Jump to content

Pop Folk Teams /vol.2/

Препоръчани коментари

• Отговори 672
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Първо искам да се извиня на участниците за тези два дни, в които малко бях зает и не ми беше много до игри. :D

Тази вечер играта напуска Charlie, защото не изпрати отговори. Все пак той се представи добре, поздравления.

Внимание!

Останаха трима участника... Gerganafen, pechenko и gogo. Днес pechenko е с най-висок резултат (14,5), след него се нарежда gogo с 12т. и накрая Gerganafen с 9т.
И тримата отиват на финал! Поздравления!

В неделя вечер ще разберем кой завършва на трето място своето участие в играта. Очаквам ви в 21:00ч. да играем и да видим кой ще надделее!

Успех на всички!

Сподели в други сайтове

Игра №7 - Коя песен с кой цитат?

collage.jpg
Untitled_1.png

Открий песните и напиши кой цитат от коя песен е.

Максимален брой точки 15. Вече няма допълнителни точки за бързина!
Имате 10 минути, от 21:00ч. до 21:10ч. Който закъснее може да изпрати отново отговорите си до 21:20ч., но точките му се разделят на две.

Изпращайте отговорите си на ЛС. Отговорите пратени в темата, не се зачитат.
Сподели в други сайтове

Тази вечер играта напуска pechenko със 7,5 точки. Поздравления, твоето представяне беше много добро!

Gerganafen отива на големия финал с gogo, с 8 точки. Само 0,5 точки пред pechenko. Поздравления!

Надявам се играта да ви е харесала, отговорите ще ги пусна по-късно.

Очаквам ви и утре от 21:00ч., за да проследим двубоя между Gerganafen и gogo.
Успех и на двамата!
Сподели в други сайтове

Наистина не очаквах, явно Печенко е блъфирал :D Успех на Гого утре, аз също ще дам всичко от себе си :D

Не е блъфирал. Познал е всички цитати(с изключение на един), но не е познал песните. Това му смъкна точките надолу :D

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...