gogo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Играчът с най-висок резултат тази вечер е gogo. Поздравления, страхотно представяне - 13 точки! Е този път наистина най-малко очаквах. Успех на Gerganafen утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не е блъфирал. Познал е всички цитати(с изключение на един), но не е познал песните. Това му смъкна точките надолу Ясно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Игра №7 - Коя песен с кой цитат? Открий песните и напиши кой цитат от коя песен е. Под написаното разбирам, че трябва да открия песента и да напиша коя от кой цитат е следователно разбирам като открия песен от цитатите пиша например цитат 1: и свързвам с снимката от клипа с номер 3 например... Никъде не е написано напишете имената на песните... Явно само аз не съм разбрал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Очаквайте ме в 3-ти сезон! Целувки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Очаквайте ме в 3-ти сезон! Целувки! Точно като в 1-ви и 2-ри.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Очаквайте ме в 3-ти сезон! Целувки! Ако водещия на играта ти позволи да играеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Очаквайте ме в 3-ти сезон! Целувки! Появи се и скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 gogo и Gerganafen да са тук в 21:00ч. Подготвил съм ви 3 игри... близо 40 минутна игра. Финал, бате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 gogo и Gerganafen да са тук в 21:00ч. Подготвил съм ви 3 игри... близо 40 минутна игра. Финал, бате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Близо час до големия финал! Представете си да сте с равни точки... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Ще правя вуду магия! Дано Джерджанафен падне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Народееееееееее, готови ли сте за финалааа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 ПО-СИЛНО МОЖЕМЕ ЛИ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 ПО-СИЛНО МОЖЕМЕ ЛИ? Да ви чуя ръцетеееееееее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Игра №1 - Чалга хибрид 1. Напиши коя част на кого е. /6т./ Коса, очи, нос, уста, оригинална снимка? 2. Напиши 3 песни на всеки от изпълнителите. /4т./ Максимален брой точки 10. Вече няма допълнителни точки за бързина! Имате 7 минути, от 21:00ч. до 21:07ч. Който закъснее може да изпрати отново отговорите си до 21:17ч., но точките му се разделят на две. Изпращайте отговорите си на ЛС. Отговорите пратени в темата, не се зачитат. Следващата игра е в 21:25ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Играйте така, сякаш ви е за последен път... не че не ви е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Уф, сетих се на коя наистина са очите и изпратих редакция - не знам дали е позволено, както и да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Уф, сетих се на коя наистина са очите и изпратих редакция - не знам дали е позволено, както и да е И аз се сетих, ама и без тва без да исках изпратих първоначално без да пиша песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Уф, сетих се на коя наистина са очите и изпратих редакция - не знам дали е позволено, както и да е Не е позволено, радвай се... там нямаш верни неща. Ей, ама какви хубавки отговори сте ми пратили... и двамата с равни точки. Gerganafen и gogo с 4 точки, браво! Равен резултат за сега. Реших следващата игра да бъде в 21:15ч., щом сте готови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Съгласни ли сте играта да започне в 21:15ч.? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Съгласни ли сте играта да започне в 21:15ч.? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Съгласни ли сте играта да започне в 21:15ч.? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Игра №2 - Видеоклипове 1. Познай песните. /9т./ 2. Кой изпълнител се повтаря? /2т./ 3. Напиши гледанията на песните № 6, 1, 9, 4. /4т./ Максимален брой точки 15. Вече няма допълнителни точки за бързина! Имате 10 минути, от 21:15ч. до 21:25ч. Който закъснее може да изпрати отново отговорите си до 21:30ч., но точките му се разделят на две. Изпращайте отговорите си на ЛС. Отговорите пратени в темата, не се зачитат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Тая задача си е доста лесна, дори аз ги знам песните Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Тая задача си е доста лесна, дори аз ги знам песните Изчерпах се, кво да се прави... А и искам да изкарат над 15 точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари