Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тъпа песен. Прай се на 100 кила швестерчето, но е пародийна версия. И все пак пръсна с над 5 000 лайка за 24 часа, което не е по маловажен критерий. Ще се наложи, но е помия като цяло. Съдържателните песни на Галин не му се получават толквоа успешни колкото безсмислените такива... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Само на мен ли малко ми прилича на една стара негова песен - Стреляй? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ще бъде хит сигурно, но мен малко ме разочарова... Опитал се е да направи "Парата ако хвана" 2, но не носи и половината от настроението й. Иначе музиката е готина, но наистина прилича на "Стреляй" като изпяване. Видеото става горе долу, тук там има готини моменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Уникална песен и уникален клип!Това е 1-вата песен на Галин,която ми харесва :D ,но е много луда и яка.Адски много зарибява.Стига с тия простотии гей,педал и т.н.Чули сте някакъв слух и всички като едно стадо овце,ай дай юруш да плюем и да говорим- кой какъв е! Тъпо е като цяло!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Трети пореден проект за отбиване на номера. Галин е в сериозна дупка от чисто творческа гледна точка, да видим дали ще се измъкне. Регреса от "Роклята ти пада" и "С мене да вървиш" до тук е смазващ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Счупен, мупен завира ги в малкия си джоб.Сравни му поведението от първите видеа досега и ще видиш израстване.Сравни първите видеа на Константин, Илиян и Борис Дали и ще видиш, а да ..нищо ново.Момчето се старае, развива се.Дали му завират отзад, дали той завира е все тая.Резултатите са на лице. п.п.Това за Карлос ме уби.. :1000 (29): Страшен еталон!! С какво ги завира по-точно?! Че се опитва да имитира Глория по чупки и муцунки, айде стига. Какво да му сравняваме поведението пред камерата - в началото беше неуверен и невзрачен мухльо, сега се прави на голямата работа. Няма лошо, ама... Добре че беше срещнал съвсем случайно Станислава в БДЖ-то, че да му даде малко акъл в главата и свежи идеи. Но видимо и тя се изчерпва от към творческа креативност. Карлос има къде-къде по-музикантски и стойностни песни. Не се прави на лигав и мазен олигофрен... Не харесвам никой, само да отбележа, хаха Представям си един дует между Галин и Теди Александрова - това ще бъде най-безсмислената песен и най-просташкия клип в чалгата евър!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 С какво ги завира по-точно?! Че се опитва да имитира Глория по чупки и муцунки, айде стига. Какво да му сравняваме поведението пред камерата - в началото беше неуверен и невзрачен мухльо, сега се прави на голямата работа. Няма лошо, ама... Добре че беше срещнал съвсем случайно Станислава в БДЖ-то, че да му даде малко акъл в главата и свежи идеи. Но видимо и тя се изчерпва от към творческа креативност. Карлос има къде-къде по-музикантски и стойностни песни. Не се прави на лигав и мазен олигофрен... Не харесвам никой, само да отбележа, хаха Представям си един дует между Галин и Теди Александрова - това ще бъде най-безсмислената песен и най-просташкия клип в чалгата евър!!! п.п. А моля ти се, не вярвам да надминат Дует номер 1 в тази област- Кво прайм са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 п.п. А моля ти се, не вярвам да надминат Дует номер 1 в тази област- Кво прайм са! Ти пък недей да ги подценяваш... Смеси "Чалга пеперудки" и "Готина кола" и виж какво ще се получи... За клипа нямам смелост да предполагам какво може да надробят... Иначе песента, макар и идиотска, зарибява, по дискотеките гърми, пикльовците от студентски ще се разцепвааааат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Галин ми е като някакво протеже на Глория, не знам дали имитира Фики или дали мангалът му е насадил комплекси, но... приликата между Галин и Планетчо в поведението е 1:1, хаха. Да живее ПримКата и нейните утаечни подобия. Пий си хапчетата бе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Малко започва да ми става еднообразен. Еднакви движения и муцунки във всеки клип, еднакви безсмислени текстове и голяма позьорщина... Скучна работа. А преди време го предпочитах пред Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 По-слаба е от "Парата, ако хвана", която без малко не стана песен на годината според мен, няма как да изкарва подобни хитове всеки път. Но това е Галин и ще гърми жестоко, видеото е много готино, той изглежда супер свежо и е с най-готината визия сред мъжете изобщо във всички жанрове. Само заради клипа това има огромни шансове да се наложи, текстът е интересен на места. Припевът ми е малко слаб с това "бум шака лака", което се повтаря постоянно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Колко е интересно да видиш снимка или клип на Галин, които са случайни, колко е различен. Няма и едно естествено движение по тея клипове, муцуни, чупки, пози, походки, защо му е такъв комплекс не знам. Колкото повече опитва да имитира непукизъм и естественост, толкова по-изкуствен изглежда. На Фики нещата се получат, просто защото той се е такъв, не много умен, но пък супер естествен. Песента е правена по схема "да бъде хит на всяка цена", и точно за това не ме грабва. Първите му песни станаха хитове, точно защото Галин нямаше никакво самочувствие и правеше нещата за да се докаже..А сега си повярва страшно много и все повече пада.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не е лоша песничката, но да спре да се помпи, защото не е от най-високите и скоро ще заприлича на квадрат, което не е никак привлекателно! За всяко нещо трябва да се знае мярката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Малко започва да ми става еднообразен. Еднакви движения и муцунки във всеки клип, еднакви безсмислени текстове и голяма позьорщина... Скучна работа. А преди време го предпочитах пред Фики. Въпреки всичко, все още е за предпочитане пред мангала, който не може да говори правилно на български език, какво остава да пее Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.