gogo Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 "Повече от 10 години минаха, откаквто с Коко се раздлеихме *** П: Има тайнствен мъж в живота ти, за когото никой не е разбрал? А: Да, МНОГО, МНОГО ДЪЛГОГОДИШНА връзка." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Веднъж пееше в моето село и беше питала един познат полицай, по средата на участието къде пее.. не знам дали се брои, но .... :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Веднъж пееше в моето село и беше питала един познат полицай, по средата на участието къде пее.. не знам дали се брои, но .... :1000 (29): :1000 (29): Тя беше объркала Видин с Плевен, че селото ли няма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 "Как си Анелия, какво ново около теб?" "Както винаги съм казвала......, музиката е усещане." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander_1990 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :D :D :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 В лайфа на Преслава: ''Вчера заспах в четири нула нула''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 "Няма лаладжийски историй" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 *правят си селфи с Преслава и някой друг* Ееей, чакай малко ся - прекъсна ми главата и врата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Анелия за новата си песен на турски: Пея, но не знам какво пея. Има принципно голям смисъл, но не знам какъв. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 * Преслава говори за снимката от самолета. * Анелия: "Хубава си ма, ай" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия в "Открит микрофон": "На мен ми допада работата със Павлин, тъй като той е много темперамент, емоционален и така много бързо влиза във ситуацията, защото има много добри КОМПОЗИТОРИ"... :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Как съм се смяла като ЗЕЛКА като го гледах с шофьора в колата" - относно клипчето-компилация на "По-силно можеме ли". "Аз на колко много колеги ВЛЕЗНАХ, та на Галинчо ли няма да му ВЛЕЗНА" - относно евентуален проект с Галин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Последните ми песни са всичко друго, но не и поп фолк" "Участията ми не минават на плейбек... те са комбинирани." -Албум тази година? -Няма да се ангажирам със срокове, дали тази, да следващата- не знам. -Но нали каза, че правиш 15 години на сцена, за това...? -Ауу много интересно... като го каза.... Ивче(Пи Арката), ний кога прайм 15 години? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Да, патрона, циганията със Софка и ония миндил приятеля и хич не са фолк... Колегите пък изобщо не е фолк, направо си е чалга 😂😂😆😆😂 Анелия на интервю е интересно занимание... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Да, патрона, циганията със Софка и ония миндил приятеля и хич не са фолк... Колегите пък изобщо не е фолк, направо си е чалга 😂😂😆😆😂 Анелия на интервю е интересно занимание... Според мен се е объркала или не сте чули правилно. Гледах я и по изражението й личеше, че именно последните й песни са всичко друго, но не и поп. Може последната дума да не съм чул, но смисълът си беше такъв - може да се е оплела, както обикновено. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 15 години успешна и активна кариера, визия, градация и хитове, и като почне да говори..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Наистина се обърка тогава, но цялото интервю беше един голям бисер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 "Ние с екипа, създал сингъла и клипа към него, просто си свършихме добре работата. От там нататък всичко е енергия и късмет. А аз съм родена с късмет", коментира Анелия грандиозните постижения на последния й самостоятелен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тая самата е едно клише и един бисер. Тотална лузърка и неадекватница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 По силно можеме ли официалния и😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 А на един от концертите на Планета, как пееше по време на песента Генерал, че тя била сама, айде някой да дойде да и покаже кво беше там хахаха луда жена все говори някъкви щуротии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Анелия за новата си песен на турски: Пея, но не знам какво пея. Има принципно голям смисъл, но не знам какъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Предстоят й наркотици" - казва Анче за щерка си 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Ето го видеото, в което говори за щерка си. https://www.facebook.com/StarReporters/vide...e=2&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 "Може ли само малко да намалим музиката, че ме разконцентрирва ... почвам да мисля". 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.