Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Чудя се каква игра да ви дам днес... никакви идеи нямам. Но вие бъдете тук в 21:00ч.! Игри ще има! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз май няма да мога. Успех на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И аз май няма да мога.. Ако на всички е удобно, какво ще кажете за петък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Ако и другите са съгласни в петък ще го отложим за петък. Не е проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ме интересува кой може и кой не може да играе, който не изпрати отговори напуска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Ако всички са съгласни защо да не я пуснем утре? Ако не всички са съгласни ще я пусна тази вечер и един от тези горе ще напусне, не виждам къде и какъв отново ти е проблема. Опитвам се да правя компромиси, защото знам, че не е възможно винаги да киснеш в 21:00ч. във форума за някаква игра, като ти е толкова болезнена темата, че ще разреша утре да е играта не играй и участниците ако решат ще напуснеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Да съм казал, че има проблем ? Просто ти поствам правилата дето си написал. Бахти злобното изказване. Махай ме от играта мен тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Да съм казал, че има проблем ? Просто ти поствам правилата дето си написал. Бахти злобното изказване. Махай ме от играта мен тогава. Няма да те махам, защото нямам основание. А и защо ми постваш правилата, като си го знам... просто се старая максимално да задържа повече участници в играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Толкова трудно не ми е било да ви измисля игра... Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Толкова трудно не ми е било да ви измисля игра... Ужас! Познай веждите ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Познай веждите ? :1000 (29): Не, друго ще е... измислих го. Очаквам ви в 21:00ч. да играем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Последно ще има ли игра днес? Едит: По едно и също време сме постнали явно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Последно ще има ли игра днес? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Да. ОК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Готови ли сте за игрииииииииии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Мале като видях в първите коментари, че се отменя, откачих. Прибрах се специално заради играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Игра №4 - Познай обувките 1. Познай кои обувки на кой изпълнител са. /9т./ 2. Кои снимки са от 2015 година? /2т./ 3. Коя снимка е най-стара? /1т./ 4. Кой изпълнител участва два пъти в колажа? /2т./ 5. Кои от изпълнителите в колажа не са част от фирма "Пайнер"? /1т./ Максимален брой точки 15. Първият изпратил отговорите си получава 5 допълнителни точки. Имате 13 минути, от 21:00ч. до 21:13ч. Който закъснее може да изпрати отново отговорите си до 21:23ч., но точките му се разделят на две. Изпращайте отговорите си на ЛС. Отговорите пратени в темата, не се зачитат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Отпадам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тото 2 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тото 2 :1000 (29): +1 Ако пак съм на последно ще се гръмна :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Отпадам ... И аз хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Излиза, че всички отпадаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 +1 Ако пак съм на последно ще се гръмна :Д Спокойно, аз 70% писах, че е Преслава, щото не знаех кой е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Представете си някое от токчетата да е на Азис.. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари