Denis Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ужасна е. Направо като я слушам ме напряга, много провлачено. Ще стане хит, но е много малоумна и гадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ще стане по-голям хит от "Бум" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Ще стане по-голям хит от "Бум" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ужас... отново мокър мангал.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Супер малоумна и мангалска песен - "Бум" е шедьовър пред това. "Зарад' тебе вдигам въртолета" :1000 (10): Абсурдните визии и танци има ли смисъл да ги споменавам? Супер смешен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ох ... на първо място - по - мазен не може да бъде, честно .. имах чувството, че нещо ще ми потече от монитора след малко. На второ място - изпяването му ми е мега заспало, никакъв заряд няма. Че и цели 5 минути я направили песента, да ти умре коня докато слушаш. Опитал се е да вкара някакъв малоумен 'танц' като изпява думата 'въртолет' или 'вертолет' както иска да се казва, може покрай тва да стане популярна песента. Куплетите уж имат някакви претенции за сериозни, а припева е толкова глупав ....... голяма логика е вкарана в тази песен! Общо взето като седна да слушам музика тва едва ли ще е от песните, които ще си пусна ..... както е и с останалото творчество на Фикиту де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Деградацията откъм музика, текст и клип при Фики продължава! Жалко, че ще стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Музика : Азис Ето защо ми прилича на една стара песен ... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Прилича ми на "Ти ме размаза" + "Панамера". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Една единствена дума описва всичко това - Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Писна ми от кючеци и мазнотии тази година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Припева прилича на това : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Копира Панамера на Адриана, но звучи хитово и се запомня веднага! Допада ми. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Музика : Азис Ето защо ми прилича на една стара песен ... :D Точно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Копира Панамера на Адриана, но звучи хитово и се запомня веднага! Допада ми. И на мен така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Голямо НЕ на Фикретчо. Подобни песни не понасям, адски мазна и гнусна е. Това за мен е неслушаемо, жалко, че ще я въртят по чалготеките и ще ми се наложи да я търпя. От песните на мъжете до момента единствената добра е тази на...бат Милко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Не бих си го пуснал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И както винаги... графики. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Прилича на "Ти си шефа на сърцето мииии" на Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 На тая прилича. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 ТОВА ЩЕ ХИТ,ОГРОМЕН ХИТ! Много,ама много ме кефи припева! Очаквах от Фики подобен кючек,харесва ми музиката,видеото е добро. Ако трябва да избирам между "Колата" на Галинчо и "Вертолета" на Фики избирам втора песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Не ми харесва. Музиката звучи тооолкова остаряло. Тия прости протяжни кючеци не знам кой впечатляват. Тва за "вертолета" е много плоско. С танца се е опитал да повтори успеха на гаврата с "Бум", но няма да се получи. Общо взето на мен ми е слабо. Както писа някой, и да стане хит, ще е само заради името на Фики. Дано да не се превърне в тенденция големите имена да се излагат с летните си песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Това лято са решили да ни връщат 20 години назад някои. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много зле, това е стила, който най-много мразя...Не знам каква е тая мода напоследък и защо всички мислят, че щом Теди Ал имаше успех с пеперудките, всички ще имат с някоя цигания...Циганите сигурно много ще се кефят, но за мене песента няма заряд. И Галин и Фики яко се излагат тая годинаа, дано Фикрет има друга песен. Звучи като пълнеж за албум от 2006-та Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много зле, това е стила, който най-много мразя...Не знам каква е тая мода напоследък и защо всички мислят, че щом Теди Ал имаше успех с пеперудките, всички ще имат с някоя цигания...Циганите сигурно много ще се кефят, но за мене песента няма заряд. И Галин и Фики яко се излагат тая годинаа, дано Фикрет има друга песен. Звучи като пълнеж за албум от 2006-та Теди не е пускала кючеци след Зънгър лаке. Много ме кефи, зариби ме и я слушам от 30 мин! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.