I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тия неща "Мойта няма хит, тогава и другите нямат" ги знаеме.. Хитове достатъчно има, всички ги виждаме много добре.. Само едно турне с голям спонсор и нещата са идеални.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тия неща "Мойта няма хит, тогава и другите нямат" ги знаеме.. Хитове достатъчно има, всички ги виждаме много добре.. Само едно турне с голям спонсор и нещата са идеални.. Да бе, турне. Ако през 2014 публиката беше 5000 души, то сега ще е 500. Тая година буквално има 2-3 мегахита. Иначе за хитовете... при Цура и Галена, Емилия и Анелия. Доста кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Според мен песните получават много голяма популярност в интернет, дори най-тъпите песни на Юнона се знаят. Преди години се отличаваха малко песни, затова оставаха по-дълго във времето. Сега всяка песен става най-малкото популярна. Но хита е при Татяна и на концерт това ясно ще си проличи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Но хита е при Татяна и на концерт това ясно ще си проличи. Песента я бива, но далеч не се наложи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да бе, турне. Ако през 2014 публиката беше 5000 души, то сега ще е 500. Тая година буквално има 2-3 мегахита. Иначе за хитовете... при Цура и Галена, Емилия и Анелия. Доста кофти. Това за 2014 не е вярно, просто няколко деца се заблудихте от пропагандата на платения. 2014 беше една от най-успешните в последните 10 години.. Публика си имаше-доволно, Галин и Фики бяха БУМ-а и само те докараха много хора..Има си видеа, има си дневници, без такива измислици. Тия как чалгата закъсвала съм ги чел още 2005-6, как Токича развалял всичко, не пеели на живо, бла-блааа, блаа, бла, блаа, 11 години по-късно сте на същото положение.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 2014 беше една от най-успешните в последните 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Песента я бива, но далеч не се наложи.. Не знам, по участията й я пеят с пълно гърло, сигурен съм, че на концерт ще е отново с БИС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Това за 2014 не е вярно, просто няколко деца се заблудихте от пропагандата на платения. 2014 беше една от най-успешните в последните 10 години.. Публика си имаше-доволно, Галин и Фики бяха БУМ-а и само те докараха много хора..Има си видеа, има си дневници, без такива измислици. Тия как чалгата закъсвала съм ги чел още 2005-6, как Токича развалял всичко, не пеели на живо, бла-блааа, блаа, бла, блаа, 11 години по-късно сте на същото положение.. Не ми слагай думи в устата, които не съм казвал. Да, 2014 беше доста добра, но турнето не беше успешно, няма какво да се лъжем. Преди се правеха концерти на СТАДИОНИ, а през 2014 на ПЛАЖ. Тази година е наистина много, много слаба откъм хитове. Щом аз го забелязвам, смятай за к'во говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хич не ми върти очи, пратенико на Фокси. Галин и Фики бяха феномен, който го нямаше много години. Отделно почти нямаше изпълнител на Пайнер без хит. Че дори такива като Татяна и Соня Немска имаха такъв. Много ви е къса паметта. Да не говорим, че рождения ден през 2014 също беше един от най-добрите концерти на Пайнер, залата беше пълна и имаше страшно много хитове..."Горе-долу", "Момче без сърце, "Все напред", Джена имаше много силна година, "Режим неприлична"...много силна година!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хич не ми върти очи, пратенико на Фокси. Галин и Фики бяха феномен, който го нямаше много години. Отделно почти нямаше изпълнител на Пайнер без хит. Че дори такива като Татяна и Соня Немска имаха такъв. Много ви е къса паметта. Да не говорим, че рождения ден през 2014 също беше един от най-добрите концерти на Пайнер, залата беше пълна и имаше страшно много хитове..."Горе-долу", "Момче без сърце, "Все напред", Джена имаше много силна година, "Режим неприлична"...много силна година!! Тези не са изпълнявани на този концерт. Иначе, да - рожденият ден през 2014 беше адският. