Fast Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ще стане хит, за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ще стане хит, за съжаление. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ще стане хит, за съжаление. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Гледанията й не са зле, но и не са задоволителни за претенциите й. Тая цигания ако се хареса ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Гледанията й не са зле, но и не са задоволителни за претенциите й. Тая цигания ако се хареса ... Ще стане хит. Гаранция ти давам. Много хора ще се намерят в текста. "Кинти изкарал, на чалга се раздал" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Разочарование! Мислех, че ще избухне мощно за да помълчим, но се осра. Няма да я слушам втори път наистина. От последните песни само Анелия и Яница стават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Има яка част от песента, но вокалите и циганското развалят всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Някой по-голям разбирач, може ли да разясни идеята с прогнозата ? ПП Иначе песента и бях слушал само първите 30 секунди и я спрях, но след като прочетох коментарите за картата и ми стана интересно да видя за какво иде реч и си я пуснах цялата. Много зле! както всичките и проекти в полседните 2 години. Единствената и хубава песен е "Няма кой да ме спре, да те обичам" Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Зариби ме, но Джордан ми е яко излишен! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ако мислите, че на хората им пука дали е еднаква като "Чалга пеперудки".... ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ! Хората гледат да се разбиват в дискотеките. На никой не му пука дали е еднаква като предната песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Аз съм Lil Wayne, my nigga. И за мене трябва да напишат книга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Като излезе много ме дразнеше, но вече мога да кажа, че ме зариби. Ще стане тотален хит. Сигурен съм. Бау Риги Ди дал дал На чалга се раздал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Още един балон се спука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Както всичко на величието Алексиева, и тази про-мангалска агресивна помия няма да си пусна втори път. #justsayin Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Тотален мегахит, частта на Джордан е брутално здрава, веднага се забива в главата! Теди НЕ разочарова, новата чалга терминаторка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.