Hotty Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Адска глупост, най - слабата му песен в кариерата! Изключително дразнеща мелодия, бие и "Нека да е тайно" по какафонично звучене! Той направи нещо с Деса и му предаде каръка си за слаби проекти! Тя направи нещо по - силно, той падна на ниво "Започваме на чисто"! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мен ми напомня и на "Валяка" на Лия!! Дори и месец хит не му давам, много е зле работата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ами ще си стане хит. Галин зацепи, че с песньовки от сорта на "С мене да вървиш" и "Парата" му се получава, и ще си кара така до кой знае кога. Всъщност, нямам против това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Тотален хит ! Браво на Галин, няма слабо при него и мачка Фики , както си иска . Това новия лидер в жанра заедно с Галена . Клипа е много добър , а движенията които прави ми се струва че имитира тъпото Фики от Бум ! :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Абе това си е чиста подигравка с Фикито от "Бум", как не го схващате, хах... Песента е поредната зарибяваща на Галин, но да видим този път за колко седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Каква е тази глупост? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Там, където е с оранжевата тениска на моменти все едно Кокаин гледам. На първо слушане и гледане не знам дали ми харесва честно казано, нямам особено мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Кефи ме, Галин знае как да е разчупен в клиповете си. Песента е тотална тупалка, няма как да не стане голям хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не ми харесва, много елементарно копие на стара песен от слабия му период... Трети лигав проект подред след парата и дуета с Десислава е прекалено, една "Роклята ти пада" също е лека песен, но без да звучи толкова детски. Ще е хит, защото се запомня и има лафове, но очаквам Фики да е с по-силната песен, както почти винаги става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Песента е супер тъпа, но му гарантира истерия в клубовете.Елементарния текст пасва изцяло на желанията на половин България. Клипа ми харесва - свеж, забавен.Дори този път не дразнят чупките и стойките.Частта, в която ебава Фики е трепач. Години наред искахте разчупени мъже.Е, дойдоха ..опитват се, вие пак искате Борис Дали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Слабо ми се струва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 FLOP!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Само на мен ли ми прилича на онази песен на Петра "кожена пола, тъмни очила, зная как да бъда огнена жена" ? Иначе не е лоша ще върви лятотп! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 :mf_surrender: Нищо общо с проекти като "Момче без сърце" и "Все напред"..Смъкна нивото и на песни и на клипове.. Веднага се сетих за Ангел и една песен за "Софиянките, немате срам", тоест типична чалга, типичен чалга клип. Просто тъпо опит да повтори Фики и БУм и като идея и като текст и като клип, движения. Но не мисля, че ще се получи. Според мене ще стане хит, защото хората предпочитат точно такъв тип елементарни текстове като "Бум чакала" Галин много бързо се изчерпва....голяма кифла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Само на мен ли ми прилича на онази песен на Петра "кожена пола, тъмни очила, зная как да бъда огнена жена" ? Иначе не е лоша ще върви лятотп! Песента е на Джесика, не на Петра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Омг .... не е имал толкова тъпа песен скоро. В куплетите гласът му е мега траверс,а припева е с толкова тъп текст.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Години наред искахте разчупени мъже.Е, дойдоха ..опитват се, вие пак искате Борис Дали Правим ли разлика между "разчупен" и "счупен"?! Разчупен беше Коста Марков на времето, дори Карлос ми стои по-мъжествен и на място от Галин. И Карлита сигурно обича да полапва фалоси, ама не го демонстрира толкова явно по ТВ-то, хахаа... Песента ми е някаква забавна, лигава такава и най-вероятно ще стане хит. Тъпо е, че се заформя такава тенденция с циганските лафчета в припевите на песните, но... туй то. Галин ми е като някакво протеже на Глория, не знам дали имитира Фики или дали мангалът му е насадил комплекси, но... приликата между Галин и Планетчо в поведението е 1:1, хаха. Да живее ПримКата и нейните утаечни подобия. Иначе ако си прави майтап с Фики, първо че не му прави чест, защото постоянно обяснява, че нямал проблеми с Фики, пък го имитира, второто което е, не мисля че е чак такова име, че да си позволява да се присмива на когото и да било. Абе, педераска работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нещо не ми харесва от първите слушания. Ясен е превесът му над Фикрет по отношение на поведение, клипове, артистичност, действа с една небрежност пред камера. Евала, това е важно за всеки един артист. Но песничката ми идва смотана... Очаквах нещо ново като експеримент ... Като си спомня какво беше с Роклята ти пада за предните балове .... Това сега е слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мегахит! Фики да се учи! И какво стана? "Метахитът" ти омръзна за 24 часа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Правим ли разлика между "разчупен" и "счупен"?! Разчупен беше Коста Марков на времето, дори Карлос ми стои по-мъжествен и на място от Галин. И Карлита сигурно обича да полапва фалоси, ама не го демонстрира толкова явно по ТВ-то, хахаа... Счупен, мупен завира ги в малкия си джоб.Сравни му поведението от първите видеа досега и ще видиш израстване.Сравни първите видеа на Константин, Илиян и Борис Дали и ще видиш, а да ..нищо ново.Момчето се старае, развива се.Дали му завират отзад, дали той завира е все тая.Резултатите са на лице. п.п.Това за Карлос ме уби.. :1000 (29): Страшен еталон!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много зарибява! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 “Готина кола” е по музика на самия Галин, а текстът е създаден от Станислава Василева и Анастасия Мавродиева. Аранжиментът на парчето е поверен на Боби Павлов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 “Готина кола” е по музика на самия Галин, а текстът е създаден от Станислава Василева и Анастасия Мавродиева. Аранжиментът на парчето е поверен на Боби Павлов. Чак 2 текстописки са го мъдрили тоя текст Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 161 025 показвания - преди 1 ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Масови разочарования заради тая песен.. мен лично почва да ми омръзва, а са минали само 24 часа. Ужас, Галин затъва! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Масови разочарования заради тая песен.. мен лично почва да ми омръзва, а са минали само 24 часа. Ужас, Галин затъва! Не виждам дислайковете.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.