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хич не ми върти очи, пратенико на Фокси. Галин и Фики бяха феномен, който го нямаше много години. Отделно почти нямаше изпълнител на Пайнер без хит. Че дори такива като Татяна и Соня Немска имаха такъв. Много ви е къса паметта. Да не говорим, че рождения ден през 2014 също беше един от най-добрите концерти на Пайнер, залата беше пълна и имаше страшно много хитове..."Горе-долу", "Момче без сърце, "Все напред", Джена имаше много силна година, "Режим неприлична"...много силна година!! Изобщо няма как да се сравняват годините от миналото десетилетие, когато се правеха златни хитове, останали и до днес в историята, когато фолка се слушаше и от хора 40+ с 2014 - ерата на сезонните хитове, които се забравят за 2 месеца. Ерата, в която по-възрастното поколение се отдръпна от чалгата заради еднообразния дискотечен саунд. Митко ти го каза - преди 10 години се правеха концерти на стадиони, а през 2014 на плаж... Тотално падение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Изобщо няма как да се сравняват годините от миналото десетилетие, когато се правеха златни хитове, останали и до днес в историята, когато фолка се слушаше и от хора 40+ с 2014 - ерата на сезонните хитове, които се забравят за 2 месеца. Ерата, в която по-възрастното поколение се отдръпна от чалгата заради еднообразния дискотечен саунд. Митко ти го каза - преди 10 години се правеха концерти на стадиони, а през 2014 на плаж... Тотално падение. Проблемът не е само в песните, а и в потребителите. Едно време ценностната система беше мн по-различна, при днешната младеж масово липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В момента, в който певиците престанат да правят песни и клипове, само, за да си мерят "пишките" една с друга може и да видим пак истински хит. До тогава ще се задоволяваме с някакви хитове според някакви критерии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Едно време работеха над цял албум и имаха някаква концепция що годе А сега се надпреварват и от бързане бълват бълвочи които знаят, че не стават, но се надяват на другите да са още по зле В тоя ред по вечето песни които изброихте не са никави хитове, слушат се от няма и какво Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 То това "Едно време....." се отнася за всеки един жанр...Все едно има песни в световния поп като на Майкъл Джексън и Уитни или като "Детелини" в естрадата. Стигате вече с тия клишета "едно време беше това", "ценностната система се промени".. Едно време имаше кючеци и модерни песни и сега ги има. След като песни като Хабиби и Чалга пеперудки правят 30 млн и завладяват БЪлгария, ето ви къде са хитовете! От друга страна се правят и модерни парчета като "Мойто слабо място" и "Удааари ме да паааднаа". Така, че стига сте ревали, едно и също чета вече 10 години. А чалгата не мърда ли не мърда.. А къде са хитовете в поп-а и рапа-а?????!!!! Няма нито един. Един Криско ги държи живи вече 3-та година, но една пролет, птичка не прави, както би казала Мара Отварачката. Попаджийте имат подкрепата на цяла България, всички медии, спонсори и т.н и пак не могат кьорав хит да направят.Чалгарите ги тъпчат от всякъде, а народа това си иска и пълни клубовете/прави милионите в тубата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Абе наистина е много разхвърлян шанра ако се замислиш. Няма изграден бизнес модел като на запад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Преувеличено е да се каже, че няма хитове. Калифорния, Гот ми е, Пей сърце, Нека да е тайно са големите хитове от началото на годината. Могат да се добавят и други доста популярни песни, както и такива, излезли в края на 2015та и развили се тази година. Хитовете в БГ музиката се държат от чалгата и от Криско, факт. Вече даже и 100 кила не може да избухне с песен. Да не говорим, че през февруари той пусна клип, сниман също в гето: . Тоя клип за 3 месеца има толкова гледания, колкото Галена и компания за 5 дни. Друг е въпросът и защо сега се скача срещу "Пей, сърце", а срещу неговия клип такова масово възмущение не помня. Просто чалгата вълнува. Да, факт е, че някакви златни хитове за бъдещите поколения не се правят, но наистина това е във всички жанрове и страни, вкл. в Сърбия и Гърция. Не случайно една Цеца като дойде в България не пее почти нищо от последните години. Както бях казал и в една друга тема проблемът на чалгата е, че напоследък се капсулира и заживя собствен живот. Има големи хитове, но те не излизат от черупката на чалготеките, чалга телевизиите и Интернет. За това, разбира се, значително помага и пропагандната машина на медиите и най-вече националните такива. Поля Генова излиза в най-гледаното предаване и се извинява на баща си, че ще пее чалга. Рачков, Фънки, Халваджиян, че и Слави се гаврят с всеки чалга певец и хит. А всъщност си вадят парите до голяма степен с...чалга. Г На другата крайност са другите "звезди" на България - ето една Поля Генова. Изкараха песента й световен мегахит, изкараха нея едва ли не най-великия съвременен БГ глас. Ама насила хубост не става, дами и господа - половин месец след конкурса гледанията й нещо взеха да секват... олямо лицемерие и двоен стандарт в тая България - това е нещото, което ме дразни най-много у нас. Чалга FOREVER!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Преувеличено е да се каже, че няма хитове. Калифорния, Гот ми е, Пей сърце, Нека да е тайно са големите хитове от началото на годината. Могат да се добавят и други доста популярни песни, както и такива, излезли в края на 2015та и развили се тази година. Хитовете в БГ музиката се държат от чалгата и от Криско, факт. Вече даже и 100 кила не може да избухне с песен. Да не говорим, че през февруари той пусна клип, сниман също в гето: . Тоя клип за 3 месеца има толкова гледания, колкото Галена и компания за 5 дни. Друг е въпросът и защо сега се скача срещу "Пей, сърце", а срещу неговия клип такова масово възмущение не помня. Просто чалгата вълнува. Да, факт е, че някакви златни хитове за бъдещите поколения не се правят, но наистина това е във всички жанрове и страни, вкл. в Сърбия и Гърция. Не случайно една Цеца като дойде в България не пее почти нищо от последните години. Както бях казал и в една друга тема проблемът на чалгата е, че напоследък се капсулира и заживя собствен живот. Има големи хитове, но те не излизат от черупката на чалготеките, чалга телевизиите и Интернет. За това, разбира се, значително помага и пропагандната машина на медиите и най-вече националните такива. Поля Генова излиза в най-гледаното предаване и се извинява на баща си, че ще пее чалга. Рачков, Фънки, Халваджиян, че и Слави се гаврят с всеки чалга певец и хит. А всъщност си вадят парите до голяма степен с...чалга. Г На другата крайност са другите "звезди" на България - ето една Поля Генова. Изкараха песента й световен мегахит, изкараха нея едва ли не най-великия съвременен БГ глас. Ама насила хубост не става, дами и господа - половин месец след конкурса гледанията й нещо взеха да секват... олямо лицемерие и двоен стандарт в тая България - това е нещото, което ме дразни най-много у нас. Чалга FOREVER!!! Ето едно много добро и пълно мнение за нещата....!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Чалгата е най-слушаната музика, защото е комерсиална. Всичко правят за да се слушат и не са творци. Всяка, ама всяка една чалгаджийка прави песни за да са хит, а не защото ги усеща или иска да предаде някакво послание. И спрете с глупостите, че в попа и рапа нямало хитове - има, но просто сте чалгари и не виждате по-далеч от носа си. Тая песен няма милионите дето обичате да броите, но е по-добра от всяка една чалга боза която хвалите до небесата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 За поп изпълнителите обаче мнението е много на място, те наистина имат цялата подкрепа в България. То не са реклами, даже цели рекламни кампании, да не говорим радиата колко ги бутат. Отделно другите медии, телевизионни предавания. Ако чалга изпълнител участва в някое реалити трябва да се доказва що за човек е, че винаги е приет като някакъв развращаващ младите селянин... Попаджията обаче променя света и бъдещето на България и е истинско светило. И въпреки това една Михаела Филева и Михаела Маринова с наистина перфектни последни проекти едва успяха милион гледания да си направят, само Криско и Гери дърпат яко. Докато в чалгата с едната Планета и канала в youtube и последната песен на Юнона се знае. Така че темата е доста комплексна и ако вие очаквате да получите хит като "Лъжа е" или "Луда по тебе", ами няма да стане. Вие самите няма да допуснете да ги слушате с години, а ще искате нещо ново след 3 месеца. Друго време е вече и колкото и хубава да е една песен, конкуренцията и бълването са жесоки, както е и в световен мащаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 , но просто сте чалгари и не виждате по-далеч от носа си. Тая песен няма милионите дето обичате да броите, но е по-добра от всяка една чалга боза която хвалите до небесата. ХАХАУАХАХАХААХА тея коментари от ТУРБИ ЧАЛГАРИ са ми любими... А ти тогава какво правиш тук с 5000 поста?? Едвали е заради Ходини.. ПП Това пък от чалгар, да определя другите като "чалгари" винаги ми е било най-нелепо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 "Калифорния", "Като теб", "Гот ми е", "Пей, сърце" са хитове от денят на излизането им! За какво говорите за бога?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 "Калифорния", "Като теб", "Гот ми е", "Пей, сърце" са хитове от денят на излизането им! За какво говорите за бога?! Говорим, че с тези песновки, с нулев шанс за нещо повече от лятото, никой няма да излезе на голяма сцена и ще си седи в дупките, където е намира и сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Преувеличено е да се каже, че няма хитове. Калифорния, Гот ми е, Пей сърце, Нека да е тайно са големите хитове от началото на годината. Могат да се добавят и други доста популярни песни, както и такива, излезли в края на 2015та и развили се тази година. Хитовете в БГ музиката се държат от чалгата и от Криско, факт. Вече даже и 100 кила не може да избухне с песен. Да не говорим, че през февруари той пусна клип, сниман също в гето: . Тоя клип за 3 месеца има толкова гледания, колкото Галена и компания за 5 дни. Друг е въпросът и защо сега се скача срещу "Пей, сърце", а срещу неговия клип такова масово възмущение не помня. Просто чалгата вълнува. Да, факт е, че някакви златни хитове за бъдещите поколения не се правят, но наистина това е във всички жанрове и страни, вкл. в Сърбия и Гърция. Не случайно една Цеца като дойде в България не пее почти нищо от последните години. Както бях казал и в една друга тема проблемът на чалгата е, че напоследък се капсулира и заживя собствен живот. Има големи хитове, но те не излизат от черупката на чалготеките, чалга телевизиите и Интернет. За това, разбира се, значително помага и пропагандната машина на медиите и най-вече националните такива. Поля Генова излиза в най-гледаното предаване и се извинява на баща си, че ще пее чалга. Рачков, Фънки, Халваджиян, че и Слави се гаврят с всеки чалга певец и хит. А всъщност си вадят парите до голяма степен с...чалга. Г На другата крайност са другите "звезди" на България - ето една Поля Генова. Изкараха песента й световен мегахит, изкараха нея едва ли не най-великия съвременен БГ глас. Ама насила хубост не става, дами и господа - половин месец след конкурса гледанията й нещо взеха да секват... олямо лицемерие и двоен стандарт в тая България - това е нещото, което ме дразни най-много у нас. Чалга FOREVER!!! Глупости! Точно Цеца даже пее премного песни от последните си два албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinkata Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 "Калифорния", "Като теб", "Гот ми е", "Пей, сърце" са хитове от денят на излизането им! За какво говорите за бога?! Ако мислеш, че тея песни са хитове имам лоши новини за теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.