pechenko Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много ме кефи този нов стил на Емануела. :1000 (29): Едва ли ще надмине "Като теб", която е една от малкото добри песни тази година, но ще стане хит, със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Очаквах нещо повече. :/ За сега някак си не я възприемам, но по-нататък може да ме хване. Така ми беше и с "Като теб". Само на мен ли ми прилича на "Като летен грип" на Райна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Звучи много ретро, но много ме радва. Свежарски песни прави с много надъхани текстове за кифлите, хаха. Много и се работи на Емануела, браво. Явно отдавна е искала да е в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Бахти просташките текстове взеха да пеят, за да се правят на интересни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тая не спря да бълва. Падам от смях вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Крайно тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тъпо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Слабичко ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Колко добре почна със "Сменяй ме", после "Съкровище" и сега пак се е засилила да пуска боза след боза на ниво Пресила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Става за слушане, ама "Като теб" беше къде-къде по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Крайно тъпа песен. Мислех,че след предишната боза ще разбие,а то още по-тъпо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Еее жестока е!! Няма слабо при Емануела! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 И аз не очаквах, доста слабичко като за Емануела, обаче пък много повече ми допада от "Като теб" и като песен и като клип. За сега най-доброто в Пайнер си остава първото парче "Сменяй ме". Хайде да се вземе малко в ръце и тя. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Оле, пак за оня, светивлаския, пее. Ужас, как не го преодоля... Текстът - отново за 2,50лв., заглавието, визията... :1000 (27): Музиката и изпяването поне звучат хитово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ок, Емануела. Знаем колко струват проектите ти, които пускаш през две седмица. Моля те, забави темпото със следващия и го пусни след месец-два. Току виж си спестила 40лв. за него И да, на Митко му дреме на шнорхела за тебе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много ми е смешна музиката. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емануела дали има и 5 сериозни песни в кариерата си?! Като пее за духане и средни пръсти да не се мисли за много оригинална и вървежна, за мен е по - скоро жалка. Да се взима в ръце, че никаква файда няма от преместването ѝ в Пайнер за сега, даже по - големи чорби изкарва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емануела дали има и 5 сериозни песни в кариерата си?!Като пее за духане и средни пръсти да не се мисли за много оригинална и вървежна, за мен е по - скоро жалка. Да се взима в ръце, че никаква файда няма от преместването ѝ в Пайнер за сега, даже по - големи чорби изкарва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Крайно тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Голяма боза . Емануела с тея клипове за 20 лв . как и дава сърце да пее , кое и евтинее ? Предните и 3 песни бяха ок , това ми е голяма боза . Това мазе ли имат само Пайнер ? Голямата фирма , с един декор ХАХАХАХА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Неочаквано интересно звучене от Емануела, ама изглежда набързо направено, освен това и поредният клип в "мазето на Пайнера", да бяха поработили повече време и върху песента, и върху видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Прежалих се да го чуя и втори път и според мен тва няма да стигне и два милиона гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не мога да кажа че не ми харесва мелодията, но текста не ме впечатлява. Това склопено за 5 минути, като и предната и простотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това не е стилът на Емануела...да се взима в ръце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.