stereoto_ Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 По тъпа песен ще направи ли пак??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това сериозно ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Какви песни правеше, а сега.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Аз лично бих я посаветвал да се откаже, поне да я помним с добро...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Тази жена съвсем пропадна вече, това не знам кой пореден провал ще е. Клипът е потресаващ също. Знамето "Джена или смърт" с черепа не го коментирам. Но очаквам коментар от OstapBender по случая Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Мен ме кефи парчето кво пък .. :1000 (29): . Малко ми напомня на една песен или по скоро кючек,но не мога да се сетя точно коя.Обаче Джена се е разхубавила харесва ми.Лятно клипче нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Мен ме кефи парчето кво пък .. :1000 (29): . Малко ми напомня на една песен или по скоро кючек,но не мога да се сетя точно коя.Обаче Джена се е разхубавила харесва ми.Лятно клипче нищо особено. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Аз лично бих я посаветвал да се откаже, поне да я помним с добро...... +111111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 УЖАС!!!Каква беше Джена..какво стана...треторазрядка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нямам какво друго да кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Музика: Джена и Георги Георгиев Аранжимент: Боби Павлов Текст: Анастасия Мавродиева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Аранжимент: Боби Павлов :mf_surrender: Тоя само на Теди прави хитове, всичко друго е еднодневка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Песента не е лоша, една идея по-добра от предната, но ще е на нивото на "Градът работи за мен", която много ми харесва. Все пак успех на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 След Оцко вади цигания след цигания - ужас. Преди дори с баналното синтезаторно звучене съумяваше да прави нормални песни и те й носеха успех, не знам какво й стана, че след "Градът работи за мен" така залитна към мазното. Даже е снимала флаг с гаврата "Джена или смърт". И аз съм на мнение, че по-добре да се откаже отколкото да се състезава с Теда и Рокса да прави песни за малцинствата. За една година супер много пропадна тая жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена тотално е изперкала. Какъв е този ужас? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 След Оцко вади цигания след цигания - ужас. Преди дори с баналното синтезаторно звучене съумяваше да прави нормални песни и те й носеха успех, не знам какво й стана, че след "Градът работи за мен" така залитна към мазното. Даже е снимала флаг с гаврата "Джена или смърт". И аз съм на мнение, че по-добре да се откаже отколкото да се състезава с Теда и Рокса да прави песни за малцинствата. За една година супер много пропадна тая жена. Теди и Роксана са на светлинни години от Джена в тази сфера. Те правят здрави кючеци, а това тук си е тъпа музика с ориенталски аранжимент, наподобяващ умрял кючек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесва ми :happyppl: :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Тия леки песнички почнаха да писват. Несериозно е като предложение за лятото. Клипът е комичен, банален, текстът също. Но ще я въртят определено, има всички данни. Което не я прави качествена. Като е динамична песен - ок, супер, ама не е казано ве по такъв калъп да ги правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Тя в началото и "Всичко знаеш" не ми хареса, но после започнах да си я слушам. Тая е точно такъв тип песен и всъщност точно за лятото - харесва ми. Джена изглежда добре, но ако заложи на Пашев за бъдещите си проекти ще е най-добре и със сигурност няма да сбърка. Веднага се сещам за "Да те прежаля". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена без Оцко е кръгла 0, и го доказва с всяка следваща песен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Никога не съм се смял на песен толкова много. Уникална тъпня! Трети провал за Джена в рамките на 10 месеца. Брутално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена или смърт, Джена или смърт Като видя, че не се получава с предните, реши да заложи на сигурното - циганийка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.