане хит .. то на кое да избухнат хората, само един припев може да се запее, а той не е нищо особено. Стан за първи път го чувам, но гръцкия ужасно много ми харесва, нищо че грам не разбирам Очаквах нещо супер силно, разочаровах се .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Това нашите изпълнители срам нямат. Как може Мария днес такава нагла кражба- копирала клипа на Зейн- хита му "Pillowtalk". Kaкво на Джиджи Хадид ли иска ли да се прави. Е това е вече прекалено. Жалка пародия! Застреляйте я Мария. Егати тъпата шматка. Ще го пратя на Зейн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.