Pure_ShaDow_ Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 С всяко пускане ми харесва още повече. Браво на Алисия . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Като я пуснаха в Шоуто на Слави много ми хареса А като си я изтеглих на телефона не даже не я изслушах цялата Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 С всяко пускане ми харесва още повече. Браво на Алисия . Жестока е наистинааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много, много въздействаща песен... Пашев е ненадминат в баладите, много добре му се получават. Сашо Роман много допринася за емоцията на песента, нищо нямаше да им стане ако го бяха сложили в заглавието. Клипът не струва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Браво! Не харесвам изобщо Алисия, но тук й се получи. Какво пък толкова не ви харесва в пеенето на Борис - просто малко по-поп го е изпял. Клипът също е оригинален и добре заснет, но не ми става съвсем ясна идеята.. Някой да помага? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Очаквах нещо избухващо след хит като "Мой" , но песента хич не е лоша. Харесва ми,клипа е много интересен,Борката пее малко дразнещо,но се преживява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много добра песен, харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Една от най-добрите песни в последно време! Клипът е супер, и двамата са се справили добре с видеото на един кадър. Браво и на екипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Наистина хубав проект и като песен, и като клип, и като изпълнение. Моите поздравление, много ми харесва. Алисия скоро не е вадила толкова мелодична и въздействаща песен. Хубаво я е изпяла, очаквах да я оставят като беквокал на Борис . LOL Мисля, че ще се наложи. След Оцковата ера, тази година е годината на различните песни - кючеци, балади, умерени, .... Така трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 С Мой и с тази пак качи нивото. Успех. Винаги ми е била фаворитка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много е хубава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Сега... не искам да бъда груб... но... да ви пикам на високите критерии и големите претенции, че ходите по дискотеки, че се кефите на качествена музика, че гледате стойностни клипове и т.н. Как може да ми възхвалявате клип, в който на 20/30-та секунда се вижда как въпросната певица отгръща сценарий, чийто заглавие е "Съдържание" (без да е упоменато нито дата, нито певица, нито фирма, нито клип, нищо, задание, проект, ала-бала, йок), чието съдържание като се отвори няма и една страничка. И още повече, когато й се подаде чашка за кафе/чай/водка/или там каквото пие, която е абсолютно празна, тя така да го отиграе талантливо, че драгия зрител да е напълно убеден, че в чашката няма дори и грам утайка. Пфф... утайки са ни и певиците, и феновете й, и всички, и всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Тоз пък. Голям праз, че съдържанието трябвало да е сценарий или, че в чашката няма течност. Клипът е много хубав, има различни идеи и според мен са си реализирани супер, песента също е убиец, поздравления! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Хареса ми, повече Алисия. Борис я е изпял малко равно, даже звучи тихо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Тоз пък. Голям праз, че съдържанието трябвало да е сценарий или, че в чашката няма течност. Клипът е много хубав, има различни идеи и според мен са си реализирани супер, песента също е убиец, поздравления! Тоз пък ще ми кажеш тогава, когато почна да чупя стойки, китки и муцки и тръгна да възхвалявам някакъв такъв клип за най-добрия клип в чалгата евър, при все че се виждат такива фрапантни грешки... На тебе празът вероятно ти е тесен, няма лошо... но това не променя диспропорциите, съществуващи и движещи планетата. Ай сиктир бе! Все едно ти като правиш секс без кур да е по-различно от секс с кур, айде моля ти се, хаха... нали гоним високо качество и пълно удоволствие, хахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Прекрасна песен! С всяко пускане все повече ми харесва. Клипът е силен. Някак не ми пасва, че Алисия пее с по-голяма сила и нахъсаност от Солтарийски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не се притеснявайте, Алисия ще си купи гледания, както направи с "Мой". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не се притеснявайте, Алисия ще си купи гледания, както направи с "Мой". Точно пък Алисия ще си купува гледания.. Как разбра, че си е купила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Харесва ми много и песента, и клипът не е лош. Някои, които са свикнали на певци по путки, е могат да го възприемат. Само ме дразнят циганските напеви. То вече не може песен без някой ходжа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Точно пък Алисия ще си купува гледания.. Как разбра, че си е купила? Статистиката беше странна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Харесва ми много всичко, браво. Силна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Като я чух първия път в предаването при Слави не ме впечатли кой знае колко песента, но реших да си я пусна пак и след 2-3 слушания ме спечели тотално. Музиката е страхотна, текста е хубав, изпяването също - особено това на Алисия, което и мен ме изненада, както и повечето тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не ми харесва! Скъсаха се да правят песни като "Ако утре ме губиш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.