Hotty Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Цял ден не мога да спра да я пея и слушам, няма такава идиотщина при мен от години! Янка ма преби! "Много бях я подценил, сега скъпо съм платил!" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много я подцених и си платих само нета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Близо 800к за една седмица!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Абе това с парашута е гепано май от тука.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Кейти Пери дали не се е вдъхновила за новия си клип от идеята на екипа на Яница с парашута?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Кейти Пери дали не се е вдъхновила за новия си клип от идеята на екипа на Яница с парашута?! Е това е - световни звезди се вдъхновяват от Императрицата. Пък нека тук си възхваляват ломската мастия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Мина и замина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Е това е - световни звезди се вдъхновяват от Императрицата. Пък нека тук си възхваляват ломската мастия. Чак сега забелязах клипа малко по - нагоре... Явно и двете от едно място са черпали идеи! Мина и замина... Глупости! Още си е актуална и се слуша песента!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.