Danger. Публикувано на Май 26 Report Share Публикувано на Май 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 За съжаление страницата не е налична Връзката, която последвахте, може би не работи или страницата е била премахната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 По-зле е отколкото очаквах. Опитал се е да направи като кючеците на Азис или някакво подобие на "ММА". Честно казано, най-безинтересния проект за тази година, а и това е най, най-слабата му песен. Може би ще има успех в дискотеките, но изобщо не мога да я слушам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 https://www.facebook.com/popfolknovini/vide...58566874341867/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 По-зле е отколкото очаквах. Опитал се е да направи като кючеците на Азис или някакво подобие на "ММА". Честно казано, най-безинтересния проект за тази година, а и това е най, най-слабата му песен. Може би ще има успех в дискотеките, но изобщо не мога да я слушам. Някой може ли да ми даде работещ линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Зарад тебе вдигам вертолетаааа :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Някой може ли да ми даде работещ линк? https://www.facebook.com/popfolknovini/vide...58566874341867/ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Хит хит хит !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Нормален, обичаен кючек за Фики, даже имаше една песен пееше се "Най-хубавите коли карат тарикатите, най-красивите жени имат бизнесмените", не знам как се казва, но е почти 1:1 особено в припева... текста няма да го коментирам :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Youtube? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Лека, лятна песничка. Кефи ме! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 (редактирано) Не идва ли от "въртене"? Идва от руски и се пише "ветролет". И всъщност, като изключим "зарад' теб вдигам ветролета", текстът е доста смислен. Само че трябва да има и нещо по-просташко, за да има какво да се поства във фейсбук... :1000 (1): Редактирано Май 26 от norton737 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Изобщо не ми хареса. Тва дори и за дискотека не е готино, камо ли да си го пуснеш вкъщи. Тотално се разочаровах, наистина имах големи очаквания от летните им песни, а те се оказаха по-тъпи и от пролетните Припевът ми прилича на Пий цяла нощ- моментът, където почва да пее чайорие шукарие и нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Втори път и доброволно- никога! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 На самолета ми се качвай, на перката ще те въртяяя :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Чудя се кое е по-гнусно - песента или визията му... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Абсолютен провал . Дъното !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Абсолютен провал . Дъното !!!! АХАХАХА Това ще е мегахит! Помнете ми думата! МЕГАХИТА НА ЛЯТО 2016! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 АХАХАХА Това ще е мегахит! Помнете ми думата! МЕГАХИТА НА ЛЯТО 2016! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Мачка с дислайкове 250 like / 100 dislike Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Май са се наговорили това лято да пуснат най-тъпите си песни. Текст, музика, аранжимент, изпълнение, клип - свръх слаб 2! Единствено Анелия и Десислава се отличават с приемливи и търпими песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 А очаквах този път някаква готина песен от него, а то... Даже цялата не я изслушах, текста е без коментар. Предполагам ще е хит, само защото е на Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Виждам я като огромен хит! Клипа, а и песента са на светлинни години над тъпотията на Галин. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.