GriskoBeats Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Това в началото е излишно, задава сюжетен клип, а той после не е, а и е по-хубаво като пуснеш клип, да почне направо и песента. Иначе са се постарали, има забавни моменти. Да...именно... бахти бъркотията е тоя клип. Уж почва като сюжетен и после едни 82828 кадъра... абсолютно несвързани... и накрая разбираш, че си се прецакал, опитвайки да осмисляш нещо хаха... Песента? Тъпа мелодийка... има 2-3 яки фрази и толкоз. Както си знаех, че ще е слабо. И кво... Емануела, Фикрет, Галин и Анелия вървят за сега...и отчасти Джена. Ломска, Жалка и Преса пуснаха бози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Уникално веселяшка и ненатоварваща песен! Просто ще стане мегахит! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не съм фен на Галена, но песента е зверска Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Преславовите първо да си видят последното копие на Моето слабо място и жалката Тв версия към него, и после да имат претенции към другите изпълнители. Галена е последната, която може да я пипнеш за клип. Дори и да не ти харесва поне уважи труда на целия екип, личи си колко много са се постарали. Щото ако не е тя ще гледаме дивани и парцалите на стоян стоянски в студиото на Планета цял живот. Ай сиктир! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кой е оригиналът? Така прочетох някъде, че имало и оригинал някъде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Преславовите първо да си видят последното копие на Моето слабо място и жалката Тв версия към него, и после да имат претенции към другите изпълнители. Галена е последната, която може да я пипнеш за клип. Дори и да не ти харесва поне уважи труда на целия екип, личи си колко много са се постарали. Щото ако не е тя ще гледаме дивани и парцалите на стоян стоянски в студиото на Планета цял живот. Ай сиктир! +1111111111 Преславови газ пикаят е момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Най-накрая! Песента е трепач, със сигурност ще стане голям хит, ако не и хита на годината. Но някои части от текста изобщо не ми харесват. Клипът е доста добър, но може би очаквах да е една идея по-класен. И не разбирам защо в началото са подхванали някакъв сюжет който после не развиват. Какво да разбираме- Галена се е примирила със сватбата на любимия си и е отишла да си купонясва на нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Най-накрая! Песента е трепач, със сигурност ще стане голям хит, ако не и хита на годината. Но някои части от текста изобщо не ми харесват. Клипът е доста добър, но може би очаквах да е една идея по-класен. И не разбирам защо в началото са подхванали някакъв сюжет който после не развиват. Какво да разбираме- Галена се е примирила със сватбата на любимия си и е отишла да си купонясва на нея? Ши си праят харем! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кой е оригиналът? Така прочетох някъде, че имало и оригинал някъде... Няма голяма разлика в клиповете честно казано. :1000 (29): Не я спирааааам, набараха хита! Бравооооооо! :1000 (33): А останалите Пресови да се примирят, че песента ще бъде мегахит! Всички знаем, че ще бъде голям хит, само тука 2-3 фена противоречат. Затова имаме етикет "Най-злобни фенове", защото никога не признаваме успеха на другите, а щом се появи нова песен на Прес, винаги я хвалим, дори и да не ни харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 +1111111111 Преславови газ пикаят е момента! Какво недостижимо чудо - да снимаш клип в циганската махала, място си не намираме Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента е ХИРОШИМА! КОСМИЧЕСКА БОМБА! МЕГА,ГИГА ЯКА! Адскиии много зарибява! Само Галена може да вкара нещо ново,модерно в чалгата и да се хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Тотална избухвация е припева! Много зареждаща песен, каквато и очаквах! Галена оправда очакванията ми, а и на всички предполагам! Много сила в тоя проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво недостижимо чудо - да снимаш клип в циганската махала, място си не намираме В пъти по-добре от 128446960 клипа, където се мята на диван и поднася наляво, надясно чаша за вино Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мегахит, ама от най-големите, избухва от началото до края. Клипът е супер, допълва песента на 100% и я прави още по-силна. Браво и на двете за свежия проект, дуетът им и Фики излезнаха последни, но са най-силни от всичко през май. 1300+ плюса за по-малко от час и то в кофти време за премиера... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Галена е много красива и лъчезарна в клипа, много прилича на певицата Helly Luv. Според мен Цветелина Янева е излишна ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво недостижимо чудо - да снимаш клип в циганската махала, място си не намираме Ай си! Трай си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ши си праят харем! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Браво! Разбиха! Песента е много зарибяваща, клипа е отличен, много добри кадри с добри филтри и готин монтаж. Огромната ми забележка е, че можеше да е още по-добре, ако бяха доразвили сюжета, обърка ме това начало. Накара ме да чакам сюжет, а накрая нема... само това не ми допадна. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Хита на годината, просто ги убиха... Във възторг съм, имах големи очаквания, но те просто са направили нещо, дето те зарибява от петата секунда и кара само да мислиш за дискотеки, купон. Брутална, както и видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Браво! Разбиха! Песента е много зарибяваща, клипа е отличен, много добри кадри с добри филтри и готин монтаж. Огромната ми забележка е, че можеше да е още по-добре, ако бяха доразвили сюжета, обърка ме това начало. Накара ме да чакам сюжет, а накрая нема... само това не ми допадна. Екстра си е сюжета, Сине В началото драми, любовни истории... и после КУПОН. Затова никакви драми, само ПЕЙ СЪРЦЕ, ЖЕГАТА ПАК ДОЙДЕ Циганията в клипа ми идва в повече..... всичко друго е ОК ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Страхотен проект, голямо браво на новите ми любимки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Галена е пълна откачалка, има някои фрази в текста, дето цяла година ще са топ фейсбук статуси. Това със синджира например е скандално, още утре съм на дискотека! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Галена е пълна откачалка, има някои фрази в текста, дето цяла година ще са топ фейсбук статуси. Това със синджира например е скандално, още утре съм на дискотека! .. особено, че господ щрака с пръсти е много култово Брутално яка и весела е..... яко ще се избухва ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Слава Богу, не са правили кавър на Hey Denisha. Супер як клип, а за песента какво да кажа...Ами, не очаквах това trash-че да ме зариби, но ето на Става за слушане в кола, за дискотека не съм сигурен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Доста я прехвалихте и очакванията ми бяха големи.. Не е лоша песничката,но е далеч от мегахит.Клипчето е весело. Не знам какво се случва,но ги няма онези резачки от преди няколко години,наистина се усеща липсата на хитове! За сега на Анелия май е най-стабилна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.