pechenko Публикувано на Юни 1 Report Share Публикувано на Юни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 ХИТАААА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Все едно ПреслаБа гледам на моменти. Добра е песента,но първата ми харесва повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ме хващат нещо песните днес... Не е лоша, но не знам... очаквах нещо по-ударно. По-нататък може да ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Айдеееееее .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Taлант има, но не ми харесва пеенето и в всичките и 3 песени досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много ми хареса, браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много е яка. Тая е смесица от Преслава и Галена. Ако я налагат ще имат нова лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Изкара по-хубава песен от бившия си. :1000 (29): Не е лоша, но не е нещо кой знае какво. За трета песен е ОК. И клипът е по-добър от първия, който си беше голямо дъно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много е яка. Тая е смесица от Преслава и Галена. Ако я налагат ще имат нова лидерка. Хич не е смесица между ПреслаБа и Галче Адски много напомня на Сиана и нейния стил песни, но ме кефи. Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аууу, много яка песен! Ама много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И на мен ми е като песен на Преслава и точно това ми хареса! Но любимата ми фраза "днес обичам друг - себе си". За мен това прави песента. Да живеем егоистите! :1000 (29): Много е яка тук между другото. Супер песничка. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 2:30 нататък - Преслава и Фики - С теб или с никой... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Това вече е друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ужасно скучна песен... а като глас няма индивидуалност... Сиана ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Има нещо интересно в песента,но текста в куплетите е мега зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ми харесва песента, ама ми изглежда, че Пайнера е решил тая да е следващата избраница. Симпатично е момичето, така че успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И на мен ми прилича на Сиана, песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Супер е песента. Даже доста супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Айде и тая от втората си песен за секс пее... Трагични са... Каква кариера и публика очаква да обере, специално тази - г-ца Фикретова. Твърде много шуробаджанащина покрай Фики става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Зарибява песента. Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.