Jump to content

Pop Folk Teams /vol.2/

Препоръчани коментари

• Отговори 672
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Всички клипове са си от този век... радвайте се, че не ви питах кои клипове са от 20-ти век, че тотално щях да ви объркам :D

Този път са ви лоши резултатите, но и задачата явно ви е била трудна. Най-много съм учуден от резултатите на Danger. и Gerganafen. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Защо? :mf_surrender:

Очаквах по-добри отговори от Gerganafen, защото клиповете са повече стари, а в предни игри забелязах, че знае доста неща от златните години на фолка + това на клипа на Гергана е писал Глория... :1000 (29):

А ти си с най-нисък резултат, затова съм учуден.

Сподели в други сайтове

Всички клипове са си от този век... радвайте се, че не ви питах кои клипове са от 20-ти век, че тотално щях да ви объркам :D

Този път са ви лоши резултатите, но и задачата явно ви е била трудна. Най-много съм учуден от резултатите на Danger. и Gerganafen. :mf_surrender:

Ами трудно ми беше тоя път, не може всеки път да съм със силен резултат :dontknow:

Сподели в други сайтове

Сега следва една важна задача... тъй като е по-интересно вие да избирате кой да напусне и тази вечер реших да бъде така.

Кой да напусне тази вечер?

1. pechenko

2. Jouey

Очаквам гласовете ви до 21:42ч.

Сподели в други сайтове

Сега следва една важна задача... тъй като е по-интересно вие да избирате кой да напусне и тази вечер реших да бъде така.

Кой да напусне тази вечер?

1. pechenko

2. Jouey

Очаквам гласовете ви до 21:42ч.

pechenko

Сподели в други сайтове

Тази вечер играта напуска Jouey. Неговото представяне в играта беше много добро, поздравления.
Charlie, gogo и Denis спасиха pechenko.

Ето и точките на всички участници:
1. Charlie - 9т.
2. Denis - 8т.
3. gogo - 7т.
4. Gerganafen - 5,5т.
5. Danger. - 3т.

Радвам се, че бяхте тук и играхте. Очаквам ви и утре в 21:00ч., надявам се този път pechenko да играе. :)
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...