Chris Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 Beat: JAY CEE #BGMUSICMusic: Rachel Row, JAY CEE #BGMUSICArrangement: JAY CEE #BGMUSICLyrics : KRISTO, IVY, BG MUSIC Mix & Master: TET #BGMUSICStudioProducer Audio: BG MUSIC Ltd. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Какво е това "?" Няма име темата Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Какво е това "?" Няма име темата Вероятно, защото имената на Кристо и тая Ива са на на латиница, но ги оставих така, защото самите те така си промотират видеото. Модератора да ги беше написал на български /ако го знае/ вместо да слага въпросителен. Аз няма как да го направя... Иначе му/и благодаря за демонстрацията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Оправено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Кефи ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Вероятно, защото имената на Кристо и тая Ива са на на латиница, но ги оставих така, защото самите те така си промотират видеото. Модератора да ги беше написал на български /ако го знае/ вместо да слага въпросителен. Аз няма как да го направя... Иначе му/и благодаря за демонстрацията. Не е само заради латиницата, а и заради главните букви, и ако бях го оправил, колко щяха да обърнат внимание!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Не е само заради латиницата, а и заради главните букви, и ако бях го оправил, колко щяха да обърнат внимание!? Ами оправи и на останалите в раздела тогава!Не така избирателно... Напиши го като коментар. Всеки влязъл в темата ще прочете коментарите, предвид че същите в този раздел са дефицит! Не така назидателно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ами оправи и на останалите в раздела тогава!Не така избирателно... Напиши го като коментар. Всеки влязъл в темата ще прочете коментарите, предвид че същите в този раздел са дефицит! Не така назидателно Не е избирателно, при влизането две теми ми се набиха в очите и двете получиха по една ?. Коментар в темата е излишен.Всеки би трябвало да е прочел раздел 'Правила' и да знае основните правила във форума. Нямам възможност да оправя другите теми, защото нямам нет Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Една от най-слабите песни на Кристо. Тази Ив с каквото се захване, е обречено на провал. Нали водеше Шпионка по ФЕН миналата година. Синът на Виктор Късъмов я лансираше. Предполагам той я пробутва в лейбъла на Криско, ама щом с Криско , Кристо и с Димчо не и се получава, то никой не е в състояние да я изведе от дъното на повърхността... Много е бездарна. Дори сленга и за рап не струва. Песента е една от най-слабите в канала на Криско за годината... Учудвам се, че изобщо сте направли и тема. Какви готини неща подминавате, които правят милиони, че този парцал Ив да отразяваме... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.