Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Уникален мега хит ! Не знам, ама е многооо яка песента . Просто гръмнаха двете лидерки ! За клипа нямам думи - на световно ниво ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 БруталнО песенннннн!!! Много по-яка отколкото очаквах. Клипа наистина е като циганска версия на "Хавана", но мен лично супер много ме радва, циганските визии и кючеците са супер. Не мисля, че това циганизира България, правено е с ирония и хумор, очевидно. Галенче, обичаме те!!! :* Жената весел, феновете и той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Май ще чупят рекорди по-гледания двете откачалки )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 .. особено, че господ щрака с пръсти е много култово Брутално яка и весела е..... яко ще се избухва ! Мен само това не ми харесва. Иначе наистина е доста весела песен, нито е вулгарна и видно иронизира, но премерено без да се вземат насериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Убиха ги! Песента хваща от първите секунди и държи докрая.Страшна градация са направили, свежи лафчета са вкарали."Партията" на Азис можеше да я повторят още. Клипа на моменти има доста несериозен монтаж, но въпреки това трепач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Слава Богу, не са правили кавър на Hey Denisha.Супер як клип, а за песента какво да кажа...Ами, не очаквах това trash-че да ме зариби, но ето на Става за слушане в кола, за дискотека не съм сигурен. И само да добавя - "жената е весел, децата и той" е инспирирано от това емблематично парче: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 И както очаквах - пълна боза. Галена да се маха от тая махала, от Цура и от всичко циганско около нея и да си прави хубави песни. Лятото в поп-фолка наистина се превръща в ромале микс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Най-ударната песен, излизала през тая година! Веднага грабва, веднага вдига, веднага се запява, веднага става хит и оставя всички други след себе си! Клипът е изключително мащабен, изключително забавен, изключително пасващ си с песента, изключително по световните стандарти! Не знам за каква липса на сюжет говорите...като всичко е толкова просто ... Галена отива при гледачката и тя "предсказва бъдещето"... Айде приятно размазване, че жегата дойде... Ах, и не мога да пропусна, че Галена ги срина със земята някои нелепи певички .... на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 ОРИГИНАЛЕН КЛИП, цветен, определено ПЪСТЪР, много добра песен, въпреки, че си личи, че е кавър, ще се избухва. Заслужаваше си чакането! Разбиващи фрази, пълно с лафове. Любим ми е този със златния зъб. хахах умирам... Само не разбрах тоя мазния кога успя да се внедри в проекта и каква точно е ролята му? Пф, можеше и без него! Нищо лично, уважавам го, ама тук е излишен, това си е песен на Галето и Янева, ма айде, нека и той намаже, явно вселенският хит ,,Хабиби,, не му е достатъчен... Браво, още веднъж, доволен съм много! Жената ВЕСЕЛ, децата и ТОЙ... хахах Да кажем ЧАО на рекорда на Деси и Галин. хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 е какъв е този коментар ?Не ви ли омръзна постоянно да плюете ? И какво стана, Галош и Цура и те се издъниха тва лято Някаква епопея на циганското и кючеците е настанала напоследък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Пропуснах да напиша , че Галена е брутално красива в тоя клип . Толкова е яка тая жена , няма образ който да не и ходи ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Добре, че Галена не пусна тази версия, че нямаше да има толкова избухване... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Адски добрата песен. Супер лятно парче, което веднага запяваш. Това се казва добър летен хит. Тази песен е за всички позитивни хора,а не за злобарките ! (феновете на Праслава)! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 БРУТАЛНА ПЕСЕН, БРУТАЛНА!!! Действа толкова добре, направо ми оправя настроението като я чуя. Супер добра. Сигурен съм, че ще е един от най-големите хитове за 2016. Всичко прави обаче Галена. Цветелина и Азис даже ги прескачам. Клипа не е мой тип и според мен осмива циганите, но са се постарали. ГАЛЕНА Е ИСТИНСКИ ЛИДЕР! не като вашите измислени п*тки. Много, много съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 БРУ-ТАЛ-НА!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цигания до шия!Потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цигания до шия!Потрес Нещо май забравяш през какво сте минали ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цигания до шия!Потрес Айде, камшика и да те няма... Като ти пеят мангава тут нямаш проблеми, сега потрес. Не ме карай да ядеш онова, което докето те накара преди дни. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Става,динамична и разчупена е, общо взето различна а припева се запомня лесно Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Уникален мега хит ! Не знам, ама е многооо яка песента . Просто гръмнаха двете лидерки ! За клипа нямам думи - на световно ниво ! Маааш ли кючеци у вас? Такаа, няма да харесам видеото, защото ми омръзна тая държава да се превръща в мангалщина и вместо да им набием нашите ценности, ние взимаме тяхните! Иначе идеята е интересна, ако беше развита докрай и бяха снимани по-интересни места, не травестити мангали и т.н, не мога да ги гледам... Музиката не е лоша, става за слушане. Но няма много връзка между музика, текст, видео. Текста е просто като наредени думи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Айде, камшика и да те няма... Като ти пеят мангава тут нямаш проблеми, сега потрес. Не ме карай да ядеш онова, което докето те накара преди дни. :1000 (29): Айде камшика на някой друг момченце.Да не идеш там ти . Цигания е и то до шия в клипа Песента бива. Не ми сравнявайте Мангава с тоя клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не сравнявайте "мангава тук", защото клипа там е класи... Песента ще стане хит и е готина, но клипа толкова циганизира държавата, че няма на къде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Маааш ли кючеци у вас? Такаа, няма да харесам видеото, защото ми омръзна тая държава да се превръща в мангалщина и вместо да им набием нашите ценности, ние взимаме тяхните! Иначе идеята е интересна, ако беше развита докрай и бяха снимани по-интересни места, не травестити мангали и т.н, не мога да ги гледам... Музиката не е лоша, става за слушане. Но няма много връзка между музика, текст, видео. Текста е просто като наредени думи.. Лизач . Не ме цитирай . Лизач Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Страшна е песента! Нашата версия е още по-яка от оригинала. Клипчето е забавно и готино, но най-зарибяващ е ритъмът и припева в целия проект. Много ще се танцува на товаааааааааааааааааааа :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.