borisslav1 Публикувано на Май 12 Report Share Публикувано на Май 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Омг .... не е имал толкова тъпа песен скоро. В куплетите гласът му е мега траверс,а припева е с толкова тъп текст.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Мегахит! Фики да се учи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ужас! И нивото на клипове си свали а и на песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Мегахит! Фики да се учи! Разби гиии! Клипът е баси якия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Текста е супер тъп... кефи ме само където чете новините, забавно е. Ще стане хит и ще отшуми за макс два месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Мегахит! Фики да се учи! !тотален провал ! все едно и също аман вече !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Това мисля, че ще стане голям хит! Видеото ме кефи, песента също е добра. Бум шака ла :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Роботския глас и муцките са на макс просто! Припева е много смотан, текста на моменти е закачлив. Единственото яко е, че е опитал да иронизира всичките статии, че е гей, което си е вярно и го личи от километри.. музиката след припева също е яка. Хубава е песента, но не е нищо ново и нечувано от него. Успех на проекта П.С. Вместо момичетата да беше викнал Мр Грешен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Роботския глас и муцките са на макс просто! Припева е много смотан, текста на моменти е закачлив. Единственото яко е, че е опитал да иронизира всичките статии, че е гей, което си е вярно и го личи от километри.. музиката след припева също е яка. Хубава е песента, но не е нищо ново и нечувано от него. Успех на проекта П.С. Вместо момичетата да беше викнал Мр Грешен! Трябваше да има 18+.. А и не знам как забеляза това иронизиране , ама хайде..... и не му личи плюс това ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Голяма малоумщина. И това ако трябва да се дава за пример, не знам какво се случва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 ХИТЯ! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 само не мен ли ми се струва, че на моменти имитира Фики в "танците" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 само не мен ли ми се струва, че на моменти имитира Фики в "танците" И аз го забелязах, ама викам пак ще ме хейтнат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хубава е песента, но не е нищо ново и нечувано от него. Буквално си е презаписал припева на Стреляй. Текстът е тъп. Само "Ще си купя готина кола" ми остана в съзнанието. Не е кой знае какво, но сигурно ще се завърти. Клипът е свеж. Движенията в частта с гащите са ми супер познати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много зле. В стремежа си за оригиналност се е насрал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ще стане хит за два месеца и дотам. Харесва ми песента, но имам чувството, че слушам една песен от както работи с Боби Павлов, концепцията е еднаква. Сега е в пика си, интересно ми е колко още копия ще направи за да се задържи там, къде е, щото според мен това му е тавана. Клипът ми е супер хаотичен, не ми харесва изобщо. И Стаси нали беше голямата новаторка в текстовете, от 1 година насам се е чалгализирала тотално. п.п. Омг, ама то наистина можеш да си пееш Стреляй на припева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нищо интересно и нечувано в тази песен. Опит за продължение на ''Парата, ако хвана'' но доста по-слабо. Клипа ниво Преслава. Няма вече с какво да ни изненада. Винаги едно и също - муцки и преиграване! Имитирането на Фики показва, че му е създал доста комплекси защото Галин може да си мечтае за хит като ''Бум''! Успех на проекта и дано най-накрая направи нещо малко по-различно! Нищо няма да му стане ако експериментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Гальоооооо, толкова да ти е тъпа песента, че ... Дано следващата ти е по-иновативна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Долна чалгарска работа, а Галин вече е страшно банален с тая дрезгавост в гласа и тия пози. П.П. Къде са кадрите, от които беше пуснал снимки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Буквално си е презаписал припева на Стреляй. Текстът е тъп. Само "Ще си купя готина кола" ми остана в съзнанието. Не е кой знае какво, но сигурно ще се завърти. Клипът е свеж. Движенията в частта с гащите са ми супер познати. http://vbox7.com/play:02a223e2?p=playlist&...&order=rate - поздрав! :D Тъпотия и половина! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Малко ми звучи на еднодневка, но имам и предчувствие, че ще стане хит И клипът е оригинален Със сгируност има какво още да очакваме от Пайнер, много силни песни се задават Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Имитирането на Фики показва, че му е създал доста комплекси защото Галин може да си мечтае за хит като ''Бум''! :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Движенията в частта с гащите са ми супер познати. Жоро Бекъма - Димитър Рачков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jiva6kina Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Направо МЕГА СЕЧ ТУРБО ДРОБ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.