pinkprincess Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не е лоша, като изключим пеенето, английския и разтягането, но ще си е поредната английска песен, която само тя ще си слуша. Не й разбирам набутването с пари и енергия за такива песни, вместо за песни, които я издържат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много слаба румънска бозица . Не и се получават англо-езичните проекти . Само предния с Отлия беше нещо добро . Клипа не е зле , но за толкова хвалене е нищо кой знае какво . Отделно това с разтегната картина е много смешно ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Приятна песен, можеше да се поработи повече да е по-зарибяваща и с по-добро изпяване, клипът е с недостатъчно пълни кадри, но са красиви, надявам се да го завъртят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Браво! Харесва ми много песента! Клипа е ОК, само не знам как се е харесала в кадрите с големите очила, мен ми е много странна там От нейните песни за чуждите пазари харесват ми само : Love is mine, Besame и Only you. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Браво! Харесва ми много песента! Клипа е ОК, само не знам как се е харесала в кадрите с големите очила, мен ми е много странна там От проектите за чуждите пазари харесва ми само този и Besame. На мен любими са ми Passion, Besame, тази песен също може да стои тук. Да не говорим колко добри проекти пускаха с Кости отново на английски докато беше в Sahara. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 На мен любими са ми Passion, Besame, тази песен също може да стои тук. Да не говорим колко добри проекти пускаха с Кости отново на английски докато беше в Sahara. Цитирал си ме, аз си промених поста Иначе да, забравих и I wanna, др не ме впечатлява много от Saharata Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Музика- ок, но изпяването е потрес, гласа е ужасен и за толкова време не научи ли английския Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Очаквах повече след тийзъра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Да го е яд човек на цялата тази инвестиция.. нито е уцелила песента, нито впечатлява с видео. Costi да й направи една чалгия, в която да вложи малко повече от себе си. Видеото е колкото красиво, толкова и скучно.Мислих, че след "Ало,мамо" няма да видя плаваща картина, но и тук е на лице.Много е разтегната, много е нереална ..кому е нужно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Няма как подобна песен да ме впечатли, но клипа успя, много е красив! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много зле! И да краде я мързи вече... Само до 1 локация го е докарала.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Песента е доста приятна, харесва ми. Клипът е красив, но доста монотонен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ми според мен не е лоша...Но е далеч от това което иска Андреа, а именно да се слуша извън БГ. Тези песни бяха модерни преди 4-5 години от Румъния. Примерно тая с Отилия и се получи и доста я въртят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.