Alter Ego Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ако мислеш, че тея песни са хитове имам лоши новини за теб Каква е новината ? Че "Лъвица" е хита на сезона ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Защо повечето като фавротката им изчезне от топа или се откаже защото след 10 год мъки е разбрала че просто хората не яискат., и започват да твърдят че няма хитове. Нямаше хитове от 2009 до до 2013. ДЖЕНА е едно изключение. Само нейните и на Азис пт този период се слушат и днес. 2013 - кой (сложи старт на масово популярните парчета) 2014 - моите слабини, доре голе и с мене да пърдиш 2015 - кокаин и вакарелския дзвер,habibi,в твоите очи, стара каравана, гюм, джеле джеле, мангизи ако видя 2016 - Нека да е видно, чикаго, кеф ми е, пей с дупе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Спорадични хитове си има всяка година. Въпросът е колко от тях остават във времето. Аз преди време попитах тук забелязахте ли какво се случи с изтритите от канала на Планета крадени Оцкови песни... Които после от други профили качиха наново и едва 200 000 гледания имат. Нали бяха големите хитове? Дори когато каналът на Планета не беше толкова разработен, набързо бяха направили по милион, два, три. А сега явно вече никой не ги гледа и слуша. Понеже гледанията били фактор голям хах. Те и Палатка, Тупалка, Йо-йо, Още и други бяха хитове, ама... какво стана? Иначе за тази година - Калифорния най-вече, но и тя няма да е от вечните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Стига с т'ва хитове, та хитове... Не е ли по-важно да са качествени проектите?! Примерно мен хич не ме е*е, че примерно песни като "Прегърни ме" и "Като буря" на Глория не станаха хитове, нямат милионна гледаемост и масовият слушател не ги оценя. И какво от това? Пречи ли ми аз да им се кефя всеки път като ги чуя? Ами не! Песните са си качествени - всички компоненти за качество са налице, а именно: приятна музика, смислени текстове, прекрасно изпълнение от изпълнителката и семпла, но стилна видеореализация. Вие си търсете хитовете под дърво и камък, пардон, под брой гледания и харесвания, пък аз ще си се кефя на подобни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Стига с т'ва хитове, та хитове... Не е ли по-важно да са качествени проектите?! Примерно мен хич не ме е*е, че примерно песни като "Прегърни ме" и "Като буря" на Глория не станаха хитове, нямат милионна гледаемост и масовият слушател не ги оценя. И какво от това? Пречи ли ми аз да им се кефя всеки път като ги чуя? Ами не! Песните са си качествени - всички компоненти за качество са налице, а именно: приятна музика, смислени текстове, прекрасно изпълнение от изпълнителката и семпла, но стилна видеореализация. Вие си търсете хитовете под дърво и камък, пардон, под брой гледания и харесвания, пък аз ще си се кефя на подобни песни. Да, голяма работа, че някои песни като "Ти си ми" и "Твоя съм" бяха хитове, имаха милиони гледания и после взеха, че с лека ръка ги изтриха, защото нас*аха, че Оцко ги е гепил от Индонезия. Страшен комплимент такива хитове да имаш, дето като ги качиха след 2 години, нямат и половин милион гледания. Смяяях. Пънат се тук да защитават фалшиво успешни песновки, докато песни като тези, които ти изброи, си трупат постепенно гледания, реални при това, доста хора ги знаят, защото представете си, има живот и извън дискотеките, където ми въртят пет песни до изтъркване. То това е и предназначението им - сезонна употреба и са си свършили работата. Затова тези изпълнители нямат нищо сигурно, на което да стъпят, и живеят във вечен страх, че трябва да правят комерси, за да не умрат от глад - и така, докато могат да издържат на темпото и не грохнат от участия. Затова и не пеят на живо по тези участия, затова и няма концерти. Другото, което ми прави впечатление - някой си тук отиде веднъж на дискотека, било то коя, и после прави тотален разбор и опис, все едно на някакво събитие е присъствал... сякаш едно ходене някъде си е валидно и меродавно за всички краища на България и за период от месеци напред. Боже Господи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.