nenooo123 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Само като видях коментарите, какви са за песента.. няма и да си го пусна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да беше нещо нечувано, да отбележим поне новаторски дух Съгласен съм с това. Аз не съм против да има и песни, които да са по-просташки, много хора явно имат нужда и от такива. И да не ги слушаш по принцип, от време на време някоя от такъв тип за забавление не е проблем според мен, освежава даже. Ама като ще се правят, поне да са интересни. Тук като се появи нещо много комерсиално и бъде оплюто, често се появяват хора, които заради това казват, че щяло да бъде хит. Случило се няколко пъти някоя песен в началото да не бъде лесно възприета, а после да стане хит, и се мисли, че с всяка, хейтвана във форума ще е така. Не е задължително изобщо, понякога се "хейти", просто защото песента е тъпа. Говорихте и за "Аматьорка" как хейтът бил индикация, че ще е голям хит, и за други песни като нея, едновременно излагащи жанра с прекалена комерсиалност/лигавост/недонаправеност и прекалено скучни, за да са големи хитове. Тази е мазна, простее, но и доста се доближава към скучна. Е, ще стане успешна, най-вече защото няма много конкуренция, но изобщо не смятам, че може да достигне "Бум", която наистина направи бум, защото беше интересна. Тук даже е и малко каша, познат кючек, вертолети, някакви драматични за съществуването на любовта, пак кючек. Да пуска Фики по-добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 202 508 показвания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Фикито и Галински да не се затрудниха да преборят първите 24 часа на Анелия? П.П. Пак не виждам "Статистика" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 П.П. Пак не виждам "Статистика" Трябва да са минали повече от 2 дни от излизането на клипа до колкото знам. Ако бъркам, поправете ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Трябва да са минали повече от 2 дни от излизането на клипа до колкото знам. Ако бъркам, поправете ме. Когато са минали по-малко от 2 дни, на бутона изписва "Все още не са налични данни". Когато някой деактивира тази опция за някои клипове, бутон липсва. Вече съм с подозрения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Когато са минали по-малко от 2 дни, на бутона изписва "Все още не са налични данни". Когато някой деактивира тази опция за някои клипове, бутон липсва. Вече съм с подозрения. Да, видях сега, че го няма бутона. То като цяло доста клипове са така. Помня, че в началото на годината някои от клиповете бяха така и после им ги показаха. "Да ти олекне" също мисля, че беше така. "Пребита и смазана" на Преслава също няма статистика, на Теди Кел Манге новата също... кой знае как пазарят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ужасна песен, само прическата на Фикрет ми харесва от всичко, което чух и видях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Върхът на простотията. Противна песен. Противен текст. Противен Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.