Cally-Pressyfan' Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ТОТАЛЕН ХИТ!!!!!! НАЙ-ЯКАТА ПЕСЕН НА ЯНИЦА ДО МОМЕНТА ЗАЕДНО С " ВЪРНАХ ТИ ГО" Клипа е на световно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Бива. е на световно ниво. момо трябва да сложи цензура на тази фраза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Слаба е. Този път видеото е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ИМПЕРАТРИЦАТА КРАЛИЦАТА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ЗВЕЗДА СМАЗА ВСИЧКО ЖИВО И ДИВО! BOW DOWN BITC*ES!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Майко мила!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Емануела и Галена имат подобни. Вероятно това нещо ще прекъсне поредицата от хитченца при Яничка. Иначе вече не евтинее толкова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Приятна песен, но не е кой знае какво, май няма да успее да надскочи Грешната и Всичко чуждо... :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Без коментар! Още един мегахит от поредицата песни, започващи с "В" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Скрийте се! Песента ще гърми навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не е лоша песента , но прилича на още пет Пашевви .Сега се сещам веднага за на Емануела едната песен , почти същата мелодия . Иначе клипа е много як , браво на Яница за старанието , наистина си личи прогреса при нея в последните 2 години . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Без коментар! Още един мегахит от поредицата песни, започващи с "В" +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Без коментар! Още един мегахит от поредицата песни, започващи с "В" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 (редактирано) Много не ме кефи... И "Върнах ти го" не ми се наби от първото слушане, но нещо парчетата на Пашев почнаха да звучат еднотипно. От клипа ме кефи частта, където е около облаците, много е яка Edit: Всъщност припевът вече ми се наби, ама... ох и аз не знам :D Редактирано Май 14 от lucellent Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 След песента на Анелия, трудно може да излезе нещо, което да те грабне веднага, лично мое мнение. Хубава песен, клипа е жесток, но все пак вече има 3 подобни песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Скрийте се! Песента ще гърми навсякъде. Ти се скрий! Песента е слаба и не можеш да го отречеш! Не те зарибява като другите от първия път! :gun_bandana: :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Първия проект на Яница от "Всичко чуждо пожелаваш" насам, който ми харесва от първо слушане/гледане. Клипът е много добър, постарала се е да е оригинална. Мелодията си е доста стандартна за чалгата, но пък текста този път е добър. Ще бъде хит... Ето с такива проекти хората може да започнат да я възприемат по-насериозно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ти се скрий! Песента е слаба и не можеш да го отречеш! Не те зарибява като другите от първия път! :gun_bandana: :mf_surrender: В 5:00 ми звънни, в 5:02 пристигам П.П прилича на другите песни, нормално, не може един композитор на прави абсолютно различни песни.... Но и най-изтъркатата песен да й дадат при Яница става мегахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Еее, видеото е брутално. Страшно добре е заснето и има оригинални идеи. Дано не са заимствали. Песента е типично Пашева, но ще стане поне сезонен хит. За 10 минути има 220 лайка - явен знак, че Яница вече се е наложила като име сред активната аудитория и проектите ѝ се чакат. Радвам се, че разнообрази стила и темата, за да не се изчерпва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Еее, видеото е брутално. Страшно добре е заснето и има оригинални идеи. Дано не са заимствали. Песента е типично Пашева, но ще стане поне сезонен хит. За 10 минути има 220 лайка - явен знак, че Яница вече се е наложила като име сред активната аудитория и проектите ѝ се чакат. Радвам се, че разнообрази стила и темата, за да не се изчерпва. Надявам се това да е хита на бала ти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Въобще не припадайте,не умирайте,не преувеличавайте! Не е нещо нечувано нито нещо невиждано. Песента си е приятна хубава музика,макар и да прилича на няколко други песни,добър текст и приятно видео. Т'ва е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Нищо не чувано и не виждано .. Тази песен е две идеи по-бавен вариант на "Една жена" на Галена. Ще стане популярна, но до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много слабо. Все по-зле става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Добре е песента, напомня на други, темата на текста е позната, така че не съм сигурен колко ще стане хит. За пет и пет и две частта се запомня бързо, локациите във видеото са познати, но това с парашута е интересна идея, като цяло с клипа доста добре са се справили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много не ме кефи... И "Върнах ти го" не ми се наби от първото слушане, но нещо парчетата на Пашев почнаха да звучат еднотипно. От клипа ме кефи частта, където е около облаците, много е яка Edit: Всъщност припевът вече ми се наби, ама... ох и аз не знам :D Превръща се в новия Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.