Chris Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Приятна песничка и красив клип. Чакам песента и за БГ пазар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Направо ми мирише на лято от това парче ) Страхотно клубно звучене за морето. Не е кой знае какво, но е приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Брутално видео, отново показа, че откъм клипове е най-добрата. Песента също е много свежа и готина, но ако на български щеше да стане голям хит. Сега ще стане само популярна, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не е лоша песента, но Тодора да се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много далече от истината е тая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Личи си, че вече не и се занимава с музика. Куплетите ги е изпяла потресаващо. Никаква енергия докато припева е много добър! Клипа е чешене на его. Спокойно можеше да снима нещо подобно тук. Всъщност той си е доста добър, но очакванията бяха твърде големи за клипа след като го снима в САЩ и на място където е снимала Бритни. Като цяло не мисля, че този проект ще има успех както повечето на Андреа на английски. Само с ''I wanna'' и се получи. Все пак успех тъй като припева е як! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хареса ми, лятно и свежо парче. Доста странно изпяване на куплетите, имам чувството, че си тананика под носа нещо, напомни на периода 2009-2010 с песните на Кости, тогава също много си изстаняваше гласа на песните и звучеше като мяукане Клипът също е готин, хубава локация са избрали, ама малко става скучен към средата, едно и също нещо 3 минути. Можеше да е малко по-разчупен, но и така си е добре де. Старае се момичето иначе, дано поне да я завъртят по нашите поп телевизии и радиа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Харесва ми, ще си я пускам повече от веднъж .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Почва като "Мен си търсил". Слабо е като за нея, дори видеото не е нищо особено. Единия декор и Андреа опъната на 5 метра. Има един кадър дето краката са й като кокили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това би се слушало доста това лято по плажовете в страната. Да не говорим, че в Румъния напоследък такъв тип песни стават големи хитове. Много ми харесва, песничката е много яка, кефи ме. Клипа също си е типично летен, харесва ми. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Брутална е. Андреа ако беше голямо име на Балканите като Инна примерно, щеше да стане много известна...ама така, едва ли. Песента е много хубава, но трябваше да е на български...Клипа и той е брутален, а Андреа е много красива. Ако беше поп фолк щеше да стане хит. Иначе съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Усещате ли как песента е правена за Евровизия? Под 3 минути и снмала клип в САЩ, явно са я излъгали, че може нея да пратят. Милата, иначе са я направили като анорексичка в клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 На мен ми скучна песента. Иначе адмирации за това че се опитва да пробие на чужд пазар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много е яка. Андреа е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Невероятна! Андреа винаги се стреми да направи качествени неща. Въпреки че тийзъра ме кефи повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Невероятна! Андреа винаги се стреми да направи качествени неща. Въпреки че тийзъра ме кефи повече. Наистина изглежда страхотно всичко. Ако иска да пее поп, нека поне е на български. На вън вече трябва да и е ясно, че няма да успее. Така ще загуби и това което има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Наистина изглежда страхотно всичко. Ако иска да пее поп, нека поне е на български. На вън вече трябва да и е ясно, че няма да усоее, Така ще загуби и това което има. Според мен пък има шанс и за чужбина... от Besame няма слабо в чуждестранните проекти. И все повече задобрява. Мисля, че ако продължи в този стил ще стане известна в цяла Европа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Според мен пък има шанс и за чужбина... от Besame няма слабо в чуждестранните проекти. И все повече задобрява. Мисля, че ако продължи в този стил ще стане известна в цяла Европа. Няма шанс. Вече е към 30, понапълняла е и не е толкова скандална, няма кой знае какъв глас, въпреки че звучи много секси в тая песен, а и хората отдавна са се наситили на русокоси мацки. "Passion" стана хит, но заради Отилия главно. Песента ако беше българска аз лично щях да я слушам повече. Тя не произнася правилно думите на английски и се напъва. Добре че фенове и сме толкова верни и не се отказваме от нея, иначе още от 2012 трябва да съм спрял да я харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Според мен пък има шанс и за чужбина... от Besame няма слабо в чуждестранните проекти. И все повече задобрява. Мисля, че ако продължи в този стил ще стане известна в цяла Европа. Да пази Господ, да не ни излага така .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Пълна боза.Звучи като всяка румънска песен. Клипът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 И това се рекламираше като клип сниман в Холивуд... Пародия. Как може да не вижда колко нелепо са й удължени краката? Трагично е просто. Иначе песента е приятна, но не мисля, че ще се слуша, много бързо ще се забрави, че такъв проект е излизал въобще. Жалко за Андреа, дано все пак с българската песен да се е постарала повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много е добра! И песента и видеото. Лятно, готино и тя изглежда супер! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Бях забравил колко гадно скимти. :1000 (29): Иначе музиката е готина, клипа също. Ако песента беше само с някакви леки вокали, щеше да е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Браво! И песента и клипа ми харесват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.