Jump to content

Кой е по-циганизирания проект ?

Кой е по-циганизиран проект ?  

82 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Резултата показва кой е...

Преднината не е съществена. В най-лошия за Галена случай, може да се постави знак за равенство - два цигански проекта. Но този на Деса е по-цигански, защото песента е циганска. Ако се пусне анкета само за песен, а не за цялостен проект - Деса е сигурен победител по отношение на мангалщина.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

По-малоумна анкета скоро не бе пускана. Коментарът на Остап-а е достатъчен, за да се разбере колко тъпа е тази тема и как заслужава да бъде заключена!

Относно циганизацията - не е ли по-жалко как противници на уж циганското, са неграмотни и българският им убягва, включая и автора на темата, при когото още на пръв поглед се забавляват две грешки. Айде, първо да минем отново началното училище, след това да се правим на големите българи!

Ама Хайде , като ще ми правиш забележка на тема правопис и грамотност , да се научиш и ти на някои думи в българския език .

Тука не съм на училище , че да си правя труда да пиша грамотно за някакви индивиди , като теб .

Сподели в други сайтове

Аз пак ще се повторя и ще кажа, че не намирам нищо циганско в песента на Деса! Това, че се чува "Мангава тут" не я прави циганска.. :mf_surrender:

И аз съм на същото мнение.

Сподели в други сайтове

И аз съм на същото мнение.

Аз знам, че повечето мислят така, но има хора, които много ги дразни Деса и се чудят сега с какво да се захапят и после се оправдават, че не са виновни... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Пффф, то не просто се чува мангаватут, табуретката го е направила епицентър на песента, после не била циганска.

Просто вашта Десова пасмина не мое да преглътне че Галче прави хитовете и друга ще намаже Дуета на годината, и сега кръв серете, ама кво да се прави.

Сподели в други сайтове

Пффф, то не просто се чува мангаватут, табуретката го е направила епицентър на песента, после не била циганска.

Просто вашта Десова пасмина не мое да преглътне че Галче прави хитовете и друга ще намаже Дуета на годината, и сега кръв серете, ама кво да се прави.

Напротив, ние феновете на Деса няма на какво да завиждаме на Галена, жената си пусна песента, хубава песен, за което евала. Радваме и се, но Вие сте тези, които не спирате да плюете и да правите интриги и да обиждате Деса, а Кама жълтозъбката, както го каза самата Албена Вулева. Какво повече да говоря "Пффф" , много се вживяваш лелче! Успокои страстите.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Нененене123, ако някой тряя да успокоява страстите, ти си правилния чуйек. Аз не седя тука по цял ден да се чуда от кладенец вода да нося да обаснявам как песента на Фатмето не била пълна цигания, при условив че то е очевидно и с просто ухо. Както и не намесвам Камелия във всякакви дискусии със повод или без, само и само да може да изпъкне педофилката в нещо, различно от класация за най-добре угоена фолкаджийка.

Иначе поздравление, сетили сте се за няколко други регистрации и Деса вече не води. БРАО, вие сте нашата гордост. Ама ходете с тях в сигналбеге, поне да им въртите импресии на сайта, тука няма смисъл от тая работа.

Сподели в други сайтове

В нито една от двете песни няма циганско звучене.

В единия клип има много цигани, но това е въпрос на концепция и актьорска игра. Не се сещам заради Емилиното "Пусито" някой да е отишъл да живее в Делхи.

Циганизиран проект е "Вертолета", "За най-красивата принцеса", Роксана и Софка и т.н.

+1

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...