Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Какво става? Някой ще играе ли изобщо или няма смисъл да седя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Първата игра ще я играе pechenko в 20:00ч., другите ще играят след 21:00ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Игра №1 - pechenko Ето какво трябва да направи pechenko: 1. Познай цитатите от форумците. /7т./ 1.Яница от вчера до днес е направила над 140 000 гледания. 2.Аз гласувах от на всички приятели телефоните. Надявам се да е номер 1 тази седмица. 3.Как може да са снимали Яница от страната, на която гримът й не е прикрил несъвършенствата й? 4.Яница мина 300к!! 5.Това е мечтата ти, работи към нея, може да си новата Яница. 6.Повръща ми се от дискусии за Деси Слава и Яница вече! Стига! 7.Слушай си Янка и да има мир. Айде, че много внимание ти отделих. 8.Не знам кой е писал страницата в Уикипедия на Яница, ама умрях от смях. 9.Има глад за хит! Време е Яница да пуска песен. 10.Яница освен, че е в перманентна алергична реакция по лицето ами и като гледам е на груба мазилка. 2.Има ли цитати от един и същи форумец? /2т./ 3.На коя дата са написани цитат номер 10 и 8? /2,5т./ Времето ти е 10 минути. Максималният брой точки е 11,5. Имаш време до 20:13. Ако закъснееш, можеш да пратиш отговорите на ЛС до 20:20ч., след което точките ти се разделят на две. Верните отговори публикувай тук(в темата). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Имаш време до 21:13. Ако закъснееш, можеш да пратиш отговорите на ЛС до 21:20ч., след което точките ти се разделят на две. Верните отговори публикувай тук(в темата). Даваш му 1 час или си сбъркал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1.Danger 2.Dinnev 3.Darkchild 4.-A 5.-A 6.Dinnev 7.Slavi 8.Cally-Prasy-Fan 9.-A 10.Darkchild 1.Да. 2.22.05.2016 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Даваш му 1 час или си сбъркал? Объркал съм. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Объркал се е. Играх на тото.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 pechenko получава 2 точки от общо 11,5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Верни отговори: 1. 1. Danger. 2. Jouey 3. ENJOY 4. -A 5. Чийзкейк 6. asylum 7. lucas 8. panamera 9. Salvatore 10. Chris 2. Не 3. 14 март 2016г., 22 април 2016г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 хахахаха Ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Втората игра я играе Diva Pantera от 21:20ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 хахахаха Ужас. Защо не ползва търсачката? Щеше да имаш 15/15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 На тая игра с цитатите единствено Пайнер_Тв е добър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Не се сетих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Има ли диви пантери тази вечееееееееер? Струва ми се, че няма да играе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Има ли диви пантери тази вечееееееееер? Струва ми се, че няма да играе. Как все попадам в отбори дето ме преебават. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Игра №2 - DivaPantera Участия, участия, познаваш ли ги Фикленке? Ето какво трябва да направиш: 1. Напиши всички клубове. /6т./ 2. Кои снимки не са от 2016 година? /1,5т./ 3. Коя от снимките е най-нова? /1т./ 4. Коя от снимките е най-стара? /1т./ 5. Има ли снимки от една и съща дискотека? /1т./ 6. На всички снимки ли е Яница? /1т./ Времето ти е 10 минути. Максималният брой точки е 11,5. Имаш време до 20:30. Ако закъснееш, можеш да пратиш отговорите до 21:40ч., след което точките ти се разделят на две. Верните отговори публикувай тук(в темата). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 До 20:30 утре ли? Веднага се разбира кой отбор се бута. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 След като DivaPantera не изпрати отговори до крайният срок, тя няма да получи максимален брой точки. Все още има шанс да изпрати отговори, но точките му ще се разделят на две. Крайният срок е 21:40. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 До 20:30 утре ли? Веднага се разбира кой отбор се бута. Поста е копиран от предния, защото нямах време да го пиша всичко наново. Няма никакво бутане. Радвам се, че поне ти си тук. Започваш в 21:40. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Поста е копиран от предния, защото нямах време да го пиша всичко наново. Няма никакво бутане. Радвам се, че поне ти си тук. Започваш в 21:40. Пусни ме мен сега де. Аз чакам от 8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Имам чувството, че има умишлен саботаж в отбора. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Пусни ме мен сега де. Аз чакам от 8. А не, сега е gogo. Достатъчно ми обърквате деня, целият отбор е няква лудница! Единия искаше в 20:00ч. да го пускам и това ми го пише в 20:53, Връщам се в нас 10 минути преди играта на Фиклена, целият мокър, не мога да се оправя... то пък него го няма, сега искаш ти да си. Съжалявам, но не. Щом чакаш от 20:00ч., значи можеш да изчакаш и още малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Имам чувството, че има умишлен саботаж в отбора. :gun_bandana: Трябваше да сме само ние. Направи 11 точки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари