gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Отговорите защо не се публикуват? Преди ги пускаше. Мисля че бях за повече от 8 точки. Кой се учи от задкулисните схеми и договорки на Пресли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Отговорите защо не се публикуват? Преди ги пускаше. Мисля че бях за повече от 8 точки. Защото го подкупих с шоколадови бонбони и не иска да ме издава, като ги пусне. Аз затова имам 9 точки! бъзикам се :д Един път и аз да спечеля. Макар и с малко точки хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Отговорите защо не се публикуват? Преди ги пускаше. Мисля че бях за повече от 8 точки. Ти си познал най-много клипове, но на въпросите имаш само една точка. Затова си с 8 точки. А отговорите не се публикуват умишлено, на финала въпросите, на които не е отговорил нито един човек вярно ще участват, ще има и нови разбира се. Ако искате след финала ще ви публикувам всички отговори на игрите от втория кръг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Кой се учи от задкулисните схеми и договорки на Пресли? Лъжа ви за точките, затова и сега спечели Пресов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Лъжа ви за точките, затова и сега спечели Пресов. Тва е напълно възможно междодругото. Но ще е тъпо. Както виждаш Смит спечели при моя вол, нищо че е Пресов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хохоо, скандал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Тва е напълно възможно междодругото. Но ще е тъпо. Както виждаш Смит спечели при моя вол, нищо че е Пресов. То и ти печели два пъти, пак имаше измами. Помниш ли плащането в натура? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 То и ти печели два пъти, пак имаше измами. Помниш ли плащането в натура? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 То и ти печели два пъти, пак имаше измами. Помниш ли плащането в натура? Мислех, че си останал доволен и ще искаш пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тва е напълно възможно междодругото. Но ще е тъпо. Както виждаш Смит спечели при моя вол, нищо че е Пресов. Не, не е. Не съм толкова долен, че да карам Dinnev да ме прави победител, само защото съм Пресов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Не, не е. Не съм толкова долен, че да карам Dinnev да ме прави победител, само защото съм Пресов. Остави го... изяжда се, че до вчера беше на върха, а сега е на дъното. Точно като най-любимата му певица - Пресли. И аз бих се ядосвал, щом от 15 точки падна на 3, но късмет... какво да се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Мислех, че си останал доволен и ще искаш пак Уви, не ще! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Остави го... изяжда се, че до вчера беше на върха, а сега е на дъното. Точно като най-любимата му певица - Пресли. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Остави го... изяжда се, че до вчера беше на върха, а сега е на дъното. Точно като най-любимата му певица - Пресли. В момента сигурно надува това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Естествено, че ме е яд! :1000 (29): Мразя когато в игрите не съм добър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Естествено, че ме е яд! :1000 (29): Мразя когато в игрите не съм добър Е, радвай се за мен. От един отбор сме! /другата ти любимка =д/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Е, радвай се за мен. От един отбор сме! /другата ти любимка =д/ Радвам се беее :1000 (29): :1000 (29): Виж, от 3 игри нашият отбор винаги е на първо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Радвам се беее :1000 (29): :1000 (29): Виж, от 3 игри нашият отбор винаги е на първо Щото сме най-добрите! само да не се изложим на финала...:д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Динев, искам чалга хибрид :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Вторият vol. на играта вече е третата най-посещавана игра, с над 5 200 преглеждания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Динев, искам чалга хибрид :1000 (29): Мислех да правя днес, но нямах време, а и не ми се занимаваше. Ако някой ден остана по-свободен в не чак толкова натовареното си ежедневие, ще направя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Оцелях в гнездото от кобри. Благодаря на Denis, gogo и Charlie. Другите двама хубаво от мен няма да видят. Тенкс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Оцелях в гнездото от кобри. Благодаря на Denis, gogo и Charlie. Другите двама хубаво от мен няма да видят. Тенкс Стига вече си мрънкал. Нали все някой трябва да бъде посочен. Ако "добро" за теб означава "Ще се провалите, танкове такива" и злорадстването, че уж съм закъснял с отговора си, не ти го искам. Това е само игра, не я взимай чак толкова насериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Стига вече си мрънкал. Нали все някой трябва да бъде посочен. Ако "добро" за теб означава "Ще се провалите, танкове такива" и злорадстването, че уж съм закъснял с отговора си, не ти го искам. Това е само игра, не я взимай чак толкова насериозно. Спри ме да мрънкам Обиждаш се, че си Танкче? Какво злорадстване за поста.. ТИ НЕ СХВАНА ЛИ ШЕГАТА? Личи колко си умен/умна. ( не ти знам пола ) Знам, че е само игра, но отново пак не схвана иронията в този пост и в предния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Спри ме да мрънкам Обиждаш се, че си Танкче? Какво злорадстване за поста.. ТИ НЕ СХВАНА ЛИ ШЕГАТА? Личи колко си умен/умна. ( не ти знам пола ) Знам, че е само игра, но отново пак не схвана иронията в този пост и в предния Ок, явно не съм те разбрал правилно, извинявам се - невинаги в интернет може да се разбере със сигурност кое е на шега и кое не, стават грешки. И не, че съм се обидил за танка, просто както предполагам на всички, и на мен ми е малко напрегнато преди игра заради малкото време и "Ще се провалите" не е сред нещата, които бих се радвал да прочета. Както и да е, вече съм наясно с чувството ти за хумор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари