Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 О боже, точно клубовете, това хич не ми е по силата На последния ред първата и последната снимка не е Теди. Онази рокля с микрофона, след годишнината е от котън. Ох.. на бал съм и интернета е слаб.. направо.. САБОТИРАТ ТЕДИ! :д :mf_surrender: Да беше казал аз да съм първи, мн си зле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Верни отговори: 1. Дискотеките са: 1. Club Megami 2. Club 33 3. Folk Club Eclipse 4. Club 33 5. Club Galaxy 6. Club Passport 7. Club 33 8. Plaza Night 9. Club Sense 2. Club 33 /снимки 2,4,6/ 3. Не 4. 12.05.2016г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Charlie има 2т. от максималните 15т. Следващата игра е от 21:20ч. и играе Danger. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Няма да сме на финал сигурно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Няма да сме на финал сигурно... Стига кълна пък и ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Игра №2 - Danger. Всеки артист има клипове, а кои са тези на Теди Александрова? Това е задача на Danger. Ето какво трябва да направи: 1.Напиши имената на всички клипове. /9т./ 2.Колко от песните са включени в дебютният албум на Теди? /2т./ 3.Има ли клип, който не е на Теди Александрова? /2т./ 4.Напиши най-старият видеоклип и най-новият видеоклип и колко от песните са дуетни (ft.)? /2т./ Времето ти е 10 минути. Максималният брой точки е 15. Имаш време до 21:30. Ако закъснееш, можеш да пратиш отговорите на ЛС до 21:40ч., след което точките ти се разделят на две. Верните отговори публикувай тук(в темата). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1. Белег на съдбата 2. Чалга пеперудки 3. Kiss me baby 4. Мистър секс 5. Пълна програма 6. Лошо момче 7. Мокри сънища 8. В сърцето 9. Дай ми свобода Белег на съдбата, Кис ми бейби, Мистър секс, Пълна програма и Мой докрай са включени в дебютния ѝ албум Най-стара е Мокри сънища(2010), а най-нов- Чалга пеперудки(2015) Песен номер 6 не е на Теди, а на Димана и Райна - Лошо момче Дуетни са: Мокри сънища(със Соня Немска) и Кис ми бейби (с Джамайката), а фт: Дай ми свобода(ремикс) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Danger. получава 12,5 точки от общо 15. Добро представяне, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Тая 6тата песен ми обърка всичко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 :mf_surrender: Да беше казал аз да съм първи, мн си зле Все едно е, да не би да съм на бал до 9:10 и после да се прибера?! И от къде да знам, че ще ми турнат клубовете?! Зле си вика, баси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Верни отговори: 1. Клиповете са: 1. Белег на съдбата 2. Чалга пеперудки 3. В твоя стил - Цв. Янева 4. Мистър секс 5. Пълна програма 6. В твоето легло 7. Мокри сънища 8. В сърцето 9. Дай ми свобода 2. 4 3. Да 4. Най-стар "Мокри сънища", най-нов "Чалга пеперудки", 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Добре е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Игра №3 - kotaraka Теди пуска албум, но кога и какъв? Това е задача на kotaraka. Ето какво трябва да направи: 1.Колко песни съдържа албумът "Теди Александрова 2014". /2т./ 2.През кой месец излиза албума? /1т./ 3.Коя е пилотната песен към албума? /2т./ 4.Колко дуета има в албума? /2т./ 5.Колко балади има в албума? /1т./ 6.Колко са новите песни, които представя Теди в албума? /1т./ 7.Кой води промоцията на албума? /2т./ 8.Къде се провежда промоцията на албума? /1т./ 9.Коя е първата песен, която Теди пуска след албума? /2т./ 10.На коя дата излиза албума? /1т./ Времето ти е 10 минути. Максималният брой точки е 15. Имаш време до 21:50. Ако закъснееш, можеш да пратиш отговорите на ЛС до 22:00ч., след което точките ти се разделят на две. Верните отговори публикувай тук(в темата). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Най-тъпата задача на мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Най-тъпата задача на мен Галерията ми е пълна с клубни участия на Ломската, щях да изкарам 15 от 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Най-тъпата задача на мен Да беше казал, че си на бал. Щях да ви сменя датата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1.12 2.Юли 3.Пълна програма 4. 4 дуета 5. 3 6.2 7. 8.Plazza Dance Center 9.Кво става тука 10. 16.07.2014 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 kotaraka получава 9 точки от общо 15. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 УжасТ, отивам да си режа вените Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Верни отговори: 1. 12 2. месец Юни 3. Пълна програма 4. 4 5. 3 6. 1 7. Галин 8. Plazza Sofia 9. Кво става тука 10. 24 юни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Успех и на другите отбори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Отбор Теди Александрова изкара 23,5 точки от максимални 45 точки. Добро представяне, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Сега кажете как бяха игрите? Харесаха ли ви? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Да, обаче времето е малко, не знам за другите но аз се паникьосвам и правя елементарни грешки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не съм доволен,като водещ на тази игра трябва да изкарвам максималния резултат, но все пак игрите бяха нормални Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари