Елена Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво да кажа за тази мангалщина не знам .. не стига как ни залива циганията все повече и повече с всеки изминал ден, ми дай сега и в цял клип да ги изтипосаме в цялата им прелест. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента е добре, харесва ми! Но очаквах много по-смислен и с стория клип! Клипа на Ема е класи над този! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Малее, тия откачалки избиха рибата...мега яката работа, изкефих се на макс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Хареса ми много!Най-накрая весела песен, която не е вулгарна!Беше ми омръзнало от любовни драми, изневери и прочее!Хита на лято 2016! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Поред на номерата: 1. Излишен Азис. Също толкоз, колкото Джордан в Чалга пеперудки 2. 2. Неразбираем текст. 3. Стандартна песен, нищо нечувано. 4. Много яка Галена, върнала се към корените си - евтина курветина, каквато я харесвах в началото на кариерата й! Кефи ме как се разкрачва на дивана в шарено клинче! И после на кючеците - чудесно се вписва в пейзажа. 5. Цвета много не я запомних, май и не пее много? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 ИЗДЪНИХА ? АКО МОЖЕ СЕ РАЗКАРАЙ НАНЯКЪДЕ Ами нивото на продукцията и на двете предполагаше нещо повече от гювеч от "Без въпроси" и "Хавана Тропикана" за клип и дискотечна Джансевер за песен. Не се пали, наистина ще има разочаровани, особено след като тая песен се чака месеци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 И какво стана, Галош и Цура и те се издъниха тва лято Вземи се скрий, че ставаш смешен вече. Аз дето не харесвам Галена и уважих проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Сега като се обработи с HD качество и я чух за втори път песента, разбрах какво се пее и започна да ми харесва много. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Супер зарибяваща. Избухнаха! Няма спиране...а синджира му китайски... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 56 потребител(и) четат тази тема (0 гости и 17 скрити) Никой не е чакал проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Вземи се скрий, че ставаш смешен вече. Аз дето не харесвам Галена и уважих проекта. Кое да уважим? Претоплена манджа между "Без въпроси" и "Хавана Тропикана". Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цурето много ми харесва с червената одежда. :1000 (29): Песента много прехвалена се оказа.Клипа и той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кое да уважим? Претоплена манджа между "Без въпроси" и "Хавана Тропикана". Айде, айде твойта претопля "Моето слабо място" вече втора година ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ами нивото на продукцията и на двете предполагаше нещо повече от гювеч от "Без въпроси" и "Хавана Тропикана" за клип и дискотечна Джансевер за песен. Точно, че всички го очакват от тях, затова са решили да изненадат и да снимат в махалата... Не ни допада много, но умирахме по Хавана-тропикана, а то все си е цигания, но се разграничаваме от българската... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Концерт на Пайнер ли има@? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 ТЕКСТ: Кажи това къде го има другаде? Живот като сватба - не спира да радва. Но карай да върви, не ми е до пари, гърми Буба Мара, да скачам ме кара. Горещи, любовни и драми съдбовни, за тази любов е всеки готов. Припев: Пей, сърце - жегата пак дойде, жената весел, децата и той. Боси крака, духова музика, а веселба не може без бой. Пей, сърце - жегата пак дойде, .... - тарикат е така. Вдигнал ръце Господ усмихва се и леко с пръсти щрака. По-някога лютив, живота пак е жив, живот шарения като сергия. Но в жега и в студ всичко живо тук, дори да гладува му се празнува. Гореща и дива, и топла игрива, за тази любов е всеки готов. Припев: Пей, сърце - жегата пак дойде, жената весел, децата и той. Боси крака, духова музика, на кой не му се иска - на кой? Пей, сърце - жегата пак дойде, .... - тарикат е така. Вдигнал ръце Господ усмихва се и леко с пръсти щрака. Виж, виж, виж, виж, виж го оня, как ни гледа - изтърва си коня. Размеква ме всеки път, когато ми се усмихне с зъб от злато. Голямата муха в главата му зная, да отпраши с мен - да ми покаже Рая. Я по-по-по по-полека, по-полека, по-добре трай си - кучето у нас е зло. А синджира му Китайски, по-добре трай си. Че синджира му Китайски, ай си, трай си. Припев: Пей, сърце - жегата пак дойде, жената весел, децата и той. Боси крака, духова музика, на кой не му се иска - на кой? Пей, сърце - жегата пак дойде, .... - тарикат е така. Вдигнал ръце Господ усмихва се и леко с пръсти щрака. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Против циганизацията съм, но ми допадна проектът - веселяшки е, има забавни моменти. Какво обаче стана с версията "Не си криви душата"? Галена ще пуска ли и нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ами за сега не ми харесва. Да бяха си оставили оригиналния аранжимент. Така звучи супер скопено. Интересен клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Айде, айде твойта претопля "Моето слабо място" вече втора година ... По-добре песен с хаус и денс мотиви, отколкото клип в циганската махала. Нали сме в Европа, а не в Ориента. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Пародия на ''Хавана тропикана'' ? Циганската "Хавана тропикана". Жената весел, децата и той. Абе голяма работа са, възпяха живота на циганите. Очаквах да е по-мазно, клипа обаче е много гнусен. За съжаление ще се хит, защото е простотия. Азис е сложен да трупа гледания. Почва сюжет, а няма развръзка, що така ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кое да уважим? Претоплена манджа между "Без въпроси" и "Хавана Тропикана". Ти се скрий! Точка! По темата - Избухнаха бе! Галено, честно, обичам таааа! Това е хита на лятото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 По-добре песен с хаус и денс мотиви, отколкото клип в циганската махала. Нали сме в Европа, а не в Ориента. А като излезе "Аматьорка" си въртя гъза по пилони, нали ? И там ли беше в Европа ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Абе най-запомнящото се в клипа в камеото на мъжа на Цура в началото, кво да си говорим повече .... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента е бомба! Хареса ми. Но клипът хич не ми е на ниво Галя и Цура... Аман от превъзнасянето на мангалщини в тая държава. Нооо... Песента е мега зареждаща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 По-добре трай си - кучето у нас е зло, а синджира му китайски! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.