Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Едно 80% от коментарите са отрицателни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Потресен съм... очаквах, че след последните 3 слаби песни и най вече последната, която е огромен провал, да се стегне и да извади най-сетне нещо слушаемо Много, много е зле, мелодията е неприятно циганска, тексът е уникално зле - остров Крит , Ел Ей? WTF? Мавродиева написа 3 текста като хората и се почнаха простотиите вече. Клипът ако са искали да е летен- е не е, супер е мрачен. Без думи съм като цяло, добре, че Джена си е изградено име и участията й вървят, щото ако трябваше да разчита на последните си песни не я виждам. п.п. Джена или смърт? Тая е яко превъртяла, честно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Дъното, втори провал за тази година от Джена. С какъв акъл я е снимала тази песен. Много си е повярвала, "Джена или смърт", дано прочете коментарите и да се приземи малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Дъното, втори провал за тази година от Джена. С какъв акъл я е снимала тази песен. Много си е повярвала, "Джена или смърт", дано прочете коментарите и да се приземи малко. Тези в Youtube да прочете, че в страницата ѝ я хвалят до припадък. Няма такава излагация, не мога да повярвам просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На изпълнители като Джена категорично трябва да им се забрани сами да се избират песните! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Песента в никакъв случай не е лоша, но не е и това, което се очакваше ... Зарибява - факт. Правена е за дискотеките - факт. Странна ми е някаква, още повече за Дженка. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена никога не е била нещо повече от това, което показва сега. Не знам защо се заблуждавате. Просто имаше период, в който няколко нейни песни станаха тотални хитове. Но дори и тези песни не са блестели с някаква особена стойност или новаторство, за клипове и изпълнение да не говорим. На нея толкова са й възможностите - като визия, поведение, пеене и т.н. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На мен ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не е мой тип песента определено...Дженооо, защо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Песента не е кой знае колко лоша, но за Джена и претенциите й ( Джена или смърт ) и да пусне такава песен.... глупаво. Нищо особено, сваля много летвата, а какви песни правеше.... Да видя какво е, кога ли ще изкара нещо доближаващо се до тая невероятна песен, не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Хитов заряд - нула. Прилича на песен от 2005-2006 правена за пълнеж в албум, без никакви намерения да се залага на нея, а тая даже и клип снимала. ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много е жалко, вече толкова време копае само надолу, а аз очаквах, че след последния провал ще затвори устата на всички и ще покаже отново коя е. Дъното! Вече официално Джена е в Б група... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това е дъното вече.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Напомня ми на Ивана в периода 2007-2008. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това е по-зле от "Стойки не чупи". Да отива в "Хит мюзик" и без това Пайнера вече не я бръсне за слива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Как се е съгласила да изпее това, се чудя! Кючек в стил Азис или песен в стил Роксани или други там скумрии... Единствено ми харесва визията й, много е готина. Не може всичко да е като "Да те бях ранила", но последните са слаби, трябваше да удари здраво сега. Нищо вече не очаквам от нея май... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Напомня ми на Ивана в периода 2007-2008. На всички ни напомня това, а именно - регрес до дупка. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не е лоша... но предната й беше доста по-приятна. Абе като цяло, Джунка отива към Жунглата... и без това ще се отдава на семейството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Приятна песен, не пречи, но и не бих я слушал особено, а обикновено й се кефя. Предната ми харесваше повече. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Но очаквам коментар от OstapBender по случая Точно за него се сетих и аз След тази песен съм спокоен за лятната на Деса...по-зле едва ли може да е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Въй, ужас. Джена се излага. Любовта не й се отразява добре, отива надолу, а какви песни имаше преди. Това не става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 "Джена или смърт" тя сериозно ли ? Иначе отдавна спря да бъде интересна и Джена. Да си е влюбена и пожелавам и както прочетох нека да спре, за да я помним с добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Шок и потрес е единственото, което мога да кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На мен пък ми допадна. Не е някаква стойностна песен, то е ясно, но зарибява. Мисля че ще се наложи, въпреки първоначалните отрицателни коментари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 След няколко слушания зарибява На уредбата дъни яко :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.