Denis Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Аз отпадам 100% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Играчът с най-висок резултат тази вечер е gogo с 9т., поздравления. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 На второ място тази вечер завършва pechenko, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Аз отпадам 100% И аз :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 И аз :Д Тази вечер всички сте с еднакви точки, само gogo е с повече, защото изпрати първи. Правете си сметките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Charlie завърши на 3-то място тази вечер, поздравления. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Charlie завърши на 3-то място тази вечер, поздравления. ЙЕС БЕЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Тази вечер напуска Denis, защото изпрати последен отговорите си. Неговото представление беше много добро, браво!На четвърто място завършва Gerganafen тази вечер с 4т. Поздравления! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Успех на всички! ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 След малко ще пусна отговорите на всички игри + последната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Верни отговори на Игра №1: Чалга кръстословица. 1. "Златна рибка" 2. Кати 3. Деси Слава - "Завинаги" 4. Преслава - "Дяволско желание" 5. Глория 6. Анелия 7. Алисия 8. Джена 9. Ивана 10. Гергана 11. Теди Александрова 12. Яница 13. Борис Дали 14. Галена 15. Емилия №2 Дискография 1. 2004 2. 2002 3. 1997 4. 2000 5. 2008 6. 2004 7. 2004 8. 2006 9. 2006 10. 2008 11. 1999 12. 2012 13. 2006 14. 2002 15. 2003 16. 2004 2. 2, 5, 7, 14 3. 12 4. 3 5. 7, 9, 13 №3 Видеоклипове 1. Борис Дали - "Дай ми" 2012 2. Деси Слава - "Бели нощи" 2000 3. Галин - Да владееш мъж 2011 4. Гергана - "Твоя бях" 2004 5. Елена - "Къса памет" 2010 6. Мария - "Най-доброто място" 2009 7. Нелина - "Изповед" 2013 8. Яница - "Две в едно" 2008 9. Галена - "Точно никога" 2014 10. Емилия - "Мечтата ми вземи" 2003 11. Преслава - "Заклевам те" 2006 12. Камелия - "Къде си ти" 2001 13. Емилия - "Мъж да си" 2001 14. Алисия - "Палиш ме" 2004 15. Тони Стораро и Деси - "Отиваш си" 2001 16. Константин - "Да те усещам" 2004 2. 1, 3, 15, 16 3. 9 4. 2 5. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Верни отговори на Игра №4: Обувки: 1. Андреа 2. Анелия 3. Теди А. 4. Галин 5. Алисия 6. Гергана 7. Преслава 8. Емилия 9. Цв. Янева 10. Галена 11. Емануела 12. Фики 13. Мария 14. Камелия 15. Яница 16. Цв. Янева 2. 2, 4, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16 3. 1 4. Цветелина Янева 5. Алисия, Андреа и Камелия №5 Чалга хибрид 1. Коса - Яница Очи - Цв. Янева Нос - Галена Уста - Теди Александрова Оригинална снимка - Константин 2. Не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Хареса ли ви днешната игра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Хареса ли ви днешната игра? Да, утре ли е финала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Да, утре ли е финала? Не. Днес останаха само 4 човека, утре е последната игра от полуфинала. В неделя започва финала... там съм замислил финалистите да играят по 2-3 игри за около 20 минути. В неделя ще напусне един човек и големият финал е в понеделник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Не. Днес останаха само 4 човека, утре е последната игра от полуфинала. В неделя започва финала... там съм замислил финалистите да играят по 2-3 игри за около 20 минути. В неделя ще напусне един човек и големият финал е в понеделник. Значи бях до тук. Беше ми приятно! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Тази вечер няма да има игра, спешно ми се налага да излизам и не знам кога ще се прибера... съжалявам. Утре ще играете, надявам се да не ви е проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тази вечер няма да има игра, спешно ми се налага да излизам и не знам кога ще се прибера... съжалявам. Утре ще играете, надявам се да не ви е проблем. Супер! Надявах се днес да няма. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тази вечер няма да има игра, спешно ми се налага да излизам и не знам кога ще се прибера... съжалявам. Утре ще играете, надявам се да не ви е проблем. ОК, няма проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Готови ли сме за игри днес? Очаквам ви в 21:00ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Чакаме ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Чакаме ли? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Игра №6 - Чалга цитати 1. Напиши песните. /9т./ 2. Напиши по един цитат (с поне 3 думи) от всяка песен. /3т./ 3. Повтарят ли се някои клипове и ако да, кои? /2т./ Максимален брой точки 15. Първият изпратил отговорите си получава 5 допълнителни точки. Имате 13 минути, от 21:00ч. до 21:13ч. Който закъснее може да изпрати отново отговорите си до 21:20ч., но точките му се разделят на две. Изпращайте отговорите си на ЛС. Отговорите пратени в темата, не се зачитат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Закъснях малко, споко ще ви дам изгубените минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Закъснях малко, споко ще ви дам изгубените минути. Еее, можех още да мисля. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